Události v Crowd1.

Vítejte u týdenního přehledu zpráv a událostí. Shrneme si, co se událo za uplynulý týden a v závěru si něco povíme o probíhajícím vyšetřování Crowd1 ve Švédsku. Je důležité, abyste vnímali všechny zprávy a mohli si na ně udělat vlastní názor.

Crowd1

Konec měsíce byl ve znamení končící akce na nákup balíčků s NFT, ale jak se dalo čekat, tato akce byla prodloužena do konce dubna. Crowd1 tlačí na nákup nových balíčků, za které slibuje zisk C1 tokenů a slevy na nákup dalších tokenů a to podle typu vybraného balíčku. Zde se musí každý rozhodnout sám. Nebudu nikoho přesvědčovat ke koupi, protože sám jsem znejistěl. Může to být další tahání peněz z našich kapes a taky to může být zajímavá příležitost. Osobně kupuji za tolik, kolik můžu ztratit. Potenciál zisku z Airdropu je lákavý, ale nemusí to vyjít. Proto nikomu neporadím, co má udělat.

Akce poběží i v dubnu a předpokládám, že se protáhne až do léta, do té doby bude dost věcí vyjasněno. V dubnu mají přijít další produkty, o kterých jsem psal minule. Jsou to Tigra Crypto, Travellia a Empire Knights. Je možné, že dojde ke zpoždění, na to jsme si celkem zvykli.

Se zájmem sleduji situaci kolem DPN, které nám zprostředkovává akcie za body C1 rewards. Kdo od nich neobdržel email, tak se přihlaste do účtu a v poslední zprávě máte emailovou adresu, na které můžete požádat o zaslání odkazu pro stažení aplikace CleverDo, na které budou vaše akcie připsány. Email musí být stejný jako ten, který máte registrován v DPN. Každý odkaz je jedinečný a je určen pro konkrétního uživatele. CleverDo už podporuje vlastní IBAN a při jeho zprovoznění v aplikaci musíte projít procesem KYC (Know Your Customer),tj. doložit doklad totožnosti a potvrzení o pobytu (stačí účet za plyn, telefon, atd.). Předpisy jsou v Evropě přísné a tyto kroky vyžaduje každá banka, protože to mají nařízeno zákonem AML.

Metaversy

Prodej hracích karet končí 10.4.2023. Na webu Metaversy se o tom píše:

Existují čtyři samostatné kategorie herních karet, z nichž každá má jiné schopnosti a použití.

Karty zdrojů – jsou zbarveny zeleně – optimalizují zdroje, které máte k dispozici, abyste posílili své portfolio, abyste dosáhli nejlepších možných výsledků při obchodování.

Karty Intel – mají modrou barvu – vám poskytnou informace, které byste mohli potřebovat o společnostech nebo jiných hráčích, abyste mohli činit správná rozhodnutí ve vypjatých situacích.

Soutěžní karty – červeně zbarvené jsou určeny výhradně pro použití v herních soutěžích a mohou rušit nebo mást ostatní hráče, aby vám poskytly důležitou výhodu v soutěži.

Karty poradců – zlatá barva – jsou nejvzácnější ze čtyř kategorií a dávají vám superschopnost odborníků, kteří mohou v kritických okamžicích posílit vaši strategii o odborné znalosti, které změní hru.

Herní karty jsou také vydávány ve 4 různých raritách, od běžných po vzácné, epické a legendární – přičemž legendární je nejneobvyklejší a proto nejsilnější a sběratelský.

Herní balíčky, které si nyní můžete zakoupit, nabízejí exkluzivnější raritu herních karet, které po této kampani nebudou k dispozici. Proto dostáváte fantastickou a jedinečnou příležitost dostat se přímo do popředí obchodní hry MTX a také zlepšit svůj budoucí potenciál Play2Earn ještě předtím, než se MTX otevře pro podnikání ve 4. čtvrtletí.

Kdo chce zkusit štěstí s Metaversy v příštím roce, bude tyto karty potřebovat. Hra je ve fázi zavádění, spuštěna by měla být na konci roku. Zisky z Metaversy, Planet IX a Miggster+ by měly být základem hodnoty C1 tokenu. K tomu budou postupně přibývat další produkty, některé jsem zmínil výše.

Když už jsem zmínil Miggster+, nedaří se mi přihlásit na stránky, web hlásí, že probíhá údržba. Je divné, že to trvá několik dní, proto budu sledovat, zda to nemá souvislost s něčím jiným.

Závěr

Znepokojily mě informace, které nám vedení Crowd1 tajilo. Je mi jasné, že nikdo nechce na veřejnosti prát svoje špinavé prádlo, ale loni, 21.11.2022, vnikla švédská policie do kanceláří Crowd1 ve Stockholmu a provedla razii, při které zabavila počítače a techniku. Současně zatkla a držela jednu noc ve vazbě tři představitele firmy, kterým bylo sděleno podezření z komerčního praní špinavých peněz. J.E.Werner obviněn nebyl. Firma obvinění odmítá, nastupují její právníci a vyšetřování probíhá.

Asi to všechno souvisí s tím, že platby, které jsou prováděny v kryptoměně, jsou často anonymní a to nemají vlády a banky rády. Proto Crowd1 přesídlil své hlavní sídlo do Dubaje, kde podmínky nejsou tak přísné. To je můj dojem. Současně s tím ožily hlasy o pyramidové struktuře, podvodu, špatných investicích a podobně.

Možná za tím bude konkurenční boj, protože slova, která pronáší majitel J.E.Werner na prezentacích, kde bude letos Crowd1 a co přinese C1 token, nenechají v klidu nikoho z těch, kteří se snaží obchodní model napodobit. Kdo si chce tyto informace dohledat, může na wikipedii zadat vyhledání slova Crowd1 a vyskočí mu odkazy na články ze švédského tisku. Četl jsem je, a některá fakta jsou trochu překroucená, protože se tam zmiňují 3 roky staré věci, jako by byly včera. Nebudu tady dělat soudce, myslím si o tom své. Považuji za důležité, abyste tyto informace věděli a podle toho se mohli zařídit.

Crowd1 není investice, je to přístup k digitálním produktům, jako je Planet IX, Metaversy a další. Planet IX funguje a Metaversy věřím, že bude taky. Herní průmysl má obrovské příjmy, v roce 2022 to bylo 23 miliard USD, v roce 2029 se předpokládá 76 miliard USD. Z toho část těchto peněz bude příjmem Crowd1, ale musíme se k tomu dopracovat. Ten čas ještě nenastal.

Dosud vidělo:139Dnes vidělo:1