Události v Crowd1.

Tento týden byl celkem nudný, neudálo se toho příliš, takže si provedeme souhrn týdenních zpráv v News a krátce popíšeme, o co se jedná.

CROWD1

Pondělí 1.5.

Are you ready for Play2Earn 3.0?

Crowd1 a Rebel Nation vám přinášejí revoluci

Miliardy lidí po celém světě hrají mobilní hry každý den, a přesto z nich nikdo z nich nezíská nic kromě zábavy. Crowd1 a partner Rebel Nation se to chystají změnit. Představujeme Emperor Knights: první mobilní hru, kde se finanční prostředky setkávají se zábavou. Říkáme tomu Play2Earn 3.0 – a změní to svět. Zůstaňte s námi pro více informací. Revoluce se blíží. Připravte se.

Úterý 2.5.

EPIC Crowd1 Super-promotions available until 14 June!

Získejte silný náskok před spuštěním mega Emperor Knights

Crowd1 se připravuje na spuštění nejrevolučnější mobilní hry Play2Earn na světě: Emperor Knights! Abychom to oslavili a dostali vaše podnikání do nejlepší pozice, máme fantastické oznámení. Do vydání hry 1. června byly prodlouženy dvě převratné akce Crowd14: Upgrade zdarma a Earth with BP!

Bezplatný upgrade aplikace Elements

Nyní už víte vše o neuvěřitelné propagační akci Upgrade prvků zdarma, kde získáte BEZPLATNÝ upgrade na další úroveň prvků. Je to úžasná příležitost, kterou si nesmíte nechat ujít, která vám poskytne přístup k cenným, prémiovým superproduktům Crowd1 Web3, jako jsou Planet IX, Metaversy, Travellia, Tigra Crypto a výkonný a cenný token C1 NFT ve všech balíčcích, stejně jako brzy spuštěný superexkluzivní Crowd1 Crypto Value Pool.

Kupte si startovací balíčky Earth s obchodními body

Vstupte do světa průkopníků Crowd1 pomocí svých Business Points a kupte si startovací balíček Earth. Tyto startovací balíčky Crowd1 Elements obsahují vše, co potřebujete, abyste se stali obchodním úspěchem, a jsou dokonalým začátkem k ovládnutí světa Web3, kryptoměn a metaverse!

To je ono: vaše nejsilnější příležitost k úspěchu vašeho podnikání a stát se průkopníkem ve světě Web3, krypto a metaverse. Nemůžeme se dočkat, až se s vámi 14. června podělíme o revoluci v mobilním hraní, Emperor Knights – a do té doby vám dáváme životní výhodu se dvěma mega-výkonnými propagačními akcemi Crowd1. Máte čas do 14. června do 16:00 SEČ. Získejte ten svůj, hned.

Středa 3.5.

Tigra Crypto a Travellia v centru pozornosti

V dnešní důležité epizodě zakladatel Jonas Werner sdílí, jak užitečné budou nejnovější dva produkty Crowd1, platforma pro slevu na cestování Travellia a krypto vzdělávací zdroj Tigra Crypto, pro miliony lidí po celém světě. Ujistěte se, že jste se zaregistrovali pro oba tyto produkty a zjistěte, proč jsou nepostradatelné v dnešní epizodě. Popadněte svůj tým a dívejte se nyní!

Čtvrtek 4.5.

Counting down to Play2Earn 3.0 with Emperor Knights

Jste připraveni na největší herní novinky VŠECH dob? Crowd1 a partner Rebel Nation se chystají přinést vám Emperor Knights, mobilní hru, která změní svět. Přinášíme vám odměny a vše, co musíte udělat, je přinést zábavu svým přátelům. Už je skoro čas, tak se připravte na budování armády!

Pátek 5.5.

Crowd1 Elements Starter Packages: your key to a powerful future

Neuvěřitelné produkty, které ovládnou Web3

Vlastnit balíček, vlastnit budoucnost

Svět se vyvíjí a je digitální. Od kryptoměn a NFT až po Play2Earn a metaverse, Web3 je místo, kde je budoucnost. Jak získáte přístup do tohoto úžasného digitálního světa? Vlastnictvím startovního balíčku Elements. Startovací balíčky Crowd1 Elements jsou výkonné, vyhledávané a exkluzivní. Vlastněte jeden z těchto balíčků a vlastníte část světa Crowd1.

Nejvyhledávanější produkty na světě

Startovací balíčky Crowd1 Elements jsou nabité nejneuvěřitelnějšími produkty a službami: online hra PLANET IX, která mění svět, napjatě očekávaná virtuální obchodní hra Metaversy, LinkMe, konektor sociálních médií a Mindoe, vzdělávací platforma, která vám poskytne dovednosti, které potřebujete k úspěchu. A co mobilní hry? Získejte Play2Earn 3.0 s hrami od Rebel Nation.

Každý balíček Elements má samozřejmě svůj vlastní jedinečný NFT. Ohromující token Crowd1 je také na cestě, spolu s C1 Link, vaším klíčem ke světu blockchainu. Čím výkonnější bude váš balíček, tím silnější budou vaše výhody. Earth Package obsahuje všechny výše uvedené produkty, stejně jako Crowd1 Earth NFT. Air Package má také všechny produkty, Crowd1 Earth NFT a Air NFT. Water Package obsahuje produkty, Crowd1 Earth a Air NFT a Water NFT. Fire Package obsahuje produkty, Crowd1 Earth, Air a Water NFT a Fire NFT. A konečně, balíček Fifth Element obsahuje produkty, Crowd1 Earth, Air, Water a Fire NFT a vzácný Fifth Element NFT. Čím lepší balíček, tím výkonnější je vaše peněženka Web3.

Protože se jedná o Crowd1, dlouhodobé výhody jsou bezkonkurenční. Startovací balíčky Elements jsou vaším portálem, abyste se stali součástí nejmocnější společnosti ve vesmíru. Pořiďte si ten svůj.

Sobota 6.5.

EPIC Crowd1 Super-promotions available until 14 June!

Získejte silný náskok před spuštěním mega Emperor Knights

Crowd1 se připravuje na spuštění nejrevolučnější mobilní hry Play2Earn na světě: Emperor Knights! Abychom to oslavili a dostali vaše podnikání do nejlepší pozice, máme fantastické oznámení. Do vydání hry 1. června byly prodlouženy dvě převratné akce Crowd14: Upgrade zdarma a Earth with BP!

Neděle 7.5.

Weekly Update Episode 7 is live

Připravte se na silnou budoucnost

V dnešní epizodě se dozvídáme od ředitele pro rozvoj síťového podnikání Raje Gaurava, který nás nadchne pro všechny fantastické nové produkty, které přicházejí do Crowd1. Od Tigra Crypto po Travellia a samozřejmě Emperor Knights, je tu skvělá budoucnost! Navrhli jste svou obchodní strategii? Je čas připravit se na velikost! Popadněte svůj tým a sledujte epizodu 7 NYNÍ.

Takže jak vidíte  v přehledu týdne, vše se točí kolem prodloužení kampaně Epic Promotion a o uvedení Emperor Knights. Tomuto tématu jsou věnována i krátká videa. Nevím, jestli se mi to zdá, ale dle mého názoru dochází marketinku Crowd1 dech, popř. ho nedělají lidé, kteří s ním byli spojeni v minulosti. A nebo už není co prezentovat a pořád se to točí kolem jedné, dvou novinek, které jsou propagovány ve velkém předstihu. Ale možná je to jen můj názor.

Planet IX

Na 11.května se chystá další mint (ražba) Genesis NFT, tentokrát to je NetEmpire. Bude dáno do prodeje 2500 ks, cena bude 0,19 ETH a prodej bude probíhat ve dvou fázích. V 1.fázi získají možnost nákupu držitelé zlatých a stříbrných odznaků, to by mělo být v 16 hodin našeho času a o hodinu později, v 17 hodin, startuje veřejný prodej.

V týdnu dostali majitelé odznaků možnost zapojit se do hraní pokeru na Decentral Games a to tak, že jim byly na jejich peněženky zaslány  rukavice nebo oblek s logem Planet IX, aby mezi hráči dělali Planet IX reklamu. Škoda, že poker moc neumím, ale vyzkouším to jen proto, že mám 3 vstupy do turnajů zdarma.

Decentral Games a Planet IX spojily své síly pro exkluzivní ICE Poker nositelný airdrop. Tato nositelná elektronika poskytuje komunitě Planety IX přístup k hraní ICE Pokeru, účasti v pokerových turnajích, kde můžete vyhrát ceny, a reprezentovat Planetu IX v Metaverse.

Ve čtvrtek 4. května budou do komunity Planet IX letecky vysazeny dva typy nositelných zařízení ICE Poker.

  • Každý, kdo vlastní 5 IXT, dostane sadu rukavic planety IX.
  • Všichni držitelé odznaku Planety IX (bronzový, stříbrný, zlatý) dostanou oblek Hazmat Planety IX.

Vybavení obou nositelných zařízení Planet IX vám umožní hrát ICE Poker a vstoupit do turnajů Sit and Go (SNG), kde můžete soutěžit o velké ceny, jako jsou iPhony, MacBooky, vysoce hodnotné sbírky NFT a další.

Spolu s bíjením do stolů můžete nosit toto nositelné oblečení kolem Decentralandu a reprezentovat Planetu IX v Metaverse.

Za vstup do turnaje utratíte Shine (Shine = turnajové vstupy). Vstup do Shine se liší mezi různými typy turnajů a sázkami.

Všechna nositelná zařízení budou dodávána s předinstalovanou technologií 9 Shine, takže se můžete okamžitě zapojit do turnajů zdarma! Můžete hrát v Metaverse nebo v aplikaci ICE Poker Arcade v libovolném mobilním nebo stolním prohlížeči.

Každý SNG turnaj se skládá ze 6 hráčů a začíná, když jsou všichni hráči usazeni. Vaším cílem je vyhrát žetony, abyste se vyhnuli vyřazení ze stolu.

Pokud se umístíte na 2. místě, vyhrajete odznaky, které můžete vyměnit za ceny v arkádovém obchodě s cenami. Pokud se umístíte na 1. místě, vyhrajete také svůj vstup do Shine zpět. Chcete-li se dozvědět více o ICE Pokeru, podívejte se na ICE Poker Beginner’s Guide.

O společnosti Decentral Games

Decentral Games vytvářejí hry a sociální zážitky v metaverzu, které každý měsíc oslovují stovky tisíc návštěvníků.

Jejich vlajkovou lodí je ICE Poker: první metaverse pokerová platforma. Hrajte poker, plňte denní výzvy a soutěžte v turnajích o velké ceny, jako jsou iPhony, MacBooky, vysoce hodnotné sbírky NFT a další. Chcete-li se dozvědět více o ICE Poker, navštivte

Webové stránky společnosti Decentral Games.

NetEmpire NFT

Vlastnictví NFT přináší v Airdropech následující výhody: 1000 PIX/měsíc v případě, že ho dáte do stake a 1 NetEmpire MetaShare za nákup

Slovo Genesis znamená, že něco je první svého druhu, a u NFT se první místo často promítá do zvýšené hodnoty. To platí zejména pro NFT Genesis Corporation společnosti Planet IX, o kterých si můžete přečíst více zde: Korporace Genesis.

Naše předchozí mincovna Genesis NFT pro herní korporaci EternaLab byla nesmírně populární a vyprodala se za méně než čtyři minuty. Abychom však umožnili účast v mincovně většímu počtu hráčů, upravili jsme její formát. Během této akce nabídneme 2 500 mincí Genesis NFT, přičemž předprodej bude pouze jeden. Všechny NFT, které zůstanou neprodané z předprodeje, budou k dispozici během veřejného prodeje.

Abyste se kvalifikovali do předprodeje, musíte být držiteli zlatého nebo stříbrného odznaku A.O.C Genesis. Místa na whitelistu budeme rozdávat také prostřednictvím komunitních soutěží a výzev. Cena v předprodeji i veřejném prodeji bude 0,19 ETH a NFT se budou prodávat v síti Ethereum Mainnet.

Počet NFT, které můžete vytěžit, není nijak omezen, takže se připravte na ovládnutí NETEMPIRE a podrobte si své kolegy z Agentů změny surovou obchodní silou.

Vlastnictví NFT NETEMPIRE Genesis vám poskytuje jeden MetaShare NetEmpire. Tyto žetony jsou velmi cenné, jejich zásoba je omezená a činí 9 999 kusů, z nichž polovinu vlastní společnost Amelia Systems.

Pokud navíc vsadíte svůj NETEMPIRE Genesis NFT, obdržíte každý měsíc 1 000 PIX.

Chcete-li si NETEMPIRE Genesis NFT vyrazit, navštivte ve čtvrtek 11. května ve 14.00 UTC (předprodej) nebo v 15.00 UTC (veřejný prodej) stránky www.planetix.com/mint.

TLDR:
NETEMPIRE Genesis NFT: 0,19 ETH
Užitek: 1 000 PIX / měsíc (při sázce)
Airdrop: 1 NE MetaShare
Dodávka mincí: 2,500
Datum: 1: 11. května
Předprodej: 14.00 UTC (zlatý, stříbrný odznak nebo WL)
Veřejný prodej: 15.00 UTC
Mincovna/peněženka: Neomezené

Dosud vidělo:99Dnes vidělo:1