Události v Crowd1.

Přicházejí prázdniny a s nimi spojené chvíle oddechu na dovolené. Crowd1 ale dovolenou nemá. Připravuje se letní Promo akce Power Up Promotion, brzy s ní budeme seznámeni. Po skončené Epic Promotion to bude další způsob, jak přilákat nové lidi. Co se událo v minulém týdnu? Podívejme se na to společně.

Pondělí 26.6.

Weekly update – epizoda č.20. Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Guarav vysvětluje, jak je důležitá registrace do hry Emperor Knights a co to pro nás může znamenat do budoucna.

Úterý 27.6.

Článek, věnovaný Emperor Knights.

Revoluce je v plném proudu

Emperor Knights je živě! Vzrušení se šíří široko daleko a členové C1 po celém světě dominují Play2Earn 3.0! Tisíce se již zaregistrovaly – a každou minutu se připojují další a další!

Jedná se o mobilní hru, která mění krajinu Play2Earn a nastavuje směr pro to, jak se věci budou dělat v budoucnu. Jako člen C1 jste jedním z prvních na této nové hranici; Opravdový průkopník!

Emperor Knights vám dává možnost hrát návykovou hru a zároveň vydělávat. Ano, tady se zábava setkává s finančními prostředky! Za každého přítele, kterého přihlásíte do své armády, získáte odměnu v diamantech, cenné herní měně, stejně jako bitcoinech. Jako další pobídku nezapomeňte, že 10 nejlepších Play2Earners bude mít nárok na fantastický výlet do Cannes ve Francii! Neexistuje lepší důvod, proč se zaregistrovat, zapojit své přátele, hrát a vydělávat. Staňte se průkopníkem; získejte císařské rytíře NYNÍ!

Středa 28.6.

Weekly update – episoda č.21

V dnešní epizodě se zakladatel C1 Jonas Eric Werner podělí o své nadšení z neuvěřitelného úspěchu, který si Emperor Knights již užili, a dává nám nahlédnout do fantastických plánů, které má C1 na příští měsíc. Má také cenné informace o tom, proč jsou naše současné super propagační akce – Epic Upgrade zdarma a Earth Starter Package s BP – tak důležité pro úspěch vašeho podnikání. Zbývá jen pár dní, takže si tyto promo akce chyťte hned teď! Chcete se dozvědět více o úžasné trajektorii C1 a o tom, jak vás naše propagační akce vezmou na životní cestu? Pak se podívejte na dnešní epizodu č.21!

Čtvrtek 29.6.

Kupodivu po dlouhé době nevyšel v News – Back Office žádný článek.

Pátek 30.6.

Upozornění na končící Epic Promotion.

Sobota 1.7.

Rovněž klid, žádný článek

Neděle 2.7.

Weekly update – tentokrát nebylo, uvidíme, zda  je to změna.

Mindoe

Aplikace Mindoe, kterou si můžete stáhnout do mobilu pod názvem “Moodle” z Google Play nebo App Store přinese v nejbližší době aktualizaci, ve které se má objevit více obsahu a kurzů. Celkem jsem tento produkt zanedbával. ale ve volných chvílích si pouštím kurzy a pomocí překladače si text překládám do češtiny a některé myšlenky a postupy jsou inspirativní. Rozhodně budu sledovat její další vývoj. Až bude možnost přidávat vlastní placený obsah, tak se zřejmě rozšíří více mezi lidi.

DPN

Obdrželi jste email ze společnosti DPN? Rozesílala ho všem registrovaným uživatelům. kteří si nárokovali C1 Rewards. Píše se v něm, že kdo nemá ještě staženou platební aplikaci CleverDo v mobilu přes jejich link, tak si má napsat o registrační odkaz (link), přes který si aplikaci stáhne a uvidí v ní své akcie. K dispozici je už i účet IBAN a připravuje se podpora USD, libry a kryptoměn. To je i poslední zpráva, kterou si můžete přečíst ve svém účtu DPN, pokud ho máte zaregistrován. Je důležité to nepodcenit, protože mi něco říká, že budoucí dividendy z Crowd1 budou připisovány právě na tuto peněženku, jak se v minulosti o tom psalo. Původní název peněženky měl být Multiwallet, ale projekt asi nevyšel, asi došlo ke změně, jako obvykle. Takže ti, co nic nedělají a jen si stěžují, že jim Crowd1 nedal žádné peníze (ani nevím za co by jim je měl dát), můžou propásnout i tuto šanci mít něco bezpracně. Pak si můžou postěžovat na sociálních sítích, to jim zajisté “pomůže” 🙂

Planet IX

Hra jede a vývojáři pracují. Od 9.7. 2023 má být spuštěn stake akcií Net Empire Genesis a to bude další zdroj dividend v podobě IXT do našich peněženek. Na serveru Discord se objevila zajímavá zpráva, kde bylo sděleno, že majitel hacknuté peněženky může požádat o převod na novou peněženku. Součástí zprávy je i odkaz na tabulku, ve které jsou uvedeny staré účty a k nim na stejném řádku přiřazené nové účty. Tabulka bude průběžně aktualizována. Proto kdyby měl někdo problém a někomu naletěl, což se při troše neopatrnosti může stát každému, tak pomoc najde tam. Kdo má zájem se vidět, jak taková tabulka vypadá, tak se může podívat ZDE.

Emperor Knights

Hra je vypuštěna a šíří se do světa. Kdo jste nevyužili šanci se registrovat a využít výhody svého členství v Crowd1, máte ještě čas do 14.7. Potom už výhody žádné nebudou. Postupně, jak se bude hra hrát a šířit, můžeme očekávat provize. Musíme ale o ní někomu říct a dát svůj odkaz k registraci na veřejnost. Jinak se to od nás nikdo nedozví, ale dozví se tuto informaci od jiného. A to nám bude houby platné. Počítám, že tak za dva, tři měsíce, až se bezplatně registrovaní hráči dostanou na hranici k levelu 40, tak si hru koupí. Protože kdo dojde tak daleko, chce jít ještě dál. Proto o ní mluvte a šiřte povědomí. Kdo má děti nebo vnuky, tak s tím problém mít nebude.

Travellia

Zřejmě už v červenci skončí možnost bezplatně využít portál Travellia k objednání dovolené. Poté bude členství za 29 €/ měsíčně a k tomu dostaneme dva referral odkazy, kterými můžeme do Travellia pozvat někoho dalšího. Alespoň mi se už do portálu Travellia z Crowd1 nepodařilo přihlásit. Pravděpodobně se připravuje přechod na placenou verzi. Na stránkách travellia.com běží statická stránka, s tím, že bude brzy spuštěna. Takže si musíme počkat. Kdo nevyužil možnost objednávat pobyt zadarmo, bude si muset počkat na placenou verzi. Myslím si, že poplatek 29€ jednou v měsíci, kdy si chci najít nějaký levný a dobrý pobyt, se vrátí ve slevě za dovolenou. Na to je třeba taky spoléhat, pochybuji, že někdo bude platit pravidelně 12 měsíců 29€, leda že by provozoval vlastní cestovní kancelář.

Připravte se na léto a letní propagaci Crowd1. Sledujte svou Back Office.

Cowd1 a hry spojené s technologií blockchainu nás připravují na nový svět internetu – web3. Získejte náskok před ostatními tím, že se naučíte tuto technologii.

Emperor knights se rozjíždí, pro malou ukázku hry se podívejte na záznam obrazovky z mobilu doplněný obsahem z editoru videa. Každý šikovnější, kdo má počítač, si může podobnou reklamu vytvořit. Možná i lepší a kreativnější.

Dosud vidělo:71Dnes vidělo:1