Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu zpráv uplynulého týdne. Protože v Back Office probíhají kampaně na nové produkty, tak si je trochu připomeneme. Takže co vlastně nyní probíhá?

Crowd1

C1 SUPER AKCE!
UPGRADE ELEMENTŮ ZDARMA a EARTH STARTOVACÍ BALÍČEK s BP! K dispozici do 30. dubna do 16:00 SEČ.

Balíčky Crowd1 Elements: Nejhodnotnější a nejvýkonnější síťové balíčky na světě! Pokud máte balíček, jste součástí veškerého růstu celé společnosti Crowd1 po celém světě!

Využijte dvě neuvěřitelné akce Crowd1 a posuňte své podnikání výš než kdykoli předtím.

Nyní máte vy a váš tým možnost, aby se vaše podnikání stalo silnějším než kdykoli předtím díky DVĚMA neuvěřitelným promo akcím: ELEMENTS UPGRADE ZDARMA a EARTH STARTOVACÍ BALÍČEK s BP!

Elements Upgrade zdarma

Máte další šanci využít neuvěřitelné akce Elements Upgrade zdarma, díky které získáte při vstupu do programu Air Elements nebo při přechodu na startovací balíček Air Elements upgrade na další výkonnou úroveň programu Elements ZDARMA! Máte tak možnost získat přístup k cenným, prémiovým superproduktům Crowd1 Web3 a tokenu C1 NFT ve všech balíčcích, nemluvě o vašem klíči k brzy spuštěnému superexkluzivnímu Crowd1 Crypto Value Poolu.

Zakupte si startovací balíčky EARTH (Země) s obchodními body (BP)

Výkonný způsob, jak se stát průkopníkem Crowd1, je využít své Business Points k nákupu Startovacího balíčku Earth! Legendární startovací balíčky Crowd1 Elements mají vše a jsou ideálním startem – k ovládnutí světa Web3, krypto a metaverza.

Kupte si Earth Starter Package s BP
Balíčky Crowd1 Elements vám dávají šanci stát se průkopníkem ve světě Web3 s převratnými herními produkty Play2Earn, jako jsou Planet IX, Metaversy a brzy připravovaná hra Rebel Nation Emperor Knights! Chcete nové produkty? Máme je pro vás: neuvěřitelný kryptografický vzdělávací nástroj Tigra Crypto generovaný umělou inteligencí, který posune váš úspěch v DeFi na další úroveň; a super zdroj slev na cestování Travellia, kde můžete ušetřit až 65 % na tisíce hotelů po celém světě! Víme, na co všichni čekáte: na zemětřesení C1 Token. Každý balíček Elements obsahuje mocný C1 Token, který se aktivuje při jeho spuštění!

Pro upgrade zdarma: Startovací balíčky Earth nejsou zahrnuty v této propagační nabídce. Dárkové kódy zakoupené před začátkem propagačního období nebudou do akce zahrnuty. Akční nabídku Upgrade zdarma nelze použít v kombinaci s jinými nabídkami. Dárkové kódy k propagačním balíčkům zakoupené během propagačního období budou platné až do data vypršení jejich platnosti. Všimněte si, že upgrade z balíčku Fire na startovací balíček 5. element není k dispozici jako dárkový kód. Upgrade na balíčky Pátý element bude možný pouze v případě, že byl zakoupen balíček Fire. Všechny propagační upgradované Balíčky se budou počítat jako zaplacený Balíček ve vztahu k bonusu “Strach ze ztráty”. Pro propagační akci BP: Pokud prodáte nový Balíček Earth (Země) za obchodní body a máte již aktivní bonus Strach ze ztráty, získá tento Balíček Země 50 % peněžního výnosu za Balíček Earth podle pravidel bonusu Strach ze ztráty.

Tolik k propagační kampani, jak jsem psal už dříve, je na každém, aby zvážil, jestli to pro něho je zajímavé nebo ne. Koupit nebo nekoupit je svobodné rozhodnutí každého z vás, netroufám si tvrdit, že to bude “terno” a ani nepředpokládám, že by na tom někdo z nás zbohatl. Budoucnost ukáže, jestli Crowd1 jeho plány vyjdou nebo je konkurence zašlape.

C1 a Rebel Nation
Představení revoluce

Nová generace Play2Earn 3.0

Pusťte se do hraní – a vydělávejte – s Emperor Knights!

Představujeme další revoluci v mobilních hrách Play2 Earn.

C1 mění svět mobilních her a společně jsme průkopníky! Představujeme Emperor Knights, rychlou mobilní hru, kde zábava znamená velké finanční prostředky!

Co může být uspokojivějšího než hrát návykovou, snadno naučitelnou a příjemnou mobilní hru? Získat odměnu jednoduše za to, že hrajete! A když hrají lidé z vašich týmů Play2Earn po celém světě, získáte ještě větší odměnu!

Přesně tak, ve hře Emperor Knights, ve které budujete armádu, abyste bojovali proti silnému nepříteli, budete dostávat peníze za to, že hrajete! To tu ještě nebylo – a vy a vaše týmy jste super průkopníci.

Crowd1 je vždy v čele toho, co je trendy, a přináší vám produkty a služby dříve než kdokoli jiný. Nyní s Emperor Knights přinášíme revoluci v mobilním hraní. Musíte být její součástí!

Sám jsem na tento projekt zvědavý, měl by posílit propagaci Crowd1. Jednoduchá a návyková hra se bude asi šířit davy. To může být naše příležitost, protože když se hraje a je to jednoduché a navíc to vydělá pár kaček, možná na to lidi uslyší. Tato hra je jedna z prvních, další budou v průběhu následujících let následovat, podle slov majitele v e 3.dílu týdenních zpráv.

Představujeme týdenní aktualizaci Crowd1
Získejte nejnovější aktualizace dvakrát týdně

Týdenní aktualizace. Připojte se k vedení Crowd1 dvakrát týdně, v neděli a ve středu, a dozvíte se od nich nejnovější informace o dění v největší síťové marketingové společnosti na světě!

V první epizodě Jonas mluví o tom, že svět se možná pohybuje rychle, ale Crowd1 je vždy o krok napřed. Zvedá pokličku nad blížícím se uvedením produktů na trh, aktualizacemi a vylepšeními, které posunou vaše pionýrské podnikání na další úroveň.

Budoucnost Crowd1 vypadá neuvěřitelně a my se nemůžeme dočkat, až se s vámi podělíme o všechny fantastické novinky! Jsme připraveni ovládnout svět Web3 a vy budete u toho s námi. V informacích je síla, takže se na 1. díl podívejte ještě dnes a ve středu si nalaďte 2. díl. Pojďme společně změnit svět!

Týdenní aktualizace 2. díl :
V centru pozornosti jsou naše úžasné produkty a služby.

Zakladatel společnosti Crowd1 Jonas Werner je zpět s další superužitečnou aktualizací – a dnes si posvítí na to, na co byste se teď měli zaměřit. Crowd1 má ty nejlepší produkty a služby v oboru a právě teď je ten správný čas je využít.

S Crowd1 jste si zvykli na pravidelné fantastické akce. Právě teď však probíhají ty nejvýkonnější, jaké jsme kdy měli. Jonas zvedá pokličku nad tím, jak vám tyto aktuální promo akce dávají tu nejlepší pozici, jakou jste kdy měli, abyste supernabíjeli svůj byznys. Vrhá také světlo na super vzrušující nejnovější produkty ve stáji Crowd1.

Od nejnovějších produktů v oblasti Web3 a umělé inteligence až po vzdělávání a cestování – seznam produktů Crowd1 je nejhodnotnější a nejsilnější. Připravujeme se na několik nejúžasnějších měsíců, takže se připravte, průkopníci! Čas nastal právě teď. Vezměte svůj tým a podívejte se na 2. díl Weekly Update.

Týdenní aktualizace 3. díl sdílí vzrušující novinky!
Upozornění na nejnovější, vzrušující produkty a probíhající propagační akce společnosti Crowd1

Dnes zakladatel Jonas Werner hovoří o tom, jak je důležité dát dohromady svůj tým, a připomíná vám neuvěřitelné probíhající propagační akce společnosti Crowd1. Upozorňuje také na dva nejzajímavější nové produkty společnosti Crowd1: cestovní platformu Travellia a mobilní herní revoluci Emperor Knights.

Pokud rádi cestujete a rádi z toho těžíte, Travellia je to, na co jste čekali. Tato stránka pro rezervaci hotelů vám poskytne až 65% slevu na více než 430 000 míst po celém světě! Jako partner Crowd1 navíc při registraci získáte fantastické výhody. Společně s partnerem Rebel Nation brzy povýšíme mobilní hry Play2Earn na další úroveň s Emperor Knights. Nejenže si zahrajete superzábavnou a poutavou mobilní hru, ale také získáte odměnu za doporučení dalších! Miliardy lidí na celém světě hrají denně mobilní hry, ale nikdo ještě nevyužil tato čísla tak, jako vy, Crowd1 a Rebel Nation.

Od společnosti Crowd1 očekáváte jen ty nejúžasnější produkty – a my je pokaždé splníme. Podívejte se na 3. díl a dozvíte se od Jonase více o tom, jak přesně tyto dva nové produkty vynesou vaše podnikání do stratosféry. Vezměte svůj tým a podívejte se na epizodu 3.

Sledujte týdenní aktualizace

Jak je uvedeno, dvakrát týdně bude Crowd1 vydávat videa s majitelem, která najdete ve své Back Office. Je trochu smůla, že videa jsou v angličtině, ale jdou zapnout anglické titulky. Možné existuje nějaký AI nástroj, který b byl schopen to přemluvit do češtiny, popř. přeložit titulky ve Vimeu. Jestli budou videa dostupná na You Tube,, tak google překladač titulky přeloží. Uvidíme v budoucnu. Vnímám to, že se majitel nevyhýbá členům a jde si tvrdě za svou vizí. Přeju mu (a nám všem také) hodně štěstí, aby se to podařilo.

Určitě si nezapomeňte aktivovat portál Travellia, do 10.5. ho máte zdarma  a vyzkoušejte, pokud plánujete letos nebo v příštím roce dovolenou a chcete něco málo ušetřit. Slibují slevy až 65%, ale nebude to u všeho. Ani když služby potrálu nevyužijete, budete vědět, že něco takového existuje. Přístup k registraci máte na dlaždici v C – Store, heslo je “crowd”.

Aktivujte si z C – Store portál Travellia. Neohrožení cestovatelé si mohou prostřednictvím služby Travellia rezervovat hotely na téměř půl milionu míst po celém světě, a to díky mimořádné nabídce exkluzivních úspor až do výše 60 %.

Registrujte se a stáhněte si do mobilu aplikaci Tigra Crypto.

Planet IX

V tomto týdnu nic nového, snad jen drobná aktualizace v zobrazování Eternal Lab, jiný design a vzhled. Kdo předtím nepoužíval, změnu ani nepostřehne.

Po spuštění tržiště V2 jsme se setkali s mnoha drobnými problémy s UX, které lidem ztěžují obchodování, denně provádíme některé úpravy a jsme přesvědčeni, že brzy bude tržiště velmi příjemným místem pro obchodování. Do té doby máme obrovskou radost ze všech ohlasů, které od vás dostáváme. Pokračujte ve zkoušení a používání V2.

Loterie : Lucky Cat

Lucky Cat se vrátí s možností účastnit se tombol a vyhrát památky. Budeme přidávat další aktiva, která mohou hráči vyhrát. Bude to také poprvé, co bude možné používat zlaté vstupenky. Jen si představte, co všechno s nimi budete moci vyhrát.

Vylepšení zařízení : NewLands LLC

Pomocí M3ta-M0ds, energie, modrotisků a AstroCreditů budou hráči moci vylepšovat svá zařízení na vyšší úrovně. Tím se zvýší základní energetický výkon a maximální kapacita.

M3ta-M0d Fusion : EternaLab

Možnost vytvořit tolik žádaný M3ta-M0d pomocí Bio-M0ds, energie a astrokreditů.

Podíl : EternaLab Genesis

A.O.C, které jsou schopny vyrazit NFT EternaLab Genesis, je budou moci brzy vsadit, aby se zvýšila pravděpodobnost vyhledávání odpadu v Řízení mise.

Planeta IX : odstranění uvedených PIX ze starého tržiště

Všechny PIXy, které uvízly ve staré smlouvě o vypisování, budou odstraněny a vráceny hráčům, aby je mohli používat na novém Tržišti.

Přidání příchozích nabídek do hlavní nabídky : NetEmpire

Umožňuje hráčům získat lepší přehled o jejich příchozích nabídkách, aby bylo obchodování na Tržišti V2 efektivnější a plynulejší.

Možnost zobrazit ID území : Mission Control

Možnost zjistit, které území je kde zastaveno, aby je hráči mohli snadno odstavit a vydolovat lepší území v NetEmpire.

Dosud vidělo:92Dnes vidělo:1