Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu týdne. Kdo nečte články, dobře mu tak. Tuším, že časem olituje. Ale to je jeho problém. V závěru článku můžete využít zajímavou nabídku. Projdeme si události a novinky z Back Office a připomeneme si, co je nutno splňovat, abychom dostávali provize. Možná někteří zapomněli na LP – Loyalty Points, neboli body za loajalitu. Ne, neskončily. Jen si do konce roku místo nich potvrzujeme Virtuals do hry Metaversy. Ale i nyní můžete body LP získat. Ptáte se jak? Rezervujte si ticket – lístek na event v Dubai a obdržíte současně i 10 LP. Zjistil jsem to tak, že jsem si v červnu objednal lístek na Event v Dubai v Back Office a nedávno jsem nechtěně klikl na ikonu LP a tam bylo datum 10.6.2023 – a posledních 10 LP. Takže Loyalty Points pořád fungují, i když o nich nevíme.

Nyní se podíváme na přehled týdne a v závěru si povíme něco o provizích. Už jsem se o nich zmiňoval v předchozích příspěvcích. A potom ta nabídka.

Pondělí 31.7.

Více příležitostí k posílení vašich krypto aktiv

C1 má skvělou zprávu: vzhledem k obrovské poptávce jsme prodloužili naši neuvěřitelnou letní akci Power Up! Žár stále trvá a vy máte stále šanci rozproudit svůj kryptografický potenciál. Akce Power Up byla prodloužena až do konce srpna!

Pro osvěžení paměti o této fantastické příležitosti: Power Up vám dává možnost exponenciálně zvýšit úroveň vašich žetonů C1. Všechny startovací balíčky Element vám již nyní poskytují přístup k tokenu C1, který bude za několik měsíců oficiálně kótován na světových kryptoměnových burzách. Když si koupíte balíček Power Up za 500 eur, okamžitě zvýšíte množství držených tokenů C1, protože každý balíček obsahuje 15 000 těchto tokenů. Balíčky se prodávají v násobcích po 10, 20, 50, 100 a 200 kusech. Záleží jen na vás, jaké množství si vyberete. Jako bonus získáte za každých 10 zakoupených balíčků dva balíčky zdarma.

Nezapomeňte, že máte čas do 31. srpna, abyste využili této akce Power Up, která vám změní život. Doplňte si své žetony C1. Jděte do své záložní kanceláře hned teď!

Úterý 1.8.

Body za aktivitu: nový systém aktivován!

Využijte členství v C1 naplno a rozvíjejte se jako podnikatel

Systém C1 je v celém odvětví známý svými záviděníhodnými výhodami, které podporují podnikání. Jedním z nejpřínosnějších jsou naše body aktivity (AP). Tyto AP podporují aktivitu ve vašem týmu, přinášejí vám bonus za přímý prodej, vynášejí zbytek do nových výšin a pohánějí fond hodnoty žetonů C1. Nyní společnost C1 provedla několik zásadních změn ve struktuře bodů aktivity. Tyto změny, poprvé představené na březnové motivační cestě C1 v Thajsku, zajistí spravedlivé rozdělení odměn. Chceme, abyste uspěli, a abyste uspěli, musíte být aktivní.

Od 1. srpna budete potřebovat minimálně pět bodů aktivity, abyste měli nárok na kompenzační plán C1 a jeho bonusy. Kompenzační plán zahrnuje davový bonus a zbytkový bonus. Jak získáte body aktivity? To je snadné: když se přihlásíte k odběru a používáte různé produkty C1, například nový slevový portál pro rezervace hotelů Travellia, automaticky získáváte body aktivity.

S Body aktivity získáte neomezený příjem z přímého prodeje a neomezený zbytkový příjem a můžete je použít jako Driver aktivity pro svůj tým a také jako Driver Value Pool s nadcházejícím C1 Tokenem. Pokud chcete růst jako podnikatel s C1, musíte být aktivním členem a využívat naše produkty a služby. Od 1. srpna tedy musíte mít alespoň pět bodů aktivity, abyste měli nárok na výhody kompenzačního plánu. Buďte aktivní a získávejte body aktivity.

Středa 2.8.

Weekly Update – episode 31

Je čas na 31. díl týdenních aktualizací C1! V pořadu Weekly Update uvidíte nové tváře, které se k nám připojí! Máme dva hostující moderátory a v této epizodě se k nám připojí Alana. Dnes nás čeká důležitá aktualizace, protože Alana nás seznámí s několika zásadními – a vzrušujícími – změnami v legendárním bonusovém systému C1, v bodech aktivity. Tohle si určitě nenechte ujít! Obsahuje totiž několik velmi důležitých aktualizací. Vezměte si svůj tým a sledujte ji hned!

Moje poznámka: Alana je pěkná žena 🙂

Čtvrtek 3.8.

Power Up bylo prodlouženo! Staňte se kryptografickým mocným. Na získání propagačních balíčků zbývá méně než měsíc.

Letošní léto bylo opravdu horké – a společnost C1 se svou úžasnou akcí Power Up se postarala o pořádný žár! Jde o budoucnost financí: kryptoměny. Akce Power Up byla nyní prodloužena do 31. srpna a C1 vám dává příležitost využít tuto budoucnost a stát se kryptoobchodním gigantem. Předpokládá se, že token C1 bude v nadcházejících měsících uveden na přední světové kryptoburzy, a to znamená, že budete v klíčové pozici při jednom z nejočekávanějších uvedení na trh vůbec.

Za pouhých 500 eur za balíček Power Up okamžitě navýšíte počet svých tokenů C1 o 15 000! Přístup k tokenům C1 máte již nyní, když vlastníte startovací balíček Elements – a s Power Up jsou tyto tokeny C1 supernabité!

Balíčky Power Up jsou k dispozici ve více kusech: 10, 20, 50, 100 nebo 200. Za každých 10 zakoupených balíčků získáte 2 zdarma. Neuvěřitelné! V každém balení navíc získáte 200 binárních bodů, bonus za shodu a body za hodnost!

Na využití akce Power Up zbývá necelý měsíc; akce skončí 31. srpna. Nenechte si ujít příležitost supernabití své krypto budoucnosti. Pořiďte si balíčky Power Up hned teď.

Moje poznámka: Tady se láme chleba, buď z toho nic nebude a budeme rádi, když neproděláme, nebo se z některých stanou za 5 let milionáři.

Pátek 4.8.

Staňte se průkopníkem v oblasti tokenů C1 díky službě Power Up. Více tokenů C1, více kryptografické síly!

O letní akci C1 Power Up jste už určitě slyšeli. Je to nejžhavější kryptoměnová akce v oboru a jako člen C1 jste v jejím čele. Pojďme se podívat, jak mocná tato propagační akce je.

Při ceně 500 eur za balíček získáte v každém balíčku navíc 15 000 tokenů C1. Balíčky jsou k dispozici v násobcích po 10, 20, 50, 100 nebo 200. Pokud si koupíte 100 balíčků, okamžitě přidáte 1,5 milionu hodnotných žetonů C1 k těm, které již máte ve svém startovacím balíčku Elements. Ano, správně: 1,5 MILIONU. Tyto tokeny C1 budou v budoucnu kótovány na předních světových kryptoburzách, takže budete mít neuvěřitelně výhodnou pozici.

A to není všechno: v každém balíčku získáte také 200 binárních bodů, odpovídající bonus a body za hodnost! Spalující horko! Power Up skončí 31. srpna, takže čas je právě teď. Pořiďte si balíčky právě teď.

Sobota 5.8.

Globální konference C1: vstupenky jsou již k dispozici! Nenechte si ujít událost roku!

C1 vám nabízí příležitost zúčastnit se nejzajímavější události roku! Všichni mluví o globální konferenci C1 a vy máte exkluzivní přístup!

Na konferenci C1 Global Conference, která se bude konat v dubajské kanceláři a v báječném letovisku Atlantis, The Palm od 7. do 10. října 2023, se dozvíte nejnovější informace o produktech, proběhne důležité školení, získáte neuvěřitelné uznání a budete mít nejlepší příležitost navázat kontakty se svými kolegy v tomto roce. U toho prostě musíte být!

Máte šanci získat všechny nejnovější informace o společnosti C1 z první ruky a osobně se setkat se svým týmem. Akce C1 jsou v oboru legendární – a ani tato nebude jiná. Nečekejte, vstupenky se rychle prodávají. Pořiďte si je hned.

Neděle 6.8.

Weekly update – episode 32

Nemůžeme se dočkat globální konference C1 v Dubaji! V dnešním díle pořadu Weekly Update se k nám připojí náš druhý host John-Paul. Je tu, aby nám řekl něco víc o tom, co můžeme na říjnové akci očekávat. Jste připraveni? Podívejte se na epizodu nyní!

Nejsnadnější způsob, jak získat 5 AP, je zakoupení produktu Travellia. Píšu to proto, že většina lidí ho i využije při plánování dovolené. Takže to nebudou “vyhozené peníze”. Navíc, podle délky členství, získáte i určitý počet voucherů, díky kterým můžete pozvat do Crowd1 svoje známé a aktivovat jim členství. Rozšíříte si svou síť.

Registrace do Crowd1 ZDARMA

Zaregistrujte se na tomto odkazu a pošlete své uživatelské jméno na tento email: info@teamcsm.cz

Pokud to stihnete do 16. srpna 2023, pošlu vám kód na aktivaci účtu zdarma!

Planet IX

Hra prošla aktualizací a byl pozměně vzhled menu a ovládacích prvků. No nic, budeme se muset přizpůsobit, tím jak přibývá různých funkcí, tak je to asi potřebné.

Hra se pro hráče vyvíjí dobře, osobně jsem takové výsledky nečekal. Doufám, že moje překvapení vydrží dlouho, i když počítám s tím, že se denní výnosy poněkud sníží, to bude v době, kdy všichni majitelé akcií metashare je vloží do stake. Ale i tak je to nad očekáváním a podstatné je, že si hra na sebe vydělá sama. Tři roky práce se začínají zúročovat a projevuje se efekt nabalující se sněhové koule. Kdo se nebojí neznámého a chtěl by začít, mohu pár lidí mentorovat v dohodnuté časy, popřípadě zřídím soukromou skupinu na Telegramu, kde můžou začátečníci komunikovat. Podmínkou je, že se přihlásí a registrují přes níže uvedený odkaz:

Závěr

Dost lidí nemá jasno, jestli obdrží provize za svou aktivitu. Většina z vás je nedostane, protože nesplňujete podmínky kompenzačního plánu. Není to nic složitého, ale je třeba říci, že to něco stojí. Co potřebujete k tomu, abyste pobírali měsíční Residuální bonus?

  1. mít zakoupený některý z nových balíčků (Elements s NFT), nejlevnější je za 129 € (obrázek níže)
  2. mít zakoupený produkt Travellia, ideálně roční členství, nyní ve slevě za 299 €, kde současně získáte každý měsíc 24 voucherů na registrace do C1 pro svou linii (jestli to bude každý měsíc, nemám na 100% ověřeno, mluvilo se o tom na webináři)
  3. do pozice team Coordinator 3* vám stačí pouze 5 osobních AP, což je produkt Travellia, vyšší pozice musí mít i body ze své sítě.

Takže kdo si chce nyní zajistit Residual bonus , musí do toho investovat nejméně 428 €. Pokud máte dostatek byznysových bodů (BP), tak si můžete koupit startovací balíček Earth za 129 € a produkt Travellia za 29 € na jeden měsíc. Ale AP vám budou platit pouze ten jeden měsíc.

Netroufám si odhadnout, jaké provize budou v Residual bonusu, předpokládám, že lepší, jak doposud. Bude totiž méně aktivních členů a proto se provize rozdělí méně členům a větší částkou. Samozřejmě bude také záležet, jak si daný produkt povede v prodeji. Platí, že když chci pobírat provize za Travellia, musím mít registrovanou Travellia, pokud to bude jiný produkt, tak musím být rovněž jeho vlastníkem.

Kdo by se chtěl k Crowd1 připojit a zdarma získat výhody, může využít můj registrační odkaz výše a napsat mi email se svým uživatelským jménem. Po ověření, že se nachází v naší síti, mu pošlu voucher – kód na dokončení registrace.

Takže pokud máte známé a kamarády, dejte mi vědět, já je zaregistruju pod vás, abyste z toho něco měli, kód jim zašlu vlastní. Nebo si kupte základní balíček a registrujte se do Travellia a máte to pod svou kontrolou. Kdo si myslí, že je to drahé a nechce nikam strkat peníze, tak ať nedělá nic. Kdo dosud nic nedělal, nebude dělat nikdy nic, takových nás je v lidstvu 95%. To je statistika.

Ve videu uvidíte dvouhodinovou prezentaci C1. Nastavte si titulky do češtiny a v klidu shlédněte poslední aktuality.

Dosud vidělo:75Dnes vidělo:1