Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu zpráv. Tento týden opravdu stál za to! Crowd1 konečně spustil registrace do hry Emperor Knights a herní svět začíná tuto hru objevovat.

Co to pro nás přináší a proč je pro každého důležité se registrovat?

Registrací a zaplacením hry (9€) získáváte možnost provizí za další registrace. Tabulka provizního systému je velice zajímavá, a právě proto je VELMI důležité, abyste chytili příležitost za pačesy a získali svůj “zvací odkaz”. Ten máte k dispozici po registraci do hry na své “Nástěnce” (Dashboard). Prozradím jednu skutečnost, o které jsem nevěděl. Hra má 120 levelů, ale od 40 levelu dál se dostane hráč jedině tehdy, když si hru koupí. Osobně se hrou prokousávám po večerech, když je chvíle na oddechovku, jsem nyní na levelu 18 a už teď vím, že kdybych ji neměl placenou a dostal se k levelu 40, tak ty dvě stovky za to dám. Z toho vycházejte. I když se někdo registruje a nezaplatí, pokud hru bude hrát, tak zaplatí později. Zvědavost a vidina zisku ho dožene 🙂

Dá se platit i dárkovými kódy, ty mám k dispozici po domluvě, tak nebuďte leniví a napište mi email nebo na WhatsApp. Na platbě se domluvíme. Hlavně nepropásněte ten čas, který nám byl dán, abychom byli první. Dostali jsme se k této příležitosti díky Crowd1. Teď už zbývá jen položit si otázku, jestli mám známého, který vlastní smartphone? A jestli si zkusil někdy zahrát nějakou hru? Odpovědi máte ve svém mobilu v seznamu kontaktů…

Více o hře píšu ZDE a ZDE, doporučuji navštívit stránky hry ZDE. Jestli někdo potřebuje pozvánku, tak klikněte ZDE.

Nikdy nevíte, kdy se hry chytne nějaký mladý nadšenec nebo hráč, který má spoustu podobných kamarádů. Zvláště když zjistí, že si mohou něco přivydělat pouze hraním. To potom bude lavina. Máme před sebou prázdniny a více času. Všichni ti, kdo říkají, že je to na houby, že stejně hry nehraju, dobře vám tak. Mobil nosíte v kapse pořád a ukázat někomu QR kód, když na to přijde řeč je pro vás problém? Potom se nedivte, že jste dosud nic nevydělali, hlavně netvrďte, že to nefunguje. Jedna věc je o něčem mluvit, druhá věc je něco pro to udělat. Úspěch má každý ve své hlavě a hlava je váš největší problém. Vždy si “rozumně” zdůvodní, že to nebo to dělat nebude.

Nyní k přehledu týdne v CROWD1

Crowd1 aktualizoval smluvní podmínky, vyskočí na vás hláška se žádostí o odsouhlasení, když se přihlásíte ke svému účtu. Je to potřeba odsouhlasit. Znění v angličtině je ZDE a kostrbatý překlad do češtiny ZDE.

Pondělí 19.6.

Start Emperor Knights pro členy Crowd1 od pozice Director směrem níže.

Uvedení Emperor Knights videem https://vimeo.com/836985062/8ef938dd6a , ve kterém uvidíte, jak se hra hraje, nemusíte umět ani anglicky.

Úterý 20.6.

Uvedení hry – zpráva z Back Office

Revoluce v mobilních hrách – celosvětový upgrade na mocnou budoucnost – začala! Emperor Knights, první hra od inovativní herní společnosti Rebel Nation, byla spuštěna a odezva byla neuvěřitelná! Sledovali jste epickou online zahajovací událost?

To je místo, kde se zábava setkává s finančními prostředky. Zaregistrujte se a připravte se na to, že budete mít čas svého života hraním návykových císařských rytířů. Zaregistrujte své přátele a získejte odměnu v podobě fantastických herních diamantů a bitcoinů! Mobilní hry už nikdy nebudou stejné a vy jste super-průkopník!

Podívejte se na exkluzivní online událost

Všechny potřebné informace získáte z exkluzivního online uvedení na trh, takže pokud jste se ještě nedívali, učiňte tak nyní. A nezapomeňte: čím dříve se zaregistrujete, tím více se to vyplatí! Sledujte online zahajovací akci – sledujte ji více než jednou – a buďte nadšeni. Popadněte svůj tým, zamiřte do back office císařských rytířů a začněte sklízet odměny!

Středa 21.6.

Weekly Episode 19 – J.E.Werner mluví o fenoménu Emperor Knights. Posune hraní n novou úroveň. Tisíce lidí se již zaregistrovali a mají z toho prospěch. Naznačil, že nás čekají dvě epické propagační akce. A že se něco úžasného brzy chystá.

Čtvrtek 22.6.

Emperor Knights se rozšířil jako požár po celé síti C1 – a nyní je čas, aby zbytek světa viděl, o co jde.

Hra, která bere svět Play2Earn útokem, je nyní k dispozici všem po celém světě a nemůžeme být nadšenější, že ji můžeme sdílet s miliony a miliony dalších lidí. Emperor Knights je hra, kde se zábava setkává s finančními prostředky: čím více přátel zaregistrujete, tím více budete mít prospěch! Můžete si zahrát návykovou hru a získat odměnu v herní měně Diamanty a bitcoiny současně! Lepší už to být nemůže.

Zažili jste seismický posun, kterým jsou císařští rytíři? Nezapomeňte, že jako exkluzivní pro členy C1 stále získáte dvojnásobek diamantů za každou osobu, kterou zaregistrujete, až do 14. července! Už jste zažili plnou, výbušnou sílu Play2Earn 3.0?

Teď je ten správný čas. Už nečekejte! Začněte hrát – a vydělávat – s císařskými rytíři.

Pátek 23.6.

Crowd1 prodloužil propagační akci Epic Promotion do konce června. Viz zpráva z Back Office

Zvyšte své podnikání NYNÍ

To je obrovské: dvě z nejsilnějších akcí C1 byly opět prodlouženy do 30. června ve 14:00 SEČ! S tím, jak Emperor Knights vybuchují po celém světě, se členové C1 dožadují upgradu a vylepšení svých startovacích balíčků Elements – a my jsme je poslouchali!

Proto rozšiřujeme balíček Epic Upgrade for Free a Earth Starter o propagační akce BP! Tyto dvě propagační akce jsou nejúčinnějším způsobem, jak okamžitě vylepšit vaše podnikání a dát ho do nejlepší možné pozice, aby těžil z budoucnosti Web3.

Upgrade zdarma a startovací balíček Earth s BP byly prodlouženy do 30. června, 14:00 SEČ. Toto je vaše šance. Využijte ji dobře!

Sobota 24.6.

Zdvojnásobte diamanty, zdvojnásobte odměnu

Od nedávného spuštění je Emperor Knights nejžhavější hrou v krypto-vesmíru! Členové C1 hráli, vyhrávali a vydělávali společně – a nejvíce se bavili s touto revoluční mobilní hrou Play2Earn.

C1 vám vždy přináší víc a u Emperor Knights tomu není jinak. Exkluzivně pro vás a váš tým získáte do 14. července dvojnásobek diamantů za každou osobu, kterou pozvete, která se také zaregistruje. To znamená, že pokud například získáte 10 000 diamantů, automaticky získáte dvakrát tolik – 20 000 – jako bonus.

Nezapomeňte, že diamanty jsou super hodnotnou herní měnou, která odemkne váš svět císařských rytířů. S nimi si můžete koupit herní balíčky, odhalit funkce, koupit další životy nebo je uložit jako cenná aktiva, když bude Rebel Nation Crypto Token spuštěn. Jsou opravdu obrovským přínosem, takže mít dvojnásobek z nich je ještě neuvěřitelnější.

Toto je pouze pro členy C1 a bude k dispozici pouze do 14. července. Tak na co ještě čekáte? Začněte registrovat přátele a získejte dvojnásobné diamanty právě teď!

Neděle 25.6.

Weekly Episode 20 – v této epizodě se hovoří o fantastickém startu Emperor Knights, jsme vyzýváni, abychom zvali další hráče, pozvali své přátele a známé.

Planet IX

Pokračuje soutěž o 5 000 000 IXT. Pořadím výrazně zahýbalo uvedení NetEmpire Metashare. Podle toho, jak někteří poskočili, usuzuji že nakoupili 10 a více akcií a to jim pomohlo dostat se na žebříčku výše. Zejména leader All-In pravděpodobně ani moc nehraje, ale body má za aktiva, která skupuje. Jinak si neumím vysvětlit nárůst o 70 000 bodů oproti druhému v pořadí. Nebo podvádí a provádí fiktivní obchody s velkými částkami, na což se doufám přijde. Hra, i když je na trhu už třetí rok, se pořád rozvíjí a vyvíjí. Do povědomí se dostává přes různé informační servery.

Na nich sbíráte body za to, že otevřete webovou stránku a potvrdíte ‘Claim’ po pár sekundách. Jestli za to časem něco bude, uvidíme. Kdo to chce vyzkoušet, může na tomto odkazu: https://zealy.io/c/planetixofficial/invite/a6E8YBWV1gPiqUYXZxSD

V červenci, 9.7. má být dostupný staking Net Empire Metashare a tím hráčům přibude další zisk do jejich peněženek. Zde je očekáván zajímavý výnos.

Hledáte způsob, jak se přihlásit k Emperor Knights? Klikněte na obrázek a projděte si registraci. I když si kdokoli cizí stáhne hru z Google Play nebo AppStore, stejně se potřebuje zaregistrovat. K registraci musí použít jméno někoho, kdo ho pozval. V odkazu, který získáte po placené registraci, je už jméno sponzora vyplněno. Když si nevíte rady, tak tam napište “minercsm”

Hra je sice zajímavá “blbůstka”, ale od vyšších levelů vás donutí přemýšlet a taktizovat. Před zahájením útoku na trolly si musíte poskládat rytíře tak, aby útok zvládli a nepadli v boji. To se dělá přesouváním pozic a spojováním stejných figurek do vyššího stupně upgrade. Poznáte to tak, že se mu zlepší brnění, meče, sekery apod. Však si to vyzkoušejte. Nic za to nedáte. Samozřejmě za úspěchy jsou také odměny, za diamanty se dají dokoupit další výhody, životy atd. Bez toho se asi finále neobejde.

Firma Rebel Nation uspořádala soutěž pro nejlepších 10 hráčů. Odměna za to, že se umístíte v první desítce, jsou 4 dny v Cannes v pětihvězdičkovém hotelu a 2000 € na útratu v hotelu za wellnes a služby. To se vyplatí si zahrát, nemyslíte? Pořadník první stovky hráčů vidíte ve vašem účtu, samozřejmě po registraci.

Přeji Crowd1 a Rebel Nation úspěšný start a doufám, že je to přesně ta věc, která rozhýbe ledy. Crowd1 slibuje do konce roku ještě uvedení dalších dvou, tří produktů podobného typu. Sázka na blockchainové hry se zřejmě vyplatí. Začínají se rozrůstat jako houby po dešti, za dva, tři roky je bude hrát kde kdo. Je rozdíl, když si na mobilu jen tak krátíte čas, nebo z toho něco máte. Většinou to bude omezeno věkem, od 18 let, protože se jedná o peníze. Obchodní podmínky Rebel Nation si můžete přečíst ZDE.

Dosud vidělo:111Dnes vidělo:1