Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu týdenních zpráv. V jejich přehledu se dozvíte dvě zásadní události, které byste neměli přehlédnout. Týkají se Planet IX a Metaversy. Níže je popíšu, ale nyní si něco řekneme k Crowd1. Úplně v závěru článku zmíním jednu důležitou možnost, o které asi nevíte.

Crowd1

Na akci v Thajsku přijde odhalení produktu, o kterém se mluví “mezi řečí”. Netroufám si tipnout o co se bude jednat, pokud se vůbec bude jednat o nějaký produkt. Ale náznak v rozhovoru s leadery, kde se zmiňují, že ti členové, kteří nemají zakoupený některých z nových balíčků, budou v nevýhodě, dává tušit, že to bude něco s kryptoměnou nebo NFT. C1 token má přijít až v druhém pololetí, ten to asi nebude. I o něm se vedou zajímavé diskuse. Má to být jedna z nejhodnotnějších kryptoměn.

Ptáte se, jak je to možné? Vysvětlení je takové, že dosud firmy, které zaváděly kryptoměny na trh, je prodávaly a získávaly členskou základnu. Zatímco Crowd1 to udělal opačně. Získal členskou základnu 50 000 000 členů a potom jí zpřístupní C1 token.

Neodhaduji, kolik jednotlivých účtů je u bitcoinu nebo etherea, což jsou asi dvě nejznámější a nejpoužívanější kryptoměny, ale k 11.3.2023 bylo aktivováno cca 898 miliónů BTC adres a cca 235 miliónů adres ETH (jeden uživatel může mít více adres), z čehož si odvodíte, kde můžeme být s 50 miliony adres, pokud by se zapojili všichni členové.

I kdyby se zapojili jen ti, co jsou aktivní a to lze usoudit podle registrací do Metaversy, tak to bude něco kolem 2 000 000 členů. Nemyslím si, že hodnota C1 tokenu bude tolik, co bitcoinu, ale určitě rozvíříme vody kryptosvěta v první pětce. Kdo u toho nebude, má smůlu.

Naštěstí lze do rozjetého vlaku naskočit vždy, ale bude to o něco dražší než v současné době.

Planet  IX

Planet IX spustila affiliate program. Hráči budou moci propagovat hru a když přivedou nového hráče, získají provizi z jeho obchodů. Je to zdroj dalšího příjmu. Stávající adresy už jsou evidovány. Je nutné jim přiřadit rodičovskou (parent) adresu. Dobře je to popsáno v článku na Planet IX zde: Affiliate Program | Planet IX

Všimněte si, že váš provizní odkaz je vlastně adresa vaší kryptopeněženky registrované v PlanetIX. Doporučujeme současným hráčům, aby nastavili svou rodičovskou peněženku na tu, kterou bude Planet IX v budoucnu používat pro dary na udržitelnost a charitu, aby všechny AOC mohly pomoci dosáhnout dalšího dopadu v reálném světě: 0x20f5a599760907cF39e4Aee699DBDF564dE98c6D

Metaversy

Metaversy  Game Cards!

Zajistěte si svou pozici a zvyšte své výdělky

Počínaje dneškem a v nadcházejících týdnech průkopnická obchodní hra Metaversy odhaluje výběr super důležitých herních karet, které budou ústředním strategickým nástrojem v hratelnosti Metaverzy.

17. března Metaversy spustí svůj první masivní herní systém, výkonné herní karty Metaversy. Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost sbírat karty digitálních průkopníků, abyste maximalizovali svou pozici ve hře. Čím více karet nyní nasbíráte, tím silnější bude vaše pozice ve hře, až obchodování začne. Jedná se o jedinečnou příležitost zlepšit svou pozici před otevřením obchodní burzy!

Získejte balíčky herních karet za bezkonkurenční cenu

Co je lepší než tyto neuvěřitelné herní karty? Speciální balíčky dostupné pro Crowd1 Affiliates. Na výběr jsou 3 různé balíčky: Kupte si 1 balíček za pouhých 49 €, který bude obsahovat 15 BP a 49 bodů hodnosti. Chcete víc? Kupte si 4 balíčky za 189€ a získejte celkem 6, včetně 60 BP a 189 bodů hodnosti. Chcete-li maximalizovat hodnotu, kupte si 16 balíčků za 749 € a získejte celkem 26, včetně 240 BP a 749 silných bodů hodnosti. To je ideální příležitost začít sbírat tyto vyhledávané karty. Ujistěte se, že je dostanete všechny!

Takže vidíme, že zahajovací fáze hry se pomalu připravuje. Podzim bude hodně zajímavý, až se to celé spustí. Ti, kdo chtějí být u toho, už mají zakoupen některý z balíčků Metaversy a poctivě klikají a potvrzují si denně své Virtuals. Jednotlivé balíčky Metaversy už obsahují podle své hodnoty určitý počet hracích karet. Další lze dokoupit, ale myslím si, že později bude cena jiná.

Lze získat i registrací členů do Metaversy.

Metaversy je nejočekávanější obchodní hra Play2Earn na světě! Nyní máte šanci maximalizovat své virtuální možnosti a zároveň poskytnout novým členům nejlepší náskok ve hře. Zakladatel Crowd1 Jonas Eric Werner se posadil s hostitelem Nimi Mehtou, aby diskutovali o dosud nejsilnější propagaci Metaversy: 50+5 Virtuals Promotion.

Každý stávající a nový člen Crowd1, který si zaregistruje nového člena Crowd1, který si zaregistruje účet Metaversy, získá 5 exkluzivních a hodnotných Virtuálních ZDARMA. Získejte 5 exkluzivních virtuálů ZDARMA, i když zaregistrujete nové členy Crowd1, kteří se zaregistrovali zdarma a kteří si ještě nezakoupili startovací balíček Crowd1 Elements!

Na serveru Metaversy se píše tohle:

VELKÉ ODHALENÍ HERNÍ KARTY METAVERSY JE ZDE

Počínaje příštím týdnem v Metaversy každý týden odhalíme čtyři vybrané herní karty, počínaje našimi kartami zdrojů.

Pro naši rostoucí komunitu uživatelů Metaversy, kteří dychtivě očekávají podrobnosti o tom, jak bude hra Metaversy fungovat, představuje toto odhalení ve čtyřech krocích vzrušující novou fázi v našem zavádění Metaversy.

Poprvé budete moci vidět jeden z ústředních prvků hry v Metaversy. Herní karty jsou vaše podpůrné nástroje ve hře, jejichž cílem je poskytnout vám dočasné, ale silné herní výhody, optimalizovat vaši taktickou výhodu nad ostatními hráči v důležitých situacích, kde může výhoda navíc znamenat rozdíl mezi dobrým obchodem a fantastickým obchodem.

Herní karty přicházejí ve čtyřech různých variantách, z nichž každá má vlastnosti a použití. První várka ze čtyř, které odhalujeme, je výběr karet zdrojů. Ty posilují zdroje, které tvoří vaše portfolio, a tím posilují vaši pozici při obchodování.

Sledujte metaversy.com v příštích pěti týdnech pro všechna nadcházející odhalení herních karet.

Důležitá informace

Pokud máte na svém účtu Account Ballance alespoň 1290 BP, můžete si zakoupit za tyto BP základní balíček Earth formou GIFT kódu. Ten si vygenerujete v menu tak, že myší najedete na své uživatelské jméno, rozjede se roletka nabídky, vyberete GIFT codes, dále pokračujete Packages, kliknete (označíte) tečku u Earth,  narolujete stránku dolů a kliknete na Buy NFT Gift (1290 BP), vyberete Pay with Business Points a dokončíte Buy now. Vygeneruje se vám dárkový kód, který si zkopírujete (kliknutím na dva obdélníčky nebo označením a CTRL+C).

Potom se přesunete na hlavní stránku, kde v rámečku Elements streamline vpravo dole kliknete na Upgrade Now. Do okénka Enter Gift Code vložíte kód (CTRL+V), protože ho máte už zkopírovaný a kliknete Verify Giftcode. Crowd1 vám oznámí, že se vše připravuje, přesunete se na hlavní stránku, kde vyhledáte obrázek NFT. Předtím jste tam měli No NFTs Claimed. Na tom obrázku je tlačítko, na které kliknete a vygeneruje se vaše NFT. Současně se vám navýší počet Virtuals do Metaversy, které si potvrzujete.

Když Gift kód nevyužijete, můžete ho někomu prodat – poslat. To uděláte tak, že vedle Gift kódu kliknete na šipku, do okénka napíšete jméno uživatele v Crowd1 a odešlete (Sent). Danému uživateli se při otevření jeho účtu zobrazí, že obdržel Gift kód.

Zkontrolujte si svůj účet v Crowd1, jestli tam máte dostatek BP a využijte je.

Dosud vidělo:158Dnes vidělo:1