Události v Crowd1.

Přečtěte si novinky, které se nasbíraly v týdnu. Připomeneme si některé datumy a končící akce, které by mohly stát za to. Celý týden se nese v duchu akce Power Up Promotion a vstupu Travellia na trh.

Pondělí 17.7.

Dosáhněte vrcholu s C1

Power Up, neuvěřitelná letní propagace C1, je řeč síťového průmyslu. Proč? Protože nic podobného tu nikdy předtím nebylo – a být průkopníkem je to, o čem je být součástí C1.

Jak víte, vlastnictví startovacího balíčku C1 Elements vám poskytne okamžitý přístup k supervýkonnému tokenu C1, který bude spuštěn za několik měsíců. Power Up dává těmto žetonům C1 bezprecedentní podporu. Zde je návod: za pouhých 500 Euro za propagační balíček přidáme do vašeho balíčku 15 000 žetonů C1. Ano, je to tak: dalších 15 000 žetonů C1, okamžitě.

Získejte Power Up a také získáte 200 BP (binárních bodů) za balíček, stejně jako odpovídající bonus a body hodnosti. Množství propagačních akcí Power Up bude platné v násobcích 10, 20, 50, 100 nebo 200. Jak masivní chcete, aby byl váš úlovek žetonů C1?

Když už mluvíme o tokenu C1: C1 se snaží ve 4. čtvrtletí roku 2023 uvést na předních světových kryptoburzách. Očekáváme absolutní revoluci v tomto odvětví a jako člen a přidružený subjekt C1 budete jeho nedílnou součástí. Jsme připraveni; Ujistěte se, že jste také připraveni. Získejte Power Up hned teď.

Úterý 18.7.

Získejte více do 31. července

C1 má skvělé Play2Earn 3.0 novinky: exkluzivní výhody Emperor Knights C1 byly prodlouženy do konce července!

Emperor Knights je mobilní hra, kde se zábava setkává s finančními prostředky, takže získáte fantastické bonusy navíc, když začnete hrát a registrovat přátele. Maximalizujte svůj potenciál výdělku a maximalizujte svou zábavu.

Co získáte? Když zaregistrujete všechny členy svého týmu C1, získáte herní měnu zvanou diamanty a bitcoin (50% diamantů; 50% BTC). Protože jste členem C1 – a průkopníkem – získáte dvojnásobné množství diamantů za každou osobu, kterou zaregistrujete a začne hrát. Abyste se kvalifikovali na double Diamonds, potřebujete alespoň 4 osobně registrované hráče.

Tyto exkluzivní výhody Emperor Knights C1 však budou k dispozici pouze do 31. července. Co tedy musíte udělat? Hrajte si, zaregistrujte své přátele a získejte dvojnásobné výhody s dvojitými diamanty. Nečekejte!

Středa 19.7.

Weekly update 26

Jak se těšíte na spuštění Travellia, nejnovějšího webu C1 pro rezervace hotelů? Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav je jistě velmi nadšený! Nejen, že získáte fantastické slevy na rezervace hotelů, ale také získáte to nejlepší z výhod C1. Chcete se dozvědět více? Sledujte týdenní aktualizaci nyní!

Čtvrtek 20.7.

Nejlepší způsob, jak cestovat, ušetřit a těžit

Travellia, nový fantastický slevový hotelový rezervační produkt C1, který vám přináší až 65% úspory na 800 000+ hotelech po celém světě, je nejlepší způsob, jak cestovat! Proč? C1 nabízí Travellia za bezkonkurenční cenu předplatného pouze 29 € pouze po omezenou dobu!

C1 vám také přináší ty nejlepší výhody, včetně poukazů na doporučení a AP. Opravdu neexistuje lepší způsob, jak cestovat! Chcete vylepšit své zážitky s Travellia? Pak se nezapomeňte zaregistrovat do služby Travellia Plus. Jednoduše navštivte back office a vyberte si mezi 1-, 6- nebo 12-měsíčním předplatným. Nezapomeňte, že můžete získat všechny výhody Travellia za speciální omezenou cenu 29 €. Získejte ji nyní!

Pátek 21.7.

Pusťte své krypto podnikání do stratosféry

Už jste se nastartovali s C1? Je to Power Up, supervýkonná letní akce C1, která vám dává krypto sílu do rukou!

Chcete se stát krypto elektrárnou? Neexistuje jednodušší způsob, jak to udělat, než s Power Up. Zde je návod, jak na to: Startovací balíček C1 Elements je vaším klíčem k neuvěřitelnému tokenu C1, který by měl být spuštěn za několik měsíců. S funkcí Power Up jsou vaše žetony C1 maximalizovány a posíleny na úrovně, které ovládnou světu. Když si koupíte propagační balíček C1 Power Up za pouhých 500 Euro za balíček, okamžitě se do vašeho balíčku přidá 15 000 žetonů C1.

S funkcí Power Up je více skvělých výhod: v každém balíčku získáte 200 BP (binárních bodů), odpovídající bonus a body hodnosti. Je jen na vás, jak obrovské navýšení dáte svým žetonům C1, protože propagační akce Power Up budou platné v násobcích 10, 20, 50, 100 nebo 200.

Rok 2023 se rýsuje jako památný rok pro C1 – a pro vás, jeho průkopnické členy. Ať se to počítá. Získejte svůj Power Up nyní.

Sobota 22.7.

Stejná propagace, jako v pátek

Neděle 23.7.

Weekly update 27

Jste připraveni na nějaké vzrušující novinky? V dnešní epizodě sdílí zakladatel Jonas Werner báječnou aktualizaci o nadcházející globální konferenci C1 pro každého, kdo se předem zaregistroval ke vstupenkám. Je to informace, kterou si rozhodně nechcete nechat ujít. Jonas také zdůrazňuje velké příležitosti, které nabízí propagační akce Power Up. Chcete se dozvědět více? Budete muset sledovat epizodu 27!

Důležité – prostudujte

Jak si zprovoznit Metamask: MetaMask – recenze peněženky pro vaše krypto i NFT (fintree.cz)

Jeden z mnoha návodů, jak nainstalovat tuto nejpopulárnější web3 peněženku. Postup, jak nakoupit kryptoměny. Čím dříve to budete ovládat, tím pro vás lépe.

DPN vydalo novou aplikaci pro přístup ne jejich web. Pozor – nepleťte si to s aplikací CleverDO, je to něco jiného!

Stáhněte si do mobilu aplikaci a zadejte stejný email, jaký máte v Crowd1 stejně tak, jako další údaje. V DPN se začíná něco hýbat, čtěte níže.

Prodejní bonus

Produkty a služby poskytované dodavatelem třetí strany nabízejí přímý prodejní bonus nazývaný Sales (prodejní) bonus. Tento bonus je vyplácen Partnerovi, který doporučil zákazníka, který poté provedl nákup. Pro získání tohoto prodejního bonusu není nutná žádná zvláštní kvalifikace, ale aby se partneři mohli stát aktivním členem, musí si ve stejném měsíci zakoupit alespoň jeden osobní produkt, který je následně kvalifikuje pro prodejní bonus. Více o tom, jak být aktivním členem, si můžete přečíst zde.

Prodejní bonus je procento založené na marži, kterou Crowd1 obdrží při nákupu, která se liší podle dodavatele třetí strany. Prodejní bonus je vyplácen poslední den v měsíci poté, co Crowd1 obdržel provizi od externího dodavatele.

Takže komu to není jasné: kdo chce mít provize z nákupů a doporučení nějakého produktu, musí tento produkt vlastnit (mít zakoupený). Příklad – doporučím někomu dovolenou přes portál Travellia, dotyčný si ji koupí, ale já provize obdržím pouze, pokud mám v daném měsíci aktivní členství v Travellia. Vysvětluji to hlavně těm, kteří reklamují provize z prodejů, aby pochopili, v čem může být problém.

DPN

Začíná se něco dít, soudím tak podle změn, které probíhají v rejstříku. Změny a výroční zprávu najdete na tomto odkaze: DIGITAL PARTNERS NETWORK PLC filing history – Find and update company information – GOV.UK (company-information.service.gov.uk)

Vypadá to na přípravy před vydáním C1 tokenu. To podporuje moje rozhodnutí C1 token nakoupit.

DPN vydal v týdnu novou aplikaci pro mobily a přístup na web. Je dobře, že myslí na uživatele smartphonů, ti tvoří většinu přístupů na web. Bylo nám to oznámeno v emailu, který dorazil do našich poštovních schránek. Pravděpodobně jen těm, kteří si na webu DPN zaškrtli možnost zasílání novinek. Kdo to nesleduje, tak se může podívat na obrázky níže a na video.

Vstupenky v prodeji

Na říjnový event v Dubaji jsou v předprodeji vstupenky a funguje i propojení s rezervačním portálem Travellia pro možnost ubytování. Vstupenky jsou v ceně 199 € pro členy Crowd1 a 499€ pro VIP členy, kteří budou mít dva dny školení z novinek a nových produktů. Tam se dostanou zřejmě ti, kdo jsou na úrovni Director a výše. Nepředpokládám, že by tam někdo jel, ale přesto uvedu, že cena za ubytování v jednom z nejluxusnějších hotelů v Dubai – Palm Atlantis se dá rezervovat přes Travellia od 11 560 Kč/noc. Nejlepší pokoj je za 241 545 kč/noc, to jen pro představu o cenách. Od Eventu očekávám  zásadní posun v informacích ohledně C1 tokenu a Metaversy.

Dosud vidělo:81Dnes vidělo:1