Události v Crowd1.

Vítám vás u týdenního přehledu novinek v  Crowd1. Tento týden nenaplnil některá má očekávání a přinesl trochu zklamání. Ve zprávách, které sleduji, se objevovaly informace, že residual bonus bude vyplacen všem, kdo mají splněny AP pro svou úroveň v síti.

To se bohužel nepotvrdilo, residual bonus vyplacen nebyl a nevím, jestli je to tím, že něco nesplňuji nebo je chyba v systému. Současně se mi záhadně ztratily vouchery, které jsem získal za registraci do portálu Travellia, nyní jimi nemohu disponovat. Support na to nereaguje, požadavek byl odeslán, asi ho pošlu znovu. Takže uvidíme příští týden.

Co se mezitím událo v back Office?

Pondělí 7.8.

Opětovné upozornění, že na nákupy lze používat platební kartu.

Používejte kartu pro nákupy od 27. července

Členové a partneři C1, slyšeli jsme, co máte na srdci, a máme vzrušující oznámení: vzhledem k poptávce veřejnosti nyní nabízíme platby kartou na C1 od 27. července!

Úterý 8.8.

Upozornění na nákup vstupenek na konferenci v Dubai

Máte už vstupenky na C1 Global Conference? Pokud ne, musíte si pospíšit; Vstupenky se prodávají rychle a očekává se, že brzy zmizí.

Od životně důležitého tréninku přes motivaci, základní aktualizace produktů a uznání až po oslavy ve stylu C1 – toto je přední událost roku 2023. Globální konference C1 se koná od 7. do 10. října v našich kancelářích v Dubaji ve Spojených arabských emirátech a v báječném letovisku Atlantis, The Palm. Ujistěte se, že jste tam! Některé vstupenky Early Bird jsou stále k dispozici za 199 Euro, takže si je pořiďte hned teď.

Středa 9.8.

Weekly update – episode 33

Už jste Powered Up? V dnešní epizodě týdenní aktualizace nám hostující hostitelka Alana ukazuje, jak prospěšné bude okamžité zvýšení tokenů C1 pro vaše podnikání. Můžete se také automaticky stát silnějšími kryptoměnami s úžasnou letní propagací C1, Power Up. Získejte přehled sledováním epizody 33 hned teď!

Čtvrtek 10.8.

Propagace Travellia, článek upozorňující na výhody a možnost slevy do konce srpna.

Travellia, nový fantastický slevový hotelový rezervační produkt C1, který vám přináší až 65% úspory na 800 000+ hotelech po celém světě, je nejlepší způsob, jak cestovat! Proč? C1 nabízí Travellia za bezkonkurenční cenu předplatného pouze 29 € pouze po omezenou dobu!

C1 vám také přináší ty nejlepší výhody, včetně poukazů na doporučení a AP. Opravdu neexistuje lepší způsob, jak cestovat! Chcete vylepšit své zážitky s Travellia? Pak se nezapomeňte zaregistrovat do služby Travellia Plus. Jednoduše navštivte back office a vyberte si mezi 1-, 6- nebo 12-měsíčním předplatným. Nezapomeňte, že můžete získat všechny výhody Travellia za speciální omezenou cenu 29 €. Získejte ji nyní! Chcete být informováni o všem, co souvisí s Travellia? Navštivte a sledujte jeho specializované kanály sociálních médií následujícím způsobem:

Pátek 11.8.

Propagace nákupu C1 tokenů. Akce rovněž končí na konci srpna. Vstup na burzy by měl být na konci roku, tak se necháme překvapit. Tohle může být trefa do černého nebo propadák. Osobně si myslím, že se ze začátku C1 tokenu moc dařit nebude, pokud nebude podpořen silnými produkty Crowd1, které se budou dobře prodávat. Chlubíme se členskou základnou přes 50 000 000 členů, ale popravdě, kolik lidí z ní je aktivních? Podle lajků v Back Office něco kolem 20 000. To může být vystřízlivění, protože pouze tolik lidí si nějaké C1 tokeny koupí v předprodeji. Kdo to nezná, tak bude opatrný, protože k 23 000 kryptoměnám přibude další nová. Něco skoupí spekulanti, protože předpokládám, že cena ze začátku bude příznivá, i když ne tak příznivá, za jakou to můžeme nyní koupit my, členové Crowd1. Cíl zařadit se mezi první 3 kryptoměny je ambiciozní, i když ne nereálný. C1 tokeny si mohou koupit pouze ti, kdo mají některý z nových balíčků. Proto o tom i tak píšou:

Nenechte si ujít tuto příležitost

Už jste využili výhod Power Up? Letní propagace C1 má vše, co potřebujete, abyste se stali krypto průkopníky.

Za pouhých 500 EUR za balíček okamžitě zvýšíte své současné držení tokenů C1. V každém balíčku Power Up je 15 000 dalších tokenů C1, a když je přidáte ke svým stávajícím žetonům v balíčku Elements Starter, vaše cesta ke kryptodominanci je jasná.

Ještě nemáte startovací balíček Elements? Nyní je čas uchopit jeden a pak ho přeplňovat Power Up. Můžete si vybrat mezi 10, 20, 50, 100 nebo 200 balíčky Power Up a za každých 10, které si koupíte, dostanete dva zdarma. Přidejte k tomu 200 binárních bodů, odpovídající bonus a body hodnosti a Power Up se stane naší dosud nejvyhledávanější akcí.

Na získání této propagační akce máte pouze čas do 31. srpna, takže už neztrácejte čas. Nabijte své C1 žetony pomocí Power Up hned teď.

Sobota 12.8.

Pokračování propagace C1 tokenu.

Předpokládá se, že token C1 – náš vstup do světa kryptoměn – bude v blízké budoucnosti uveden na špičkové globální burzy. To je rozhodně něco, čeho musíte být součástí. A co vy?

Své aktivum můžete navýšit ještě dnes tím, že využijete letní propagační akci C1 Power Up, která vám okamžitě přinese 15 000 žetonů C1 navíc. Jediné, co musíte udělat, je popadnout 10, 20, 50, 100 nebo 200 Power Up balíčků. Za pouhých 500 Euro za balíček je každý z nich dodáván s 15 000 žetony C1. Součástí každého balíčku je také 200 binárních bodů, odpovídajících bonusů a bodů hodnosti.

Popadněte své balíčky hned teď! Propagační akce potrvá pouze do 31. srpna poté, co již byla prodloužena, takže si nenechte ujít šanci na Power Up! Získejte své balíčky bez prodlení.

Neděle 13.8.

Weekly update – episode 34

Travellia je nejžhavější nový způsob cestování. Pro dnešní týdenní aktualizaci nás hostující hostitelé John-Paul a Alana provedou skvělým novým místem pro rezervaci slevového hotelu C1 – a mnoha způsoby, jak budete mít prospěch. Chcete se dozvědět více? Podívejte se na epizodu!

DPN rozeslalo další email

Níže se podívejte na text emailu, který upozorňuje na novou aplikaci DPN. Pozor, nepleťte si to s CleverDo, na kterou musíte mít svůj speciální odkaz na stažení, o tom jsem psal v minulosti.

DPN

Zdravím naši váženou komunitu DPN!

Minulý týden jsme spustili novou aplikaci DPN a uživatelé z celého světa ji již stahují z App Store a Play Store!

Přihlaste se pomocí e-mailové adresy a hesla registrovaného v DPN.

Upozorňujeme, že číslo mobilního telefonu, které používáte k přihlášení, lze použít pouze pro jeden účet DPN.

Potřebujete pomoc se stažením aplikace? Máte problémy s účtem DPN?

Kontaktujte zákaznickou podporu DPN: support@dpnetwork.com

Odpovědi na všechny vaše otázky najdete na našich webových stránkách.

Níže jsem vybral část textu z emailu, který nám doručila DPN. Je vidět, že problémy vlád s kryptoměnami (viz poslední sankcionování EU a USA) poněkud komplikují dořešení našich C1 Rewards. I když to už trvá více jak dva roky, věřím, že se to nakonec povede. Každá země a stát má svou vlastní legislativu a pravidla a najít způsob, aby se vyhovělo všem, bude obtížné.

Nová aplikace DPN bude k dispozici pouze oprávněným uživatelům v zemích, na které se nevztahují sankce. To také prozatím vylučuje Čínu a seznam sankcionovaných zemí CleverDo. Pracujeme na uvolnění aplikace pro zbytek světa a budeme vás informovat, jakmile ji zavedeme.

Další produkty v C-Store zmíním jen krátce, protože se nic podstaného neudálo.

Emperor Knights

Hra běží a pokud máte svůj zvací link, tak ho používejte. Je to na začátku a až se budou registrace šířit geometrickou řadou, tak se starejte, aby jedna z těch řad byla pod vámi. Nikdy nevíte, kdy to chytne tu správnou kadenci.

Travellia

Portál je nový a musí si najít své zákazníky. Je dostupný pouze pro členy Crowd1 z jejich C-Store. Možná se to časem změní, až budou registrace za plnou cenu a bude se moci přihlásit i veřejnost. Trochu mě mrzí ztráta 24 voucherů, které zničeho nic zmizely z účtu, i když měly do expirace ještě 12 dní. Budu se po tom pídit a příště možná napíšu více.

Planet IX

Probíhají aktualizace stránek hry, trochu se mění design, předpokládám, že v brzké době vyjdou Gravity Grade metashare a bude možnost je vložit do stake. Proběhla další “epocha” Energy stake, a v té nové se opět potvrzuje cena 0,003 IXT za vsazenou jednotku energie denně.  Takže pokud vsadíte 1000 IXT a 1000 Energie, zisk je 90 IXT za 30 dnů. Nyní je cena IXT na jedné z nejnižších úrovní od uvedení na burzu, $ 0.225886 a toho je třeba využít, možná bude i levněji, ale spíš to časem vyskočí k 0,8 USD. Z hlediska investice by to byl zisk 350 %. Výrazný nárůst předpokládám v druhé polovině roku 2024, ekonomika se trochu stabilizuje a krypto půjde nahoru.

Mindoe

Kurzy o tom, jak začít podnikat a vybudovat si svou značku jsou zajímavé. Kdo má zájem se vzdělávat, tomu to doporučuji. V počítači se dají texty převést do češtiny a jsou porozumitelné. Čekají na vás i testy, zda jste problematiku pochopili správně.

Tigra

Zatím jsem nepochopil smysl této aplikace. Dává přehled cen hlavních kryptoměn a přehled novinek v kryptosvětě, v angličtině. To je pro většinu z nás nepoužitelné.

Metaversy

Tady je už dlouho podezřelé ticho. Do představení hry zbývají 3 měsíce, tak předpokládám, že vývojáři pracují naplno a peníze za games karty, které získali prodejem přes Crowd, jim ten vývoj ufinancují.

Miggster

K tomu nelze říci nic jiného, než mrtvá liška. Stránky pořád v údržbě, tým se přeorientoval na jiný projekt. A Crowd1 mlčí.

V závěru se můžete podívat na video, které UDO Deppisch natočil a používá k představení Crowd1. Je to asi jeden z mála posledních leaderů, který neúnavně rekrutuje nové lidi. Nevím, jak se mu to daří, síť kontaktů má po celém světě, ale podle jeho pozice Presidenta se mu to asi daří dobře. Ti první leadeři, kteří rozjížděli Crowd1, to měli jednodušší, boom byl opravdu velký. Nyní se čeká na nový impuls, který dá smysl lidem se registrovat a využívat výhody Crowd1. Zažili jsme to i u nás, většina se nechala nalákat vidinou rychlého a snadného příjmu, bohužel nám to tak bylo prezentováno. Naháněči když vydělali, tak přešli na jiné “příležitosti” a sé ovečky opustili, jen někteří se začali o firmu zajímat podrobněji.

Za sebe mohu říci, že z počátečního “zklamání”, že to zase tak snadno nepůjde, jsem nakonec za Crowd1 rád. Přinesl mi příležitost, která si myslím se mnou zůstane až do konce života a potom se přenese na děti. Mluvím o PlanetIX, protože ten tah opravdu vyšel. Uvidíme, které z dalších produktů v C-Store budou mít podobný úspěch.

Dosud vidělo:143Dnes vidělo:1