Události v Crowd1.

Tak jsme se přehoupli do druhé poloviny roku. Crowd1 pro nás nachystal zajímavé akce na léto, určitě stojí za to se nad nimi zamyslet. Své úvahy rozeberu v závěru článku, neberte je jako doporučení. Podívejme se na přehled týdne v Back Office, co všechno se událo.

Crowd1

Pondělí 3.7.

Více času, abyste se ujistili, že jste číslo jedna v Play2Earn 3.0

Emperor Knights, mobilní hra, kde se zábava setkává s finančními prostředky, explodovala v popularitě! Na oslavu rozšiřujeme dvě exkluzivní výhody Emperor Knights pro členy C1.

Členové C1 mají nyní čas do 17. července, aby exkluzivně přivedli svůj tým C1 do hry – a díky tomu uvidíte, jak vaše prostředky stoupají! Zaregistrujte co nejvíce členů svého týmu, abyste se mohli bavit hraním Emperor Knights, a přitom se kvalifikujte pro bitcoiny a herní diamanty!

Když už mluvíme o diamantech: také vám prodloužíme možnost získat dvojnásobek diamantů o dalších 7 dní! Je to tak: za každého nového člověka, kterého se zaregistrujete do Emperor Knights, obdržíte dvojnásobek hodnotné herní měny Diamonds! Nezapomeňte, že pro kvalifikaci na double diamonds potřebujete alespoň 4 osobně registrované hráče.

Je to hra, která změní Play2Earn navždy. Ano, je to Play2Earn 3.0. Začněte hrát – a vydělávat – s císařskými rytíři.

Úterý 4.7.

Letní propagační akce Power Up Promotion

Tady ve společnosti C1 se vždy staráme o to, aby vaše podnikání rostlo ještě silněji! Proto vám přinášíme dosud nejskvělejší akci: balíček C1 Token Power Up Package – který vychází dnes ve 12:00 SEČ!

Chcete udělat obrovský skok směrem k úspěchu? To je ono! Už víte, že váš token C1, který je k dispozici v každém startovacím balíčku Elements, je neuvěřitelný. Chystáme se to ještě vylepšit s přeplňovaným výkonem C1. Ode dneška za pouhých 500 Euro získá vaše firma mega převahu, když přidáme 15 000 žetonů C1.

Pokud vlastníte startovací balíček Element, toto léto bude mega. Propagace Power Up funguje takto: S balíčkem ohnivých elementů držíte 20 000 žetonů C1. Popadněte 10 balíčků Power Up a ve své ePeněžence získáte 150 000 dalších žetonů C1, čímž získáte až 170 000 žetonů C1 (pokud máte balíček Fire Element). Chcete víc? Získejte více! Za každých 10 balíčků, které si koupíte, získáte 2 balíčky ZDARMA! To znamená, že při použití výše uvedeného příkladu budete mít celkem 200 000 žetonů C1!

To je jen začátek: Využijte Power Up a získáte také 200 BP (binárních bodů) za balíček, stejně jako odpovídající bonus a body hodnosti! Množství propagačních akcí Power Up, které si zakoupíte, je na vás: 10, 20, 50, 100 nebo 200 (budou platné v násobcích).

C1 směřuje k neuvěřitelnému 4. čtvrtletí roku 2023. Připravte se na budoucnost, která otřásá zemí, protože token C1 bude uveden na předních globálních kryptoburzách! Token C1 se bude snažit stát se jednou ze tří nejlepších kryptoměn na světě a díky své bezkonkurenční síle a užitečnosti je připraven způsobit revoluci v tomto odvětví. A co je na tom nejlepší? Jako člen C1 jste první na řadě, abyste získali tento jedinečný token. Zamíříme přímo na vrchol krypto hory a vy pojedete s námi.

Váš token C1 je vaším klíčem ke světu Web3 a je ve spojení s vaší vlastní kryptoekonomikou. Vezměte svůj token C1 do budoucnosti a dejte mu mega podporu s balíčkem C1 Token Power Up. Power Up potrvá ode dneška do 31. července, nebo dokud nebudou vyprodány propagační balíčky. Víme, že půjdou rychle, takže si budete muset pospíšit! Chyťte ten svůj právě teď!

Středa 5.7.

Weekly update – episode 22

Ve 22. epizodě se zakladatel C1 Jonas Werner podělil o to, jak silná bude další C1 super-propagace! Ano, je to letní propagační akce Power Up a je to měnič hry pro vaše podnikání. Chcete navýšit své C1 žetony? Chcete posunout své krypto podnikání na další úroveň? Jonas nám vypráví o tom, jak toto propagace všechno udělá, a ukazuje nám, jak důležité to bude pro vaši budoucnost s C1. Tohle je ten, který byste si neměli nechat ujít! Dejte svůj tým dohromady a sledujte týdenní aktualizace právě teď.

Čtvrtek 6.7.

Power Up Promotion

Tady ve společnosti C1 se vždy staráme o to, aby vaše podnikání rostlo ještě silněji! Proto vám přinášíme dosud nejskvělejší akci: balíček C1 Token Power Up Package – který vychází dnes ve 12:00 SEČ!

Chcete udělat obrovský skok směrem k úspěchu? To je ono! Už víte, že váš token C1, který je k dispozici v každém startovacím balíčku Elements, je neuvěřitelný. Chystáme se to ještě vylepšit s přeplňovaným výkonem C1. Ode dneška za pouhých 500 Euro získá vaše firma mega převahu, když přidáme 15 000 žetonů C1.

Pokud vlastníte startovací balíček Element, toto léto bude mega. Propagace Power Up funguje takto: S balíčkem ohnivých elementů držíte 20 000 žetonů C1. Popadněte 10 balíčků Power Up a ve své ePeněžence získáte 150 000 dalších žetonů C1, čímž získáte až 170 000 žetonů C1 (pokud máte balíček Fire Element).
Chcete víc?
Získejte více! Za každých 10 balíčků, které si koupíte, získáte 2 balíčky ZDARMA! To znamená, že při použití výše uvedeného příkladu budete mít celkem 200 000 žetonů C1!
To je jen začátek: Využijte Power Up a získáte také 200 BP (binárních bodů) za balíček, stejně jako odpovídající bonus a body hodnosti! Množství propagačních akcí Power Up, které si zakoupíte, je na vás: 10, 20, 50, 100 nebo 200 (budou platné v násobcích).

Pátek 7.6.

Emperor Knights – Soutěž končí 14. července ve 14:00 SEČ

Emperor Knights přebírá vládu nad světem Play2Earn a tisíce jich hrají. Jste jedním z nich? Pokud ano a porážíte trolly při přihlašování přátel do své armády, pak se ucházíte o báječný výlet za odměnou!

O čem je řeč? Okouzlující, nádherné, krásné město Cannes! Nejlepších 10 císařských rytířů Play2Earners bude odvezeno na jih Francie na čtyři noci v exkluzivním 5* hotelu Martinez v Cannes! Obdrží také kredit ve výši 2 000 EUR, který budou použity na hotelové jídlo a nápoje, u bazénu nebo v lázních. V ceně ubytování bude také zpáteční letištní transfery z letiště v Nice do hotelu. Výlet se uskuteční od 31. srpna do 4. září 2023, takže se připravte na balení kufrů!

Podmínky výhry

CESTA ZA CENAMI V CANNES
Abyste se mohli kvalifikovat, musíte vzít na vědomí následující:
  • Váš cestovní pas musí být platný po dobu nejméně 6 měsíců od data cesty. Doklad musí být předložen spolu s potvrzením letu do 1. srpna 2023, jinak vaše místo propadá
  • Lety nejsou zahrnuty
  • V ceně ubytování je zahrnuta pouze snídaně a hotelový kredit; Všechny ostatní potraviny, nápoje a aktivity budou na váš účet
  • Hotel je pouze pro dvě osoby
  • Minimální věk pro vstup je 18 let
  • Ujistěte se, že vaše cestovní doklady jsou platné a splňujete vstupní požadavky Francie
  • Termíny výherních cest jsou pevně stanoveny a zájezd nelze vyměnit. Pokud nebudete moci cestovat v uvedených termínech, nebude vám nabídnuta žádná kompenzace
  • Pojištění dovolené bude na vlastní účet
  • Soutěž pořádají Rebel Nation a Emperor Knights. Zaměstnanci, vedoucí pracovníci a dodavatelé (a jejich nejbližší rodinní příslušníci) pořadatele nebo agentur či společností spojených s touto propagační akcí nejsou způsobilí
  • Všechny podrobnosti se mohou změnit

Čas běží!

Takový výlet se stane jednou za život, takže se musíte ujistit, že se tam dostanete! Do soutěže však zbývá jen 7 dní a posledním dnem bude 14. červenec ve 14:00 SEČ. Co musíte udělat? Nepřestávejte hrát, vydělávat, registrovat své přátele! Nezapomeňte, že pouze 10 nejlepších Play2Earners se kvalifikuje. Ujistěte se, že jste to vy! Vítězové budou vyhlášeni 18. července 2023.

Sobota 8.6.

Balíček C1 Earth Elements s BP restartován do 31. července

C1 restartuje jednu ze svých nejoblíbenějších akcí: Earth Elements s BP! S úžasným startovacím balíčkem C1 Earth se připojíte k digitální revoluci na cestě do budoucnosti. V rámci této akce můžete využít Business Points (BP) k nákupu startovacího balíčku Earth. Neuvěřitelný!

Startovní balíčky C1 Elements obsahují vše, co potřebujete k úspěchu: prémiové produkty, NFT a přístup k nadcházejícímu tokenu C1. Je to váš dokonalý vstup do světa Web3! Tato propagační akce potrvá do 31. července, 16:00 SEČ. Určitě si to nenechte ujít!

Neděle 9.7.

Weekly update – episode 23

Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav nám ukazuje, jak neuvěřitelná je nová letní propagační akce Power Up a jak přínosná bude pro vaše začínající krypto podnikání. Chcete se dozvědět, jak je Power Up absolutně nejlepší způsob, jak navýšit vaše kryptoměny? Budete muset sledovat epizodu 23.

Nepřehlédněte!

Aplikace CleverDO byla aktualizována a nyní v ní můžete držet mimo eura i britskou libru. Do budoucna se chystá podpora amerického dolaru a kryptoměn.

Hrajete Emperor Knights? Jste úspěšní a daří se vám? Zkuste se probojovat do první desítky a zažijte 4 dny v Cannes!

Planet IX

Soutěž pokračuje a majitelé NFT Net Empire genesis dostali do svých peněženek ve výsadku Airdropu akcie Net Empire Metashare. Ty půjde od neděle vsadit do STAKE a opět navýší pasivní příjem ze hry. V neděli rovněž končí další epocha STAKE energie a bude se zakládat další. S ohledem na to, že ve shopech jednotlivých korporací přibyla možnost nákupu aktiv za vygenerovanou energii, mám pocit, že už jí nebude tolik na STAKE, to znamená, že by se denní odměna za stake IXT neměla výrazně snížit. Je to moje spekulace, první týden ukáže, jak to bude.

Můj dojem je, že se příliv nových hráčů omezil a zůstávají jen ti skalní. Ty bych ještě rozdělil na denní hráče, víkendové a “občas se na to podívám”. Soudím tak podle toho, jak těžce se budují teritoria. Rovněž neustálé chybičky ve hře nepřispívají ke komfortu. Doufám, že je vývojáři brzy dořeší, protože je stále co vylepšovat. Na druhou stranu, v této chvíli má každý z “denních hráčů” vybudován zajímavý pasivní příjem, který s dalším hraním hry jen poroste, tak by asi neměnili.

Čeká nás ještě hodně vylepšení a novinek, aspoň podle aktuální timeline.

Vlastní úvaha k akci Power Up Promotion

Zveřejněná akce Power Up Promotion (PUP) mě nutí se zamyslet na tím, co přijde.

Crowd1 chystá vydání C1 Tokenu, který, jak tvrdí J.E.Werner, bude jednou ze tří nejhodnotnějších kryptoměn. To znamená po Bitcoinu a Ethereu. Nevidím tak hluboko do podnikání Crowd1, abych mohl říci, jak odvážně je toto tvrzení. Když zvážím, že v PUP se za 500 Eur “rozdává” 15 000 C1 Tokenů, potom mi cena jednoho tokenu vychází na 0,033 €.  Což si myslím, že je odpovídající s ohledem na jiné kryptoměny, které byly nově emitovány.

Současné ceny BTC, Etherea, Matic a IXT můžete shlédnout v grafech níže, údaje jsou ke dni 8.7.2023 a je v nich zahrnuto pořadí podle tržní kapitalizace.

Prvních 5 kryptoměn podle tržní kapitalizace:

Z tabulky vidíme, když to vezmu nakulato, že první Bitcoin vede s tržní kapitalizací 587 miliard, druhé Ethereum 224 miliard a třetí Tether (USDT) má 84 miliard dolarů.

Když vezmu v úvahu, že být třetí co objemu tržní kapitalizace, znamená vydat více jak 84 miliard dolarů v C1 tokenech. Při ceně, kterou jsem spočítal výše, 0,033 €/token, to činí 2 545 454 545 454 (trilionu) C1 tokenů. Což je jasný nesmysl. A nebo hodnota C1 tokenu bude 1000 x vyšší, což by dělalo 2,55 miliardy a to je hodně pravděpodobné.

Kolik ks tokenů je na trhu v oběhu u sledovaných kryptoměn?

Bitcoin: 19 423 593 (max. = 21 000 000)

Ethereum: 120 209 152 (max. = nekonečno)

Matic: 9 319 469 069 (max. = 10 000 000 000)

IXT: 84 431 817 (max. = 153 258 226)

Z toho vidíme, že údaj 2,55 miliardy nemusí být přestřelený, vzhledem k počtu 10 miliard tokenů Matic na trhu, z nichž je ale 5,674 miliard “uzamčeno”, pravděpodobně ve stake.

Kdyby se C1 Token chtěl zařadit na třetí místo co do objemu tržní kapitalizace, musel by se přehoupnout přes 84 miliard USD tržní kapitalizace. To by svým způsobem mělo vyjadřovat hodnotu firmy. Vzhledem k absenci finančních údajů se to nedá zjistit z veřejných zdrojů.

Při pohledu na žebříček tržní kapitalizace firem to zase není nemožné, protože s tímto objemem hodnoty firmy (peněz) by se zařadil na cca 150 místo ve světě.

Když to vezmu jednoduchou matematikou, tak 84 mld/ 2,55 mld = 33 USD. To by vyjadřovalo hodnotu (cenu) jednoho C1 tokenu na úrovni kolem 33 USD.

Proč tedy nabízí C1 tokeny tak levně? I kdybych vzal v úvahu řeči o 50 milionech členů, tak to vychází, že kdyby si každý koupil stejně, tak musí koupit 40 C1 tokenů. Vzhledem k tomu, že aktivních je možná 4 miliony, už jsme na hodnotě 500 C1 tokenů.

Nyní počítejme, že v rámci aktualizace na nové balíčky získává podle typu balíčku každý svůj počet C1 tokenů-viz níže.

Nevím, kolik je členů Crowd1, kteří přešli na nové balíčky, ale podle naší skupiny Team CSM je to minimum, možná 5 %. To by znamenalo, že z 50 milionů členů vlastní nové balíčky cca 2,5 milionu členů. Což odpovídá propočtům, které jsem uváděl výše. Navíc si myslím, že většina si koupila pouze základní balíček za 109 €, což přináší 1000 C1 Tokenů. I kdyby cena byla 100 x nižší, než jsem počítal výše, 3,3 USD za token, tak je to zisk pěkných 330 USD, čímž by se nákup balíčku 3 x zaplatil.

To, že se nabízí předprodej C1 tokenů je zřejmě proto, že do jejich vydání (emise) zbývá půlrok času a potom budou asi veřejně k prodeji za tržní cenu. Po zkušenostech s IXT, jehož cena vyletěla až na 4,6 USD a poté klesla na současných 0,33 USD, to může vzít podobný vývoj.  Podle toho, jak se firmě daří, stoupá nebo klesá hodnota její kryptoměny. Crowd1 má dobře našlápnuto, aspoň si to myslím.

Zkontrolujte mé propočty a úvahy a zamyslete se. Možná jsem udělal ve výpočtech chybu, nebo neuvažuju správně. Hodnotu eura a USD jsem počítal zhruba stejně. Neznámá je tržní hodnota Crowd1, ta je pro výpočet zásadní. Budu rád za jiný názor a úvahu. Ale v případě, že se nemýlím, tak se jedná o životní příležitost, která přichází jednou za 10 let.

Pokud bych ve svých úvahách měl špetku pravdy, tak máme před sebou skvělou příležitost, jak na uvedení C1 tokenu vydělat slušné peníze. Nebo je to od firmy další tah, jak vylákat z lidí peníze, protože je Crowd1 potřebuje na další provoz. Nevím.

Nákup C1 tokenů je umožněn pouze těm, kdo již vlastní některý z nových balíčků Elements. Proto také zřejmě byla prodloužena možnost koupě základního balíčku Earth za byznysové body (BP) až do konce července. Nákup C1 tokenu provedete v Nastavení – Dárkové kódy (Settings – Gift codes) za bitcoiny, USDT nebo i BP!

Neznám nikoho, kdo by si koupil 10 balíčků C1 tokenu a dal za ně 5 000€, tj. cca 120 000 Kč. To už musí být člověk, který se v tom vyzná nebo dobrodruh, který to zkusí, zda to vyjde. Většinou to nevychází, proto se každý rozhodujte podle sebe a kupujte za tolik, aby vás to potom nebolelo. Nebo nekupujte nic a budete v klidu. Možná si potom řeknete, že to byla další příležitost, která se prosypala mezi prsty, jako písek na pláži. Ale to bolí méně, než finanční ztráta.

Dosud vidělo:78Dnes vidělo:1