Události v C1.

Uplynul týden a to, co jsem naznačil minule jako nepravděpodobné, je nakonec pravda. C1 opět prodloužil již ukončené akce. Je to tématem uplynulého týdne v back office a většina zpráv se točila kolem toho. Tak si ty zprávy pojďme připomenout. Stručný přehled měsíce února je shrnut v měsíčním newsletteru, který by jste měli mít doručen ve svých emailech, pokud jste přihlášeni k odběru zpráv z tohoto webu.

Pondělí 26.2.

Genesis Pool brzy skončí

Zbývají už jen tři dny na využití nejvýkonnějších balíčků

Vaše startovní balíčky Element, které mají vůbec největší hodnotu, brzy dojdou. Když se přesuneme z Genesis Pool, všechny balíčky budou mít o 25 % méně C1 tokenů. Na nákup těchto balíčků máte POUZE tři dny, abyste využili jejich maximální hodnotu, takže jednejte hned a maximalizujte svůj plný potenciál žetonů C1!

Zakladatel C1 Jonas Werner má pro komunitu C1 silný vzkaz a vy si nechcete nechat ujít, co má na srdci!

Last days of February | Jonas E. Werner (vimeo.com)

Úterý 27.2.

Únor 2024 je téměř u konce a zakladatel C1 Jonas Werner má pro nás všechny důležitý vzkaz: zbývá už jen pár dní, abyste naplno využili sílu startovacího balíčku Elements.

Začátek roku 2024 byl úžasný, miliony žetonů C1 byly vyžádány a počet nových registrací stoupá. Jonas Werner chce, abychom z tohoto rozmachu vytěžili maximum a učinili letošní únor tím nejlepším v historii. Dne 1. března se všem nově zakoupeným Startovacím balíčkům Element sníží hodnota žetonů o 25 %, takže si musíte pospíšit a svůj Startovací balíček Element si vylepšit TEĎ, abyste před snížením získali maximum žetonů C1. Nezapomeňte využít epickou akci Upgrade zdarma, abyste získali vyšší úroveň.

1. března vstoupí C1 do nové fáze, protože přecházíme z fáze Genesis Pool v období nároku na žetony C1, a na cestě je několik neuvěřitelných událostí. Do té doby získejte supermotivaci od našeho zakladatele sledováním jeho důležitého poselství. Poté si zakupte startovací balíček Element pro plnou únorovou sílu!

Středa 28.2.

Weekly update – episoda č. 79

V kanceláři C1 je dnes spousta vzrušení, protože ve studiu je vedoucí oddělení událostí Jade a ředitelka pro rozvoj obchodu v síti, aby se s vámi podělily o několik důležitých – a zábavných – novinek. Raj je po ruce, aby se s vámi podělil o zásadní informace o tom, jak důležitých bude následujících 24 hodin pro vaše podnikání. Víte o konci Genesis Poolu a snížení počtu žetonů C1? Raj má o tom více informací. Jade nám dává nahlédnout do toho, co může 50 našich úspěšných účastníků očekávat na blížícím se incentivním zájezdu Golden Circle na Maledivách. Bude to báječné! Chcete se podílet na vzrušení? Podívejte se na epizodu nyní.

C1 Weekly Update Ep.79 (vimeo.com)

Čtvrtek 29.2.

Ještě 14 dní na 100% C1 Token Power s Genesis Pool

Vedení C1 se podívalo na veškerou obrovskou práci, kterou komunita odvedla, a s nadšením vydává toto velkolepé oznámení: všichni členové budou mít ještě 14 dní 100% plnou moc C1 tokenů ve všech startovacích balíčcích Elements! Chceme, abyste byli úspěšní a získali plný status kryptografické průkopnické legendy – a jsme hrdí na to, že vám můžeme dát více příležitostí k prosperitě. Až do 14. března budou mít všechny startovací balíčky Elements plný počet tokenů C1 bez jakéhokoli snížení. Získejte plnou sílu tokenů C1.

Období pro uplatnění nároku na tokeny C1 je stále aktivní a na uplatnění nároku je stále čas.

Tohle je epické: C1 prodlužuje období pro podávání žádostí o tokeny až do 14. března! O miliony tokenů C1 již bylo požádáno, ale nechceme, aby někdo propásl životní příležitost stát se kryptopionýrem u největší společnosti v oboru. Je to tak snadné: přejděte do své zadní kanceláře, klikněte na “C1 Crypto Token” a požádejte o své tokeny C1.

Megaakce Upgrade zdarma prodloužena do 14. března

Upgrade for Free (UFF) je nejvelkolepější promoakce C1 v historii a komunita z ní těží už několik měsíců. Nyní, když byla příležitost Genesis Pool prodloužena, chce C1 maximalizovat vaši šanci vybudovat ještě silnější síť. Vždycky nasloucháme, když s námi naši vedoucí a členové mluví, a protože jste nás o to požádali, rozhodli jsme se prodloužit UFF do 14. března pro nové i stávající členy. Jako podpůrný nástroj pro Genesis Pool je to akce, kterou byste si neměli nechat ujít. Je to nejjednodušší způsob, jak zvýšit svou žetonovou sílu. Čím vyšší balíček, tím více tokenů C1 budete mít k dispozici. Ať už jste se k nám právě připojili, nebo jste s námi od začátku, tato akce vás dostane tam, kam potřebujete: Kupte si jakýkoli startovací balíček Elements a získejte další vyšší úroveň ZDARMA. Aby bylo posledních pár dní Genesis Pool mnohem lepších, nezapomeňte si pořídit ten svůj a získat sílu.

Soutěž Klubu doporučovatelů ZRUŠENA na březen

Komunita C1 zintenzivnila registraci nových uživatelů, jen v únoru jich bylo 1 milion. Všichni víme, čeho jste schopni, a víme, že společně můžeme toto číslo v březnu nejen překonat, ale pravděpodobně i zdvojnásobit! Ještě lepší je, že lidé, kteří zaregistrují nejvíce nových členů, budou odměněni něčím epickým: C1 žetony! V březnové soutěži Klubu doporučovatelů si 1 500 členů, kteří zaregistrují nejvíce nových lidí, rozdělí 5 milionů tokenů C1! Jedná se o nejsilnější systém odměn za doporučení v oboru. Zaregistrujte jich nejvíce, získejte žetony C1 a získejte odměnu tím nejepičtějším způsobem. Je to tak jednoduché. Průběžně kontrolujte žebříček, abyste zjistili, jak si stojíte.

Rok 2024 začal super silně. C1 je nejsilnější digitální síť Web3 na světě s miliony nových registrací a miliony požadovaných žetonů C1. Jsme lídrem v oboru – a vy jste s námi přímo na vrcholu. Děkujeme vám za všechnu vaši tvrdou práci. Společně ovládneme svět! Na masivní březen!

Pátek 1.3.

Stejná informace, jako ve čtvrtek

Sobota 2.3.

Stejná informace, jako v pátek – asi tomu přikládají velkou důležitost.

Neděle 3.3.

C1: Five Years Strong 1. díl je tady!

C1 letos dosahuje úžasného milníku: slavíme naše pětileté výročí! Součástí těchto fantastických oslav je i naše speciální vzpomínková série C1: Five Years Strong.

Dnes vydáváme první epizodu a vyslechnete si Network Business Director Raje Gaurava a spoluzakladatele Planet IX Chrise Jeanssona. Jste připraveni slavit s C1: Five Years Strong? Podívejte se na první epizodu.

C1 5 Year Anniversary Show | Part 1 (vimeo.com)

Tak přece jen se nepotvrdila moje předtucha a C1 prodloužil své propagační akce. Podobný model uplatňuje opakovaně. Prodlouží o měsíc, pak o další měsíc, potom o půl měsíce a nakonec o týden. Vždy se mu tak podaří přilákat ještě nějaké další členy, kteří firmě poskytnou své peníze výměnou za balíček. Asi to funguje, protože firma pořád jede.

Prodloužení akce na nárokování tokenů je ústřední zprávou v březnu v back office. Už se asi není čemu divit, jedou to jako přes kopírák.

Závěr

Není ani co psát, protože vše se točí kolem jednoho ústředního bodu, kterým je uvedení C1 tokenu a s tím související propagační akce. Předpokládám, že tomu tak bude až do 14. března, kdy má propagace skončit, ale kdo ví, možná ji opět prodlouží? Pro všechny zapomětlivce, kteří se o vývoj nezajímají, to je možná poslední možnost, jak C1 token získat. Dostali jste druhou šanci, jestli ji využijete, to záleží na Vás.

Na úplný závěr poslední video z webináře Uda.

Dosud vidělo:90Dnes vidělo:1