Události v C1.

Týden uběhl jako voda a je čas se podívat, jaké zprávy se objevily v back office.

Pondělí 19.2.

Úspěšný přesun z Genesis Pool od 1. března
Využijte těchto posledních 10 silných dnů

Převratné novinky! Zbývá 10 dní na to, abyste si vyzvedli startovací balíčky Element s největší hodnotou, jakou kdy měly. Od 1. března budou mít všechny balíčky o 25 % méně žetonů. Vzhledem k tomu, že se transformujeme směrem k další fázi po Genesis Poolu, jedná se o první snížení od vzniku žetonů C1. Toto časově omezené období je příliš důležité na to, abyste ho promeškali, takže si pospěšte a kupte si balíčky hned!

Nejsilnější propagace: je aktivní. V kombinaci s nejcennějším startovacím balíčkem Element je následujících 10 dní pro všechny členy nejdůležitějším obdobím. Nenechte si ujít tuto včasnou příležitost získat největší množství tokenů, jaké kdy bylo ve Startovacím balíčku Element.

Úterý 20.2.

K dispozici jsou výsledky Double Bonus!
Zkontrolujte si svou back office

Token C1 je nejúžasnějším vývojem, jaký kdy toto odvětví zažilo – a komunita C1 ho přijala s neuvěřitelným nadšením. Jedním z nejvýznamnějších způsobů, jak získat další tokeny, byly odměny za tokeny C1, přičemž obzvláště populární se ukázal být Double Bonus.

S Double Bonusem by za každý ekvivalent eura vygenerovaný v binárním bonusu (označovaném také jako Crowd Bonus) členové získali ekvivalentní množství tokenů C1. Zde je skvělá zpráva: výsledky Double Bonusu jsou nyní k dispozici v back office!

Kolik žetonů C1 navíc jste vygenerovali pomocí Double Bonusu? Neztrácejte čas a jděte si to hned zkontrolovat. Pak oslavte svůj úspěch s žetony C1 tím, že si vyzvednete další žetony a využijete únorovou soutěž Klubu doporučovatelů (obojí do 29. února). Žeton C1 mění pravidla hry.

Středa 21.2.

Odpočet do snížení počtu žetonů
Zbývá osm dní na maximalizaci počtu žetonů

Weekly update – episoda č. 77

Připojte se k našemu zakladateli Jonasi Wernerovi, který v tomto díle pořadu Weekend update nabádá členy C1, aby plně využili hodnotu svých balíčků a využili jedinečnou příležitost před 1. březnem.

S blížícím se koncem měsíce zbývá pouhých osm dní do snížení množství tokenů nabízených ve startovacích balíčcích Element. To znamená konec genesis poolu , a všichni nováčci nebo pokročilí členové jsou vyzýváni, aby těchto posledních 8 dní co nejlépe využili.

Čtvrtek 22.2.

Všem pracovitým lidem gratulujeme!
1 000 nejlepších se podílí na 50 milionech tokenů C1

Jste připraveni na další velké oznámení? Dnes může C1 odhalit nejlepší doporučitele v soutěži Klubu doporučovatelů! Jedná se o dříče, kteří do 31. ledna 2024 naverbovali nejvíce nových registrací – a ti si rozdělí 50 milionů žetonů C1! Gratulujeme!

Token C1 je nejočekávanějším vývojem DeFi v historii a celá komunita C1 se podílela na této revoluci. Soutěž Referral Club se těšila mimořádné oblibě a nesmírně zvýšila počet členů C1.

Podívejte se do své back office, kolik jste získali v přehledu kryptografických tokenů C1. Děkujeme vám za vaši tvrdou práci! Nezapomeňte, že jsme tuto odměnu restartovali jako únorovou soutěž Klubu doporučovatelů (February RCC). Nezapomeňte tedy tuto příležitost maximálně využít, než 29. února skončí.

Pátek 23.2.

Už jste viděli film CEO Catch-up?
První díl seriálu CEO Catch-up se setkal se skvělými recenzemi

S potěšením oznamujeme, že debut CEO Catch-up byl komunitou C1 velmi dobře přijat. Pokud jste jej ještě nesledovali, podívejte se na našeho dočasného generálního ředitele Martina Bylsmu, jak mapuje plány a vize pro budoucnost C1.

To je teprve začátek. Nalaďte si každý měsíc zprávy a postřehy o C1 a ujistěte se, že vám neuniknou naše fantastické akce a události přizpůsobené k posílení komunity C1.

Sobota 24.2.

Tyto úžasné propagační akce brzy skončí
10 milionů tokenů C1 ke sdílení

Čas na účast v únorové soutěži Klubu doporučovatelů se krátí! Do 29. února si 1 500 nejlepších účastníků, kteří přivedou nejvyšší počet nových registrací, společně rozdělí 10 milionů prestižních tokenů C1. Je to nejlepší příležitost, jak získat obrovské množství tokenů a vynést svůj holding na vrchol. Sledujte žebříček a sledujte svůj pokrok. Jednejte právě teď!

Využijte UFF ve svůj prospěch

Únor je měsícem příležitostí, protože do konce měsíce je k dispozici nejvýkonnější akce Upgrade zdarma. V kombinaci s posledními dny Genesis C1 Token Pool a soutěží Referral Clubu je to nejlepší doba pro maximalizaci vašich tokenů. Vezměte si tedy svůj balíček hned a staňte se lídrem svých snů.

Neděle 25.2.

Weekly update – episoda č. 78

Do snížení počtu žetonů C1 zbývají 4 dny
25% snížení žetonů platné od 1. března

V této epizodě Weekly Update náš zakladatel Jonas Werner vyzývá, aby lidé jednali dříve, než vyprší čas na maximální hodnotu žetonů ve startovních balíčcích Elements. V březnu skončí genesis pool, což bude mít za následek menší počet tokenů v každém balíčku. Všichni členové by tedy měli jednat nyní, aby co nejlépe využili tento omezený čas a získali co největší výhodu těchto výkonných a hodnotných balíčků.

C1 Weekly Update Ep.78 on Vimeo

Možnost maximálního zisku při zakoupení nového balíčku brzy skončí. Od 1. března budou obsahovat o 25 % méně tokenů a jejich hodnota se tím sníží. Kdo C1 věří tak má možnost zakoupit upgrade a navýšit si svůj balíček – a tím současně získá další C1 tokeny navíc.

Když jsem se díval na průběžné pořadí, tak na vlčáky z Asie se Evropa nechytá. Většinou je to Čína a podobné země. Je to asi i tím, že tam žije polovina lidstva. Evropa se žene do záhuby, i v tom byl majitel prozíravý a vsadil na Asii.

Závěr

Na zásadnější novinky si asi počkáme do 1. března. Nepředpokládám, že se výhody Epic promotion protáhnou, i když u C1 nikdy neříkejme nikdy. Ale osobně tomu už nevěřím. Proto kdo si nenárokoval svoje tokeny do konce února už bude mít smůlu. Přijde o vše, co mohl z C1 získat. Byly na to 4 měsíce času, kdo váhá a své rozhodnutí odkládá, tak mu ten vlak ujede. Sám nevím, jak se to vyvine a proto aktivně neoslovuju nové lidi, aby mi to potom někdo nevyčítal. Ale když se to vyvine dobře, raději zůstanu potichu, aby mi někdo nevyčítal, že jsem mu o tom neřekl. Vy všichni, kdo máte možnost směnit své staré balíčky na C1 token, tak to udělejte do 29.2.2024. Nepřijdete o možnost nějaké peníze získat z hodnoty C1 tokenu. Kolik to bude, to ukáže burza a čas.

Dosud vidělo:67Dnes vidělo:2