Události v Crowd1.

Poslední červencový týden se ukázal celkem vzrušující. Crowd1 představil několik novinek, z nich nejvýznamnější je dle mého názoru zavedení plateb za produkty a dárkové kódy platební kartou. To by mělo způsobit posun v nákupech, zejména u dárkových kódů C tokenu. Akce na jeho zakoupení končí 31.7.2023, takže času moc nezbývá a je třeba rozhodovat se rychle. Možná, jak už se to stalo mnohokrát, bude akce prodloužena. Pochopil jsem, že to může být až do vyprodání tokenů. Určitě je v zájmu firmy prodat členům co nejvíce C1 tokenů, jaká bude jejich hodnota při uvedení na trh, to nikdo neví a proto řadím jejich nákup jako spekulaci s “možným” výnosem. Každý se musí zařídit podle sebe a počítat s rizikem, že to nemusí vyjít. Ale odvážným štěstí přeje, co si budem povídat.

Další důležité oznámení se týkalo bodů za aktivitu. Informace k tomu najdete na konci článku.

Přehled týdne v Crowd1

Pondělí 24.7.

Weekly update – episode 28

V dnešní epizodě Weekly Update má zakladatel Jonas Werner důležité oznámení týkající se neuvěřitelné propagace Power Up. Jste připraveni stát se s C1 globální? Dejte svůj tým dohromady a dívejte se hned.

Úterý 25.7.

Globální konference C1: Včasné vstupenky jsou nyní k dispozici pro všechny!

Pouze 199 € se letos zúčastní přední konference!

Těšíte se stejně jako my na globální konferenci C1 v Dubaji ve Spojených arabských emirátech? Skvělá zpráva: Vstupenky Early Bird jsou nyní k dispozici ke koupi pro každého! Tyto lístky půjdou rychle na odbyt, takže se ujistěte, že si je vezmete právě teď.

Od 7. do 10. října 2023 získáte nejnovější aktualizace produktů, životně důležité školení, neuvěřitelné uznání a bezkonkurenční příležitost k navazování kontaktů. Ale musíte tam být!

Globální konference C1, která se koná v kanceláři C2023 Dubai a ikonické Atlantis, The Palm, je místem, kde musíte být, abyste se dostali dopředu ve světě Web3, krypto, blockchain, Play3Earn. Nezapomeňte, že jsou k dispozici pouze omezené vstupenky na Early Bird a půjdou rychle na prodej. Běžná cena jízdenky bude 299 €, takže neváhejte; získejte tu svoji TEĎ!

Středa 26.7.

Weekly update – episode 29

Chcete se dozvědět nejnovější informace o veletrhu Travellia a super vzrušující globální konferenci C1? Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav je dnes k dispozici, aby nám řekl něco více o nejnovějším vzrušujícím produktu C1 a připomněl nám, jak fantastická – a výkonná – bude globální konference C1 v říjnu. Jste připraveni na další skvělou týdenní aktualizaci? Popadněte svůj tým, nadchněte se a sledujte!

Čtvrtek 27.7.

Platby kartou na crowd1.com!

Používejte kartu pro nákupy od 27. července

Členové a partneři C1, slyšeli jsme, co máte na srdci, a máme vzrušující oznámení: vzhledem k poptávce veřejnosti nyní nabízíme platby kartou na C1 od 27. července!

Od 27. července použijte kartu pro nákupy na webu C1!

Pátek 28.7.

Travellia: stále za speciální zaváděcí cenu!

Prozkoumejte svět, využijte výhod a ušetřete

Svět je tu pro vás, abyste prozkoumali s Travellia, stránkou C1 pro rezervaci slevových hotelů. Prostřednictvím Travellia můžete ušetřit až 65 % na více než 800 000 hotelech po celém světě. Máme skvělou zprávu: stále platí cena za spuštění omezeného předplatného pouze 29 €!

Chcete-li získat plný zážitek z Travellia, zaregistrujte se do služby Travellia Plus. Vyberte si možnost, která vám nejlépe vyhovuje: 1, 6 nebo 12 měsíců. C1 vám také přináší fantastické výhody, jmenovitě poukazy na doporučení a body aktivity. To vše za speciální limitovanou zaváděcí cenu 29 €. Pořiďte si Travellii a začněte cestovat!

Sobota 29.7.

Power Up: zbývá už jen 48 hodin!

Toto je vaše šance stát se krypto průkopníkem

Power Up, neuvěřitelná letní akce společnosti C1, se blíží ke konci. Zbývá už jen 48 hodin, během kterých můžete využít tuto silnou propagační akci.

Díky akci Power Up je váš startovací balíček C1 Elements super nabitý. Tyto startovací balíčky již obsahují klíč k úžasnému žetonu C1. S každým zakoupeným balíčkem Power Up získáte navíc 15 000 žetonů C1. Za pouhých 500 eur za balíček budete první v řadě na dominanci. Akce Power Up budou platit v násobcích 10, 20, 50, 100 nebo 200, takže si můžete zvolit, jak velký chcete mít úlovek žetonů C1.

Akce Power Up vás také kvalifikuje k získání skvělých výhod. V každém balení získáte 200 BP (binárních bodů), odpovídající bonus a body za hodnost. Nejlepší výhoda ze všech? Power Up vám zajistí nejlepší pozici, až se C1 Token objeví na předních světových kryptoměnových burzách.

Ano, Power Up je zatím nejvýkonnější propagační akce na C1, ale čas se krátí. Zbývá vám už jen 48 hodin, abyste ji využili, tak si pospěšte a nepropásněte ji! Přejděte do své back office a Power Up proveďte hned.

Neděle 30.7.

Weekly update – episode 30

Jste připraveni na další díl Weekly Update? Dnes nás zakladatel Jonas Werner nadchne pro to, co nás čeká v příštích měsících. Chcete trochu nedělní motivace? Sledujte Weekly Update TEĎ!

Rychlé informace

Při výběru Gift kódu můžete nyní zvolit platbu kartou a nemusíte mít kryptoměnovou peněženku. Stačí pouze označit správné okénko, viz obrázek.

Kdo si chce udělat v říjnu výlet do Dubaie na konferenci C1, tak má možnost zakoupit výhodné vstupenky a rezervovat si ubytování v Dubai přes portál Travellia.

Nákup C1 tokenu

Váháte s nakoupením C1 tokenu ? Není to nic složitého, v krátkém obrázkovém návodu popíšu, jak na to. Osobně doporučuji platbu Bitcoinem, tam je jistota, že se vám dárkové kódy zobrazí v účtu. Při platbě přes Tether (USDT) se mi stalo, že jsem dárkové kódy a musel vyreklamovat přes support. Ale šlo to rychle a byli vstřícní. Asi ty platby nejsou s účtem dobře spárovány. Platbou přes kartu by nemusel být problém. V příkladu jsem použil Gift kód, který už je použitý a expirovaný, to proto jsem ho ani nezačerňoval.

První krok: vygenerujte si Gift kód a požadovaný počet C1 tokenu v Settings – Gift codes – PowerUp

Druhý krok: vygenerujte si platební údaje a to tak, že po vybrání potřebného počtu balíčků kliknete dole na tlačítko “Buy Power Up Gifts“, které se mezitím zvýrazní modře. Poté vyberte metodu platby (v tomto případě bitcoin) a klikněte “Buy now”. Zobrazí se vám tlačítko pro vygenerování platebních údajů, které naskenujete ve své kryptopeněžence.

Třetí krok: po provedení výše uvedené platby se vám zobrazí v Gift kódech dárkový kód Power Up na aktivaci balíčku C1 tokenu.

Postupujte následovně: kód si zkopírujte. Nevím proč, ale z nějakého neznámého důvodu nefunguje tlačítko na kopírování, proto jsem si kód označil a zkopíroval ručně. Poté klikněte na symbol vypínače (kolečko s čárkou vpravo) a budete přesměrováni na aktivační stránku. Zde do okénka “Enter gift code” vložte zkopírovaný Gift kód a klikněte Verify. Když se vám zobrazí zelené oznámení “Gift codes claimed successfuly”, máte vyhráno. Po chvíli vidíte svůj balíček na úvodní stránce Back Office, přibude tam další řádek “Token Power-Up”. Vše je podrobně zachyceno na obrázcích níže.

Activity Points (AP) – body za aktivitu

Pokud jsem informace zachytil dobře, budou 1.srpna všem vymazány body za aktivitu. Crowd1 začne postupovat podle kompenzačního plánu a body budou připisovány za nákup jednotlivých produktů. Myslím si, že je to zejména kvůli tomu, že spousta lidí má zapsány AP za produkt Miggster, který nefunguje. Proto to chtějí vynulovat a začít od začátku.

Za balíček Travellia získáte 5 AP. Body aktivity jsou důležité, protože se na jejich základě budou vyplácet měsíční provize – Residual Bonus ! Nutný počet bodů aktivity pro nárok na měsíční residual bonus je názorně vidět v níže uvedené tabulce. Pro pozice Team leader – Coordinator je potřeba 5 AP – což splníte nákupem balíčku Travelllia.

Připomínám, že do konce srpna je gift kód Travellia za zvýhodněnou cenu.

Dosud vidělo:72Dnes vidělo:1