Události v C1.

Vítejte u týdenního přehledu zpráv z C1. Novinek moc nebylo, o změně CEO jsme si psali minule, v back office již proběhla oficiální zpráva. Zprávy v týdnu byly věnovány produktům, trochu mi to připadlo, že není o čem psát. Ale pozor, ve středečním weekly update J.E.Werner naznačil, že 1.  března něco přijde, že se máme těšit. Tak si to projděme.

Zprávy v back office C1

Pondělí 12.2.

Společnost C1 jmenovala Martina Bylsmu generálním ředitelem
Bylsma nastupuje do klíčové manažerské role

Společnost C1 s hrdostí oznamuje jmenování Martina Bylsmy do funkce dočasného generálního ředitele. Martin má desítky let zkušeností v oboru a dlouholeté úspěchy na nejvyšší úrovni. Členové C1 budou Martina nejlépe znát jako našeho vedoucího oddělení Compliance, do kterého nastoupil v roce 2020 a které v posledních letech vedl k velkým úspěchům.

Zakladatel C1 Jonas Werner řekl: “Není nikdo zkušenější, pracovitější a více zaměřený na budoucnost než Martin Bylsma. Společnost C1 je hrdá na to, že nastoupil do role našeho dočasného generálního ředitele.” Těšíme se na Martinovo jisté vedení v pozici našeho prozatímního generálního ředitele, ve které posune společnost C1 k větším a silnějším výšinám. Gratulujeme Martinu Bylsmovi!

Úterý 13.2.

Získejte více s propagačními akcemi C1
Podělte se o 10 milionů tokenů C1

Chcete mít šanci získat 10 milionů tokenů C1? Můžete v naší únorové soutěži Klubu doporučovatelů! Až do 29. února se 1 500 nejlepších členů, kteří provedou nejvíce nových registrací, podělí o miliony těchto žádaných tokenů. Nezapomeňte pravidelně kontrolovat žebříček, abyste zjistili, jak si stojíte. Jdeme na to!

Vylepšete svůj startovní balíček Elements s UFF

Chcete ze startovacích balíčků Elements vytěžit maximum? Můžete – a získáte přístup k více žetonům C1 – s balíčkem nejvyšší úrovně. Nejoblíbenější akce C1, Upgrade zdarma, vás k tomu může dovést. Po zakoupení startovacího balíčku Elements jakékoli úrovně získáte automaticky upgrade na vyšší úroveň zdarma. Akce UFF potrvá do 29. února, tak neváhejte!

Středa 14.2.

Weekly update – episoda č. 76

Je tu středa a čas na další díl Weekly Update. Je tu zakladatel C1 Jonas Werner, aby nás navnadil na silné první a druhé čtvrtletí roku. Máte startovací balíček Elements? Ujistěte se, že ano, a využijte všech našich úžasných akcí, abyste byli připraveni na neuvěřitelný vývoj, který se chystá. Shromážděte svůj tým a sledujte Weekly Update již nyní.

C1 Weekly Update Ep.76 (vimeo.com)

Čtvrtek 15.2.

Travellia

65% sleva na hotely po celém světě
Rezervační portál C1 vám ušetří peníze a získáte AP.

Travellia nově definuje, co znamená cestovat, a nabízí až 65% slevu na hotelové rezervace na 800 000 místech po celém světě! To jsou úžasná čísla! A tady je další úžasné číslo: při použití služby Travellia získáte 5 bodů aktivity a doporučující poukázky!

Všichni rádi cestujeme a poznáváme svět a kromě toho jsme rádi odměňováni neuvěřitelnými výhodami C1. Travellia vám dává úžasný výběr: můžete si vybrat Travellia Free, bezplatnou verzi, která vám poskytne výběr hotelů a slev. Co může být lepšího než obrovská úspora 65 % z velkoobchodní ceny rezervace hotelu? Samozřejmě TravelliaPlus s předplatným na 1, 6 nebo 12 měsíců, které přináší větší úspory a větší výběr hotelů a také oněch důležitých 5 AP. Vyberte si to, které vám vyhovuje nejlépe.

Travellia je jedním z nejoblíbenějších a nejpoužívanějších produktů C1. Podívejte se do světa, ať vaše podnikání roste.

Pátek 16.2.

Planet IX

Planeta IX splňuje očekávání – a ještě něco navíc! Na vrchol se však nedostanete jen díky humbuku. Planet IX se ukázala nejen jako zábavná hra, ale také jako jednička v žebříčku GameFi – skutečný herní fenomén.

Která jiná online hra se může pochlubit tím, že během tří let od spuštění betaverze přešla plně na řetězec s vlastním tokenem ERC-20 IX s názvem $IXT? Její herní korporace vám dávají perfektní příležitost k výdělku – zejména díky podílům v “herní finanční instituci” Astro Cap, která vám dává podíl ze všech transakcí provedených ve hře. Když k tomu přidáte 5 AP a legendární bonusy C1, těžíte ze všeho.

Další krok pro Planet IX: vstup do sféry meme tokenů se spuštěním $MILK. V kombinaci s projektem Illumicati bude $MILK maximalizovat možnosti nových hráčů i dlouhodobých Agentů změny. Planet IX je připravena zůstat na vrcholu – a dál lámat rekordy.

Sobota 17.2.

Metaversy

Příprava na velký vývoj

Tým Metaversy nepřetržitě pracuje na přípravě nejočekávanější virtuální obchodní hry ke spuštění. Díky všem, kteří se zapojili, je nyní nedávno ukončený Playtesting bohatým zdrojem a vývojáři těží vaše cenné postřehy, aby byla hra co nejpřitažlivější.

V očekávání jejího předpokládaného uvedení na trh ve 4. čtvrtletí byste se měli ujistit, že vlastníte balíček Metaversy: Startup; Scaleup; Powerhouse; nebo všemocný Unicorn. S nově odhalenými novinkami, jako je systém úrovní; mise; obchodní poplatek; limit horní hranice zásob; nákupní/prodejní příkazy; a stupně zásob, je hra každým dnem lákavější.

Neděle 18.2.

Catch up – episoda č. 1

komunito C1, máme pro vás vzrušující oznámení: dnes spouštíme první díl nové měsíční série informačních videí: CEO Catch-up. Připojte se k našemu dočasnému generálnímu řediteli Martinu Bylsmovi, který nás seznámí se vším, co vedení společnosti plánuje. V prvním díle se s Martinem seznámíme trochu blíže a dozvíme se o jeho vizi budoucnosti společnosti C1. Nezapomeňte si jednou měsíčně naladit jeho poučné postřehy. Dejte dohromady svůj tým a podívejte se na 1. díl pořadu CEO Catch-up hned teď.

Jak vyplynulo ze zprávy v back office, tak Metaversy bude uvedena ve 4. čtvrtletí letošního roku, což je posun oproti původní informaci o dva kvartály. Nezbývá než věřit, že to bude vychytané a bez chyb. Moc nechápu, co je na tom tolik složitého, chápu ale, že musí být dobře zabezpečená proti hackerům, to složité je.

Pokud vývojáři v Planet IX nepřijdou s něčím novým a cena IXT tokenu se bude dlouhodobě držet na hodnotě kolem 0,15 USD, tak to postupně odradí hráče, což zapříčiní úpadek hry a zůstanou jen ti nejvěrnější. Hra jede, hráčská základna se stabilizovala a moc se nerozrůstá. Čekáme na novinky o pokračující soutěži o 1 milion USD, která končí v lednu 2025.

Závěr

Tolik k přehledu týdenních zpráv. Pořád se něco děje a něco chystá. Někdy mi připadá, že to všechno trvá nekonečně dlouho, ale asi to není tak jednoduché, jak mi připadá. Věřím, že vše je dobře naplánováno a promyšleno. Proto nezbývá než čekat. Ale dle mého názoru není mnoho času. Vývoj v technologiích, zejména umělé inteligence, jde tak rychle kupředu, že to co bylo dneska žhavá novinka už za týden je zastaralé. Velmi málo lidí  a firem je schopno vše sledovat a ještě horší je s tímto trendem udržet krok. Doufám, že se to C1 bude dařit.

Změna na pozici CEO, i když jen dočasná, jak lze vyčíst ze jmenování Martina Bylsmy na pozici dočasného CEO, má zřejmě souvislost s vyšetřováním ve Švédsku. Johan Westerdahl, dosavadní CEO, asi tuto funkci nemůže vykonávat z důvodu vyšetřování, ale C1 si je zřejmě jistý tím, že se vrátí. Proto to dočasné jmenování. Ale kdo ví, klidně to můžou změnit na trvalé.

Dosud vidělo:115Dnes vidělo:1