Události v Crowd1.

Vítám vás u přehledu týdenních zpráv. Překlopili jsme se do druhé poloviny měsíce, Crowd1 vyplácel residuální příjem, ti kdo mají na to nárok si ho jistě už potvrdili ve své Back Office. Když si nejste jisti, tak se přihlaste do BACK OFFICE  na úvodní stránce uvidíte malé okénko s nárokovaním odměny (CLAIM).

Nyní k přehledu týdne. Vezmu to popořadě, po jednotlivých dnech, protože si myslím, že se tento formát osvědčil.

Pondělí 15.5.

Získejte nejsilnější náskok před celosvětovým spuštěním mega akce Emperor Knights díky akci EPIC UPGRADE ZDARMA!

14. června Rebel Nation společně s Crowd1 otřese světem Play2Earn revoluční hrou Emperor Knights, první mobilní hrou, kde budete odměňováni – a budete odměňováni i nadále – od okamžiku registrace.

Úterý 16.5.

Crowd1 vám přináší Play2Earn 3.0 – a možnost posílit své podnikání!

Nemůžeme se dočkat oficiálního předpremiérového spuštění mobilní hry, která navždy změní Play2Earn: Emperor Knights! Je to hra, kde se zábava potkává s finančními prostředky a kde budete odměněni pouhou registrací a hraním!

Od 14. června budete mít vy i váš tým přístup k neuvěřitelným prostředkům zdarma! Od tohoto data až do oficiálního spuštění budete moci každý den získat diamanty zdarma. Diamanty jsou vaším vstupem do silného výdělečného potenciálu – nemluvě o tom, že vám nakonec vydláždí cestu k žetonu C1. Jsou také vaším klíčem ke zlatým mincím, herní měně, která posune vaše hraní na vyšší úroveň. To je neuvěřitelné!

Za zlaté mince si budete moci kupovat herní vylepšení, herní aktiva a mnoho dalšího. A to nejlepší? Od 14. června budete moci získat diamanty – čistou hodnotu Play2Earn – ZDARMA. To je váš první krok k tomu, abyste byli odměňováni za to, že se bavíte. Připravte se na hru Emperor Knights. Připravte se na Play2Earn 3.0.

Středa 17.5.

Připojte se k nám pro Weekly Update Episode 10
Budujte své podnikání pomocí výkonných nástrojů

Je čas na další týdenní aktualizaci a v dnešní epizodě se ředitel pro rozvoj podnikání v síti Raj Gaurav podělí o to, jak Crowd1 sestavila dokonalé nástroje, které vám pomohou posunout vaše podnikání na další úroveň. Od základní obchodní prezentace, přes super užitečné přehledy, které vám pomohou sledovat váš downline a progress bar, až po profesionální prezentační videa – to vše můžete využít. Chcete vědět, jakých 5 P vám pomůže uspět? Podívejte se na epizodu a dozvíte se více i o nich. Vezměte svůj tým a dívejte se hned!

Čtvrtek 18.5.

Crowd1 vám přináší Play2Earn 3.0 – a možnost posílit své podnikání!

Nemůžeme se dočkat oficiálního předpremiérového spuštění mobilní hry, která navždy změní Play2Earn: Emperor Knights! Je to hra, kde se zábava potkává s finančními prostředky a kde budete odměněni pouhou registrací a hraním!

Od 14. června budete mít vy i váš tým přístup k neuvěřitelným bezplatným prostředkům! Od tohoto data až do oficiálního spuštění budete moci každý den získat diamanty zdarma. Diamanty jsou vaším vstupem do silného výdělečného potenciálu – nemluvě o tom, že vám nakonec vydláždí cestu k tokenu C1. Jsou také vaším klíčem ke zlatým mincím, herní měně, která posune vaše hraní na vyšší úroveň. To je neuvěřitelné!

Za zlaté mince si budete moci kupovat herní vylepšení, herní aktiva a mnoho dalšího. A to nejlepší? Od 14. června budete moci získat diamanty – čistou hodnotu Play2Earn – ZDARMA. To je váš první krok k tomu, abyste byli odměňováni za to, že se bavíte. Připravte se na hru Emperor Knights. Připravte se na Play2Earn 3.0.

Pátek 19.5.

To samé, co ve čtvrtek.

Sobota 20.5.

Opět stejná propagace, jako ve čtvrtek a pátek.

Neděle 21.5.

Weekly Update Episode 11 – v této epizodě poprvé vystupuje žena, manažerka pro sociální sítě. Ve svém vystoupení vysvětluje, proč je důležité být na sociálních sítích, zejména pro kontakt se svým týmem.

Manažerka sociálních médií společnosti C1 Emily Charlesová nám ukáže, proč jsou sociální média tak důležitým nástrojem při budování vašeho podnikání. Sociální média jsou klíčová pro navázání kontaktu s vaším týmem a potenciálními členy týmu. Sledujete všechny kanály sociálních médií C1? Je to nezbytné, abyste se dozvěděli více o nejnovějších firemních novinkách a získali informace o důležitých věcech. Vezměte svůj tým a sledujte, jak nám Emily ukáže, proč jsou sociální média tak důležitá!

Závěr

Je zřejmé, že Crowd1 vyvíjí veškeré úsilí k úspěšnému startu nové hry Emperor Knights. Dle mého názoru bude tento projekt zásadním, který může rozhodnout o směrování Crowd1. Firma asi nemá na rozhazování, soudím tak podle výše residuálního příjmu, který byl ani ne poloviční, ve srovnání před rokem. Nejsou už pořádány ani eventy, které byly vždy nabité novými událostmi a představováním produktů. I tým Crowdu se obměňuje. Staré známé už nevídáme. Co se s nimi stalo ? Souvisí to s vyšetřováním ve Švédsku?

Vše mi připadá jako snaha přejít na úsporný režim. Na stránkách BFH (Business for home) klesl Crowd1 z prvního na padesáté místo. To o lecčems napovídá.

Miggster má asi problémy, na stránky se nedá dlouhodobě přihlásit, pořád hlásí, že jsou v údržbě. Velkolepé uvedení na trh a potom se po tom slehla zem? Veškeré dotazy na sociálních sítích jsou úspěšně umlčovány, takže se člověk moc nedozví. Sám jsem zvědav, jak to Miggster nebo Crowd1 refinancuje těm, kdo mají zaplacené členství a produkt nemohou využívat. Možná už padly žaloby, kdo ví …

Právě Miggster měl být jedním z důležitých zdrojů příjmů. Z nabídky C-Store ho prozatím nevyřadili, asi nechtějí vzbudit paniku.

Proto nezbývá nic jiného, než doufat, že spolupráce s jinou firmou bude úspěšnější. Emperor Knights, jak jsem pochopil, by měla být první ze série web3 her, které budou mít podobný koncept a měly by být uvedeny ještě letos. Možná na nich závisí přežití Crowd1. A záleží to i na nás, jestli k tomu dopomůžeme distribucí produktů.

Pro nás není důležité, jestli budeme hru hrát, důležité bude, kolika lidem pošleme odkaz ke stažení a dotyčný si hru případně zakoupí. Dvě stovky zase není tolik, aby to někoho zruinovalo a pokud bude hra návyková, bude se šířit rychle, zejména mezi mladými. A právě velký počet lidí je to, co přiláká pozornost i k dalším produktům. V tom vidím smysl Crowd1 a jeho marketinku. Z drobných peněz získat stabilní příjem. Až bude dostupných více informací, připravím samostatný článek na tohle téma. Vidím to jako zajímavou příležitost, pro všechny.

Emperor Knights
je Play2Earn 3,0!

Play2Earn je revoluce v hraní – ale bylo to komplikované a nebylo snadné ji využít, přičemž 5% světové populace, která drží krypto, je jedinou cílovou skupinou.

Emperor Knights je jiný. Je to pro každého.

Jak? Je to zábavná, rychlá nová hra, která kombinuje to nejlepší z obou světů sociálních her a Play2Earn: jednoduchost a potenciál příjmů.

Vybuduj si armádu

Chcete-li uspět v císařských rytířích, potřebujete silnou a schopnou armádu. Je to všechno o budování a rozšiřování vašeho týmu, abyste odemkli všechny úrovně ve hře. Když zkombinujete svou silnou armádu, svůj tým, se svými herními dovednostmi, jste připraveni dobýt císařské rytíře!

Žádná taková hra nebyla a Play2Earn prochází revolucí. Kromě příjmového potenciálu budou k dispozici turnaje, dropy a žebříčky, které z ní udělají nejvíce vzrušující mobilní hru na světě!

Planet IX

Z posledních zpráv:

Planeta IX brzy iniciuje největší příležitost pro veterány i nové hráče, aby si zahráli cestu do jedinečně postavené soutěže Airdrop. Jedná se o výsadek, pro který sbíráme žetony od konce roku 2022 a který budeme brzy připraveni nasadit 5 000 000 IXT všem nejlepším účastníkům.

V současné době plánujeme zahájit soutěž s plným počtem bodů velmi brzy. Budou také započítány všechny akce provedené před touto soutěží, což poskytne bonus hráčům, kteří zůstali ve hře konzistentně aktivní.

Řada akcí ve hře Planeta IX vám přinese body v této soutěži Airdrop. Cílem je nasbírat co nejvíce bodů, což dává každému hráči šanci zvýšit svou alokaci výsadků. A jsme neuvěřitelně nadšeni, že brzy ukážeme všem plný rozsah způsobů, jak můžete získat body, a to prostřednictvím jedinečného přidání webu, na kterém naši vývojáři tvrdě pracují.

NETEMPIRE Genesis NFT – SPECIÁLNÍ UTILITA
NETEMPIRE Genesis NFT byl očekáván jako jeden z nejcennějších genesis NFT. Už teď má obrovskou užitečnost a my jsme naslouchali naší komunitě a zvýšili množství dostupných kousků genesis, takže více našich hráčů má šanci vlastnit jeden.

Měsíční airdrop 1,000 PIX exponenciálně zvýší vaše obchodování a budování území. Navíc, pokud razíte a vsadíte svůj NE Genesis po dobu trvání soutěže Airdrop, obdržíte násobitel ve svých získaných bodech, což vám dává větší šanci zvýšit alokaci výsadku. Úplný rozpis najdete v tabulce níže.

Planet IX se úspěšně rozjíždí a my díky Crowd1 jsme měli štěstí, že jsme dostali výhodu být první na startovní čáře. Za několik let, až hra získá na popularitě, bude pořád možnost přidat se, ale budovat území bude těžší a krkolomnější. Hra začne vydělávat hráčům vyšší měsíční odměny, které už nyní jsou zajímavé, to podle toho, jak je kdo zapojen a předpokládám, že to přitáhne další lidi. Určitě se do té doby objeví nové herní levely a možnosti, jak tvořit svůj svět na Planet IX. Je to závazek na dlouho, možná doživotně. Potom je na každém, aby si našel následovníka, který by rozvíjel dále hru a ne jen každý měsíc sklízel benefity.

Dosud vidělo:106Dnes vidělo:1