Události v Crowd1.

Crowd 1

Uplynulý týden nám přinesl novou dlaždici do C- Store s produktem Tigra Crypto. Přečtěte si, co se píše v Back Office:

Tigra Crypto je tady!
Váš nejlepší zdroj pro zkrocení světa kryptoměn byl spuštěn.

Plán na cestu k úspěchu

Kryptoměny předznamenaly nejrevolučnější změnu ve financích vůbec! Jste na ni připraveni? S Tigra Crypto po boku ano. S aplikací Tigra Crypto se naučíte investovat bezpečně a strategicky. Získejte přehled a znalosti, které potřebujete k pochopení kryptoměn, a to s co nejmenším rizikem.

Snadné přihlášení k odběru, snadné používání

Tato snadno ovladatelná aplikace vám dává moc prostřednictvím tří nabídek: Sledujte (dělejte bezpečná rozhodnutí); Učte se (pochopte, jak kryptoměny fungují); a Buďte informováni (sledujte, co je v kurzu). Neexistuje jednodušší způsob, jak se stát kryptografickou mocností!

Tady je skvělá zpráva: Všichni držitelé balíčku Element Starter Package získají okamžitý přístup do Tigra Crypto!

Earth a Air mají přístup do března 2024;

Water do června 2024;

Fire do prosince 2024;

Fifth element do března 2025.

Předplatitelé a majitelé balíčků Starter Package, kteří nejsou členy skupiny Element, budou mít přístup k Tigra Crypto po dobu 30 dnů od data spuštění. Poté můžete přejít na balíček Element Starter Package nebo si zakoupit měsíční balíček následujícím způsobem: 1 měsíc za 9,99 EUR (včetně 1 AP), 6 měsíců za 49,99 EUR (včetně 6 AP) a 12 měsíců za 89,99 EUR (včetně 12 AP). Ke každému předplatnému navíc získáte 2 doporučující poukazy měsíčně ZDARMA!

Co když máte doživotní předplatné Moon Birdie? Budete mít přístup ke službě Tigra Crypto až do března 2025! To je ono: váš nejlepší zdroj informací, který vám umožní ovládnout mocný svět kryptoměn. Předplaťte si Tigra Crypto právě teď!

Aplikace do mobilu je v angličtině, což může být pro většinu lidí problém. Nicméně je zajímavá a v současné době ji testuji. Většina věcí je pro mě známá, ale pro ty, kdo o kryptu nic neví, může být přínosem.

Kdo měl čas, mohl shlédnout vystoupení Kennyho Nordluna v Thajsku na akci Crowd1

Kenny Nordlund ukazuje, jak se můžete stát ještě úspěšnějšími.
Podívejte se, proč je Crowd1 světovou jedničkou v oblasti benefitů!

Kenny Nordlund, slavný ředitel sítě Crowd1, se v oboru pohybuje téměř 30 let a podílel se na nejúspěšnějších síťových podnicích na světě. Ví, co funguje a co ne – a je neuvěřitelně motivovaný ohledně supernabitého budoucího vývoje společnosti Crowd1.

Video trvá cca 29 minut a lze si zapnout titulky, bohužel v angličtině. Ve svém vystoupení mluví o tom, jak nové produkty začnou pracovat v Crowd1, upozorňuje, že pro výplatu provizí potřebujete podle své úrovně určitý počet AP (Activity Points) nejvíce jich je potřeba u Ambassadora – 30, nejmenší potřebný počet bude 5 u nejnižších pozic v Networks Level. No uvidíme, jak se produkty, jako Travellia a Empire Knights chytnou. Nedá mi to nevzpomenout na rozhovor s majitele J.E.Wernerem, který v září loňského roku predikoval, že v Crowd1 bude 100 000 000 registrovaných členů. Když se podívám do své Back Office, tak ten počet je 44 606 858 a to když jsem začínal, tak jich bylo necelých 5 miliónů. Nějak se nám to zaseklo, zejména v Evropě. Crowd1 táhne dopředu hlavně Asie a je to vidět i z personálního obsazení. Nějak nám “zmizeli” šéfové z Evropy, Johan Westerdahl, Jonathan Störm a další. Doufám, že to není způsobeno potížemi ve Švédsku.

Ještě nemáte Tigra Crypto? Pokud splňujete podmínky přístupu, tak se registrujte a stáhněte si aplikaci do mobilu.

Využijte možnost bezplatného vyzkoušení do konce měsíce a porovnejte ceny dovolenkových pobytů s jinými platformami, jako je hotels.com, booking.com. trivago apod. Když zjistíte výrazné rozdíly, tak víte, že měsíční přístup vás stojí 29 Euro a v čase, kdy hledáte kam na dovolenou, si ten přístup jednoduše zakoupíte. Slevy, jak tvrdí, mohou být až 65%.

Metaversy

Prakticky celý týden v Back Office probíhá kampaň na výhodný nákup karet do hry Metaversy. V Back Office se píše:

DVĚ neuvěřitelné akce Metaversy PRODLOUŽENY!
Kampaně na herní balíčky a legendární herní karty prodloužené do 30. dubna

Máte ty nejdůležitější nástroje, které vám umožní dominovat v Metaversy? Ano, řeč je o herních kartách. Dvě úžasné akce byly prodlouženy do 30. dubna, takže nyní máte šanci. V kampani Herní balíčky Crowd1 máte na výběr ze 3 úžasných možností.

V balíčku 1 získáte jeden herní balíček s 5 kartami v ceně 49 €, s nímž získáte 15 binárních bodů (BP) a 49 bodů hodnosti (RP).

V balíčku 2 získáte 4 balíčky za 189 €, k nimž získáte další 2 zdarma, 60 BP a 189 RP.

Balíček 3 je úžasný: 16 balíčků a dalších 10 zdarma za €749, 240 BP a 749 RP. Pořiďte si ho hned!

Do 30. dubna byla také prodloužena akce na legendární herní balíčky Metaversy, která je určena výhradně členům Crowd1. Koupí jednoho balíčku 26 her sponzorujete dalších 5 balíčků 26 her a získáte Legendární balíček her zdarma. Tyto Legendární herní balíčky zaručeně obsahují 5 nejvzácnějších a nejsběratelštějších legendárních herních karet Metaversy. Nejenže je to neuvěřitelné, ale je to Legendární!

Tohle je vaše nejsilnější šance, jak dominovat v nejžhavěji očekávané hře Play2Earn v metaversu! Akce byly prodlouženy do 30. dubna, tak neváhejte! Využijte je TEĎ.

Herní karty mají smysl pro ty, kdo plánují hru hrát. Osobně se hru velmi těším, protože obchodování na burze, byť ve virtuálním světě, může být zajímavé.

A možná i zajímavým přilepšením k důchodu.

Závěr

Sliby o produktech, které budou uváděny, se plní. Je to dobře, protože když jsem si potvrzoval 15.4. pravidelný měsíční residuální příjem, tak byl na úrovni 15,4 BP, tj. 1,5 Eur. Klesá to a je to proto, že nejsou v systému peníze. Zatím nemají být z čeho, prodej balíčků sotva stačí na pokrytí nákladů firmy a výplaty sponzorům, mám obavy, zda je dodržován kompenzační plán, kde se mluví, že 20% je na provoz Crowd1 a zbytek jde mezi členy. Možná, že to prodeje nových produktů změní. Travellia podle mě díru do světa neudělá, grafika a uživatelské prostředí je dle mého názoru horší, než u konkurenčních portálů. Jediné, co by mohlo zafungovat, jsou slevy, ale ty by musely být opravdu výrazné, aby portál lidé vyhledávali. Možná se časem bude vyvíjet a doufejme, že nezanikne, jako Life TRNDS. Z vlastního porovnání jsem se dostal někde kolem 30 %, když jste registrováni na booking.com a máte tam účet, přes který jste už něco rezervovali, tak máte slevu 20% a pokud ho využíváte pravidelně, jsou slevy vyšší. Boj o zákazníka je mezi firmami až na prvním místě, marketing je to, co ho přitáhne.

Přeji Crowd1, aby se mu podařilo uvést product, který bude trhák. Něco jako AI – Chat-GPT, který za dva měsíce získal 100 000 000 uživatelů. To je jeden ze směrů, který  Crowd1 určitě neopomene. Aspoň si to myslím. Vývoj jde neuvěřitelným tempem vpřed a umělá inteligence s tím ještě pořádně zacvičí. Když jsem zkoumal její možností, pocítil jsem mrazení  zádech. Něco mě jen tak nevyleká, ale cítím, že tohle bude velké. Bude to trvat ještě několik let, než počáteční boom a nadšení odezní, ale potom přijde každodenní praxe a lidé se budou divit. Je dobře, že jste dočetli až sem, protože na nový svět kolem nás budete lépe připraveni. Kdysi jsem psal, že to bude v roce 2026, tak jak to ve své knize Spirálový management popisuje Andrej Kopčaj. Porovnávám jeho predikce s událostmi reálného světa a proto si to myslím.

Ocituji pár vět:

Globalizovaný svět si bude vynucovat svobodného globálního člověka s preferencemi globálních zájmů, protože ohrožení a příležitosti mají stále více globální, a ne lokální charakter. Štafetu převezme pouze ten, kdo ve vyšší míře, než jiný, bude umět řešit nahromaděnou sociální a ekologickou entropii lidstva.

Pátá fáze již hledá institucionální formu budoucí epochy přetvářením hodnot do normativu. Pátá epocha je zároveň poslední epochou našeho třetího recipročního cyklu a vytváří hegemony budoucích hodnot – bude globalizovaný svět přijímat a do normativů globální řízení světa transformovat hodnoty naší atlanské civilizace nebo civilizace jiných? Jeho závěrečná fáze, pátá epocha v páté fázi, je naší současnou realitou. Stav dvojnásobného deterministického chaosu, tzn. epochy amerického dynamismu i celého bloku atlanské civilizace, běží od r. 1974 do r. 2026. V počáteční fázi idejí, tj. do r. 1989, to byl tvrdý boj o ideje sociální, ekologické, demografické i civilizační oblasti. 

Je to těžká kniha na čtení, ale stojí za to 🙂

Dosud vidělo:96Dnes vidělo:1