Události v Crowd1.

Měsíc pomalu končí a s ním by měly skončit propagační akce Crowd1, které už byly 3 x prodlouženy. Jak je zvykem, budou možná prodlouženy počtvrté. Už se z toho stalo pravidlo. Jestli tomu tak bude, uvidíme v pondělí 1. května. Na ten den chystám vydání měsíčního newsletteru, tak tam se to dozvíte. Nebo si najeďte do své Back Office a tam o tom bude jistě zmínka.

Crowd1

Celý týden se nesl v duchu připomínání končící Epic Promotion, spojené s výhodnými registracemi a nákupem herních karet do Metaversy.

Využijte výhod a vylepšete své podnikání!

3 dny zbývají na tři z našich nejsilnějších super akcí vůbec! Toto je vaše nejsilnější šance ovládnout svět Web3, krypto a metaverse a čas se krátí! Tyto propagační akce skončí 30. dubna v 16:00 SEČ. Nenechte si to ujít!

OBRAZ

Bezplatný upgrade aplikace Elements

Propagace Upgrade prvků zdarma je neuvěřitelná. Toto je vaše šance získat přístup k cenným, prémiovým superproduktům Crowd1 Web3, jako jsou Planet IX, Metaversy, Travellia, Tigra Crypto a výkonný a cenný token C1 NFT. A co superexkluzivní Crowd1 Crypto Value Pool, který bude brzy spuštěn? Tyto balíčky Elements jsou také vaším klíčem k tomuto úžasnému zdroji. A co je na tom nejlepší? Můžete tak učinit zdarma! Když se zaregistrujete k balíčku Elements, bezplatný upgrade vám dává možnost upgradovat na další výkonný balíček ZDARMA.

OBRAZ

Kupte si startovací balíčky Earth (Země) s Business Points

Pokud se chcete prosadit v mocné budoucnosti Webu3, kryptografie a metaverza, je tato akce určena právě vám. Využijte své Business Points k nákupu Earth Starter Package a získejte vše, co potřebujete k ovládnutí budoucnosti.

OBRAZ

Promo akce herních karet Metaversy

Připravte se ovládnout Play2Earn se svým nejcennějším zdrojem v Metaversy: Game Cards. Zde je propagační akce herního balíčku: Balíček 1 vám dává jeden herní balíček 5 karet za 49 €, který obsahuje 15 binárních bodů (BP) a 49 bodů hodnosti (RP); Balíček 2 vám přinese 4 balíčky za 189 €, další 2 zdarma, 60 BP a 189 RP; Balíček 3 vám přinese 16 balíčků s dalšími 10 zdarma za 749 €, 240 BP a 749 RP. Propagace legendárního herního balíčku Metaversy funguje následovně: kupte si jeden balíček 26, sponzorujte dalších 5 herních balíčků 26 a získejte zdarma legendární herní balíček. Legendární herní balíčky zaručeně obsahují 5 nejvzácnějších a nejsběratelštějších legendárních herních karet na Metaversy. Nechcete si to nechat ujít!

 4. epizoda týdenní aktualizace Crowd1

Zakladatel Jonas Werner je zpět s některými skvělými aktualizacemi, včetně pohledu na to, jak Crowd1 vezme mobilní hry do budoucnosti Play2Earn.

Tato epizoda se dotýká bezprostředního plného uvedení fantastických produktů Tigra Crypto (kryptografická vzdělávací platforma generovaná umělou inteligencí, která vám pomůže uspět) a Travellia (slevový cestovní zdroj, kde můžete masivně ušetřit na stovkách tisíc hotelů po celém světě). K dispozici je také několik vzrušujících zpráv o tom, jak Crowd1 způsobí revoluci v Play2Earn. Emperor Knights, nová mobilní hra, bude nejen tou největší zábavou, jakou kdy zažijete, ale poprvé budete odměněni pouhým hraním! Tým tvrdě pracoval, aby to připravil, a nemůžeme se dočkat, až budete mít prospěch!

Jonas také všem připomíná, aby využili dvě super promo akce Crowd1, které brzy skončí. Využili jste je? Čas se krátí, tak si je pořiďte hned. Na cestě je několik fantastických, průkopnických produktů, takže zůstaňte naladěni na týdenní aktualizaci pro vše, co potřebujete vědět.

Předpokládám, že 14.6.2023 bude spuštěna hra Emperor Knights, která by měla dát možnost členům vydělávat na její distribuci a doporučením. To sdělil J.E.Werner v Episode 5 v neděli. 30.4.2023. V Back Office se o ní píše:

C1 a Rebel Nation
Představení revoluce

Nová generace Play2Earn 3.0

Pusťte se do hraní – a vydělávejte – s Emperor Knights!

Představujeme další revoluci v mobilních hrách Play2 Earn.

C1 mění svět mobilních her a společně jsme průkopníky! Představujeme Emperor Knights, rychlou mobilní hru, kde zábava znamená velké finanční prostředky!

Co může být uspokojivějšího než hrát návykovou, snadno naučitelnou a příjemnou mobilní hru? Získat odměnu jednoduše za to, že hrajete! A když hrají lidé z vašich týmů Play2Earn po celém světě, získáte ještě větší odměnu!

Přesně tak, ve hře Emperor Knights, ve které budujete armádu, abyste bojovali proti silnému nepříteli, budete dostávat peníze za to, že hrajete! To tu ještě nebylo – a vy a vaše týmy jste super průkopníci.

Crowd1 je vždy v čele toho, co je trendy, a přináší vám produkty a služby dříve než kdokoli jiný. Nyní s Emperor Knights přinášíme revoluci v mobilním hraní. Musíte být její součástí!

Planet IX

Byly vydány aktualizace, které mají zlepšit hráčský zážitek a usnadnit orientaci ve hře. Osobně se mi více pozdávaly původní barevné tečky na PIX, které signalizovaly, jestli na nich je vaše nabídka, cizí nabídka nebo jsou k prodeji, ty byly se žlutým ohraničením. Nově jsou všechny PIX barevně odlišné s nesmyslnými znaky uvnitř, Doufám, že tento “pokus” o vylepšení brzy přejde a vrátíme se k něčemu decentnějšímu. Viz obrázek.

Rovněž byl ohlášen Airdrop pro držitele a vlastníky NFT. Šťastní majitelé NFT Genesis v měsíčním Airdropu obdrželi podle vlastněného typu Genesis NFT:

GWS – 1 x GWS Metashare (1 akcie GWS v hodnotě 10 USDC) + 1000 jednotek Waste

Eternal Lab – 1 x M3ta-M0d (současná cena kolem 33 USDC)

LuckyCat – 1 x Metashare ( 1 akcie Lucky Cat v současné hodnotě 7,8 USDC)

Předpokládám, že na dalších aktualizacích se usilovně pracuje, protože Marketplace, dle mého názoru, není takový, jak býval dříve. Obchodů je méně a podle mě se některé nabídky nedostanou k těm správným lidem. Očekává se brzké spuštění Lucky Cat loterií, dost hráčů má lístky na losování a rádi by je uplatnili. Také se očekává nové Genesis NFT – NetEmpire, které bude asi nejvzácnější, soudě podle počtu akcií, které budou k němu vydávány. Tady bude asi zajímavý staking těchto akcií, pokud bude dostupný.

Dosud vidělo:108Dnes vidělo:1