Události v Crowd1.

Vítejte u týdenního přehledu zpráv. Probereme si, co se všechno v týdnu událo a na co se připravit. Buďte ve střehu, protože datum 14.6. se blíží! Je na každém z vás, jak se k této příležitosti postaví. Pro členy  TeamCSM a současně majitele balíčku Earth a výše připravuji odměnu, která je nakopne. Podrobnosti uvedu příště. Co se tedy událo?

Crowd1 

Pondělí 29.5.

Propagace Epic promotion. Čas běží rychle a kdo nevyužije příležitost, může později litovat. Pro připomenutí:

Získejte nejsilnější náskok před celosvětovým vydáním hry Emperor Knights díky propagační akci EPIC UPGRADE FOR FREE!

14. června Rebel Nation společně s Crowd1 otřese světem Play2Earn s revoluční Emperor Knights, první mobilní hrou, kde budete odměněni – a budete odměňováni – od okamžiku, kdy se zaregistrujete.

Během několika dní bude nový super produkt Crowd1 také LIVE! Mluvíme o celosvětovém Crowd1 super cestovní stránce Travellia! Začněte aktivovat svou globální cestovní síť NYNÍ s neomezenými možnostmi příjmů a úspor!

Bezplatný upgrade aplikace Elements

Máte další šanci těžit z neuvěřitelné akce Upgrade prvků zdarma, která vám zajistí BEZPLATNÝ upgrade na další mocnou úroveň Elements, když se připojíte nebo upgradujete na startovací balíček Air Elements! Toto je vaše příležitost získat přístup k cenným, prémiovým superproduktům Crowd1 Web3 a tokenu C1 NFT ve všech balíčcích, nemluvě o vašem klíči k brzy spuštěnému superexkluzivnímu fondu Crowd1 Crypto Value Pool.

Kupte si startovací balíčky Earth s obchodními body

Účinný způsob, jak se stát průkopníkem Crowd1, je použít své Business Points k nákupu startovacího balíčku Earth! Legendární startovací balíčky Crowd1 Elements mají vše a jsou dokonalým začátkem k ovládnutí světa Web3, kryptoměn a Metaverse.

Pro upgrade zdarma: Startovací balíčky Earth nejsou součástí této propagační nabídky. Dárkové kódy zakoupené před začátkem propagačního období nebudou zahrnuty do propagační akce. Propagační akci Upgrade For Free nelze použít ve spojení s jinými nabídkami. Dárkové kódy pro propagační balíčky zakoupené během období propagační akce budou platné až do data jejich platnosti. Upozorňujeme, že upgrade z Fire Package na 5th Element Starter Pack není k dispozici jako dárkový kód. Vylepšení na balíčky pátého elementu bude možné pouze v případě, že byl zakoupen ohnivý balíček. Všechny propagační upgradované balíčky budou považovány za zaplacený balíček ve vztahu k bonusu “Strach ze ztráty”. Balíčky Upgrade pro bezplatné obsahují vše, včetně bonusových úrovní a dalších. Upozorňujeme, že bonusy, včetně Strachu ze ztráty, budou vyplaceny za placený upgrade, nikoli za bezplatný propagační upgrade. Například s upgradem Earth to Air bude Crowd1 upgradovat členy na Water zdarma, s bonusem vyplaceným za upgrade Earth to Water. Pro BP Promotion: Pokud prodáte nový Balíček Earth za Business Points a máte již aktivní Fear of Loss, získá tento Balíček 50 % z peněžní náhrady za Balíček Země podle pravidel Fear of Loss.

Úterý 30.5.

To samé, jako v pondělí – viz výše.

Středa 1.6.

Weekly update 14 – mluví se o kompenzačním plánu

Čtvrtek 2.6.

Introducing Emperor Knights: the revolution in Play2Earn

Tady se zábava setkává s finančními prostředky!

Jsme tak blízko uvedení Emperor Knights Rebel Nation! Toto je mobilní hra, která změní Play2Earn navždy – a proto ji nazýváme Play2Earn 3.0. Chcete se dozvědět více o této neuvěřitelné hře? Podívejte se na toto video NYNÍ. Pak sežeňte svůj tým a nadchněte se. Císařští rytíři se blíží.

Pátek 2.6.

Stejná propagace, jako ve čtvrtek.

Sobota 4.6.

Stejné propagace, jako ve čtvrtek a v pátek – Emperor Knights

Neděle 5.6.

Weekly update 15

Planet IX

Po vydání Airdropu za jednotlivá NFT se blíží velký airdrop 5 000 000 IXT.

Vážení A.O.C. (Agenti změny – Agent Of Changes)

Je čas uvolnit poslední část vested tokenů přidělených pro airdrops. V souladu s harmonogramem vestingů budeme airdropovat 5 milionů IXT. Jsme neuvěřitelně nadšeni z toho, jak se nám podařilo zajistit odměnu jak pro dříve aktivní hráče, tak i skvělou pobídku pro nováčky.

Již dříve jsme sdělili, že první hráči, kteří byli aktivní i od začátku tím, že vytěžili alespoň 1 území nebo 1 zařízení, dostanou své tokeny na základě pEUR utracených před 22. listopadem 2021 v tomto airdropu. A tady je ta vzrušující věc – tyto tokeny budou airdropovány na ZAČÁTKU soutěže IXT Airdrop. Tato soutěž byla vytvořena za účelem dalšího růstu hry a ekosystému, pojďme se podívat proč:

1. Tato IXT Airdrop Competition, kterou pořádáme, je neuvěřitelnou pobídkou k aktivitě ve hře, ať už jste začínajícím hráčem, nebo nováčkem ve hře. Věříme, že to vytvoří skvělé příležitosti pro KAŽDÉHO A.O.C. hrajícího Planetu IX.

2. Mnoho našich raných hráčů je ve hře stále aktivních a díky tomuto náskoku budou moci získat v této soutěži spoustu bodů, čímž se ještě zvýší počet IXT, které mohou získat.

3. Hráči budou mít k dispozici celých 5 milionů žetonů IXT, které jsme samozřejmě vyčlenili směrem k odměňování nepřetržité aktivity. To znamená, že 1 milion IXT půjde na odměňování prvních aktivních uživatelů od začátku Planety IX a 4 miliony půjdou na aktivní uživatele v nadcházející soutěži – což je skvělá výhra pro současné aktivní hráče i nováčky. Chtěli jsme dát nejlepší výsledek hráčům, kteří ve hře zůstali aktivní. Toho jsme dosáhli tím, že jsme většinu žetonů přesunuli na nadcházející aktivitu ve hře. Aktivní hráči jsou absolutním KLÍČEM k tomu, aby se Planet IX stala největší blockchainovou hrou VŠECH DOB!

4. Když se zpřístupní více tokenů pro nové hráče, je pravděpodobnější, že do ekosystému vstoupí větší množství hráčů, čímž se Planet IX i IXT stanou atraktivnějšími pro lidi, kteří do ekosystému ještě neinvestovali.

5. Celý účel s airdropem je odměnit trvalé, oddané hráče hry. Od té doby se toho ve hře a v aktivitě uživatelů hodně změnilo – a co je pro VŠECHNY, kteří hru hrají, nejdůležitější, je, aby byli odměňováni průběžně aktivní hráči – to je ve web3 běžná praxe a je to způsob, jak nejlépe vybudovat zdravý ekosystém.

6. Prvním aktivním hráčům, kteří mají nárok na podíl z 1 milionu IXT, budou na ZAČÁTKU soutěže o výsadek IXT také vysazeny, což jim dává větší možnost si v soutěži dobře vést. To svědčí o tom, že hráči, kteří ve hře zůstávají trvale aktivní, si pravděpodobně povedou nejlépe.

Poznámka na závěr; mějte prosím na paměti, že tyto žetony jsou ZDARMA od společnosti, aby odměnily aktivitu hráčů, rozvoj hry a ekosystému. Všechna přijímaná rozhodnutí budou VŽDY v dlouhodobém horizontu ku prospěchu hry a lidí, kteří ji hrají. Víme, že mnoho z vás hraje tuto hru již dlouhou dobu a že díky svému postupu ve hře jste získali spoustu odměn. Když byla hra Mission Control spuštěna, slyšeli jsme o hráčích, kteří si díky své mimořádné aktivitě vydělali neuvěřitelné částky. Pevně věříme, že tento trend bude pokračovat i nadále. Letos chystáme spoustu věcí, a jak víte z předchozích zkušeností s hraním Planety IX – zůstat aktivní se vždy vyplatí!

Nemůžeme se dočkat, až s vámi všemi prozkoumáme zbytek roku 2023!

PŘIDEJTE SE K NAŠÍ KOMUNITĚ

Bude to velké a všichni, kdo hrajeme, se nemůžeme dočkat.

DPN

DPN vydalo další zprávu, ve které sděluje, že se blíží vydání nové aplikace. Přeloženou zprávu najdete na své stránce  DPN, přeloženou ji přikládám. Nevím, kdo z vás aplikaci se svými C1 Rewards vlastní, pokud jste nepoužili postup, jak ji získat, který jsem zde popisoval, tak ji asi nemáte. Bylo potřeba napsat email společnosti DPN a aplikaci poptat. Možná nová verze, na kterou nás upozorní emailem, bude zahrnovat i akcie – převedené C1 Rewards. Vzhledem k tomu, že se všechno táhne už více jak dva roky, spousta majitelů C1 Rewards rezignovala a obětovala své pracně naklikané odměny. Něco mi říká, že jejich čas ještě přijde, s uvedením C1 Tokenu v příštím roce.

Dosud vidělo:94Dnes vidělo:1