Události v Crowd1.

Vítám všechny, kdo o Crowd1 projevují zájem, u přehledu zpráv tohoto týdne. Věnujte prosím pozornost tomuto vydání, protože i když jste o Crowd1 zavadili kdysi jen okrajově a už si na to nevzpomínáte, možná jste to vy, kdo máte ode mě zaslán voucher.

Zajímá vás o co se jedná? Vysvětlím.

V rámci propagace Crowd1 se v minulosti do mé downline (přímo pode mě) zaregistrovalo, zřejmě přes odkazy na těchto stránkách, několik nových uživatelů. Protože nyní disponuji vouchery, kterým končí za 3 dny platnost, tak jsem na tyto uživatele, ale nezaplacené registrace, rozeslal vouchery. Prohlédněte si seznam uživatelských jmen, zdali mezi nimi náhodou není to vaše. Neznám tyto lidi a můžou být z celého světa.

Voucher byla odeslány na tyto uživatelská jména:

Zkontrolujte tento seznam, zda někoho z těchto lidí neznáte. Možná dotyčný ani neodebírá newsletter a nemusí se dozvědět o tom, že má ve své Back Office voucher. Když se nepoužije, tak expiruje jeho platnost, což by byla škoda.

Noví zájemci mají pořád možnost využít 12 neuplatněných voucherů, kterými disponuji. Stačí provést registraci do Crowd1 z tohoto odkazu.

Do konce srpna budu denně kontrolovat svůj účet Crowd1 a když tam přibude nový člen, tak na to jméno odešlu voucher. Je mi celkem jedno, kdo to bude, nebo pokud to někdo “jen vyzkouší”. Alespoň vouchery nepropadnou. Tak nemeškejte a registrujte se, aby jste se zařadili mezi 12 šťastných nových registrací do Crowd1, kteří obdrží ode mne voucher.

A nyní k přehledu týdne. Moc se toho neudálo, všechno se točilo kolem končících akcí Power Up Promotion a Travellia. Dle mého názoru zvýhodněné, neboli  “levnější” registrace do Travellia už v září nebudou možné, jak se C1 rozhodne s Power Up, zůstává otázkou. Po vystoupení majitele J.E.Wernera si myslím, že to skončí taky, ale kdo ví. Více níže v přehledu týdne v Back Office.

Pondělí 21.8.

Akce na prodej vstupenek na konferenci C1

Odezva na C1 Global Conference Early Bird a VIP vstupenky byly tak ohromující, že jsou nyní vyprodány! To není žádným překvapením, protože konference je nejočekávanější událostí roku. Pokud jste tyto vstupenky zmeškali, nebojte se – není příliš pozdě. Vstupenky Last Chance jsou nyní k dispozici!

Vstupenky Last Chance jsou stále k dispozici za 299 EUR a získání jednoho vám poskytne přístup k důležitým informacím o produktech, motivaci a školení od C1 Management, šanci spojit se se svými vrstevníky a úžasnému uznání. C1 bude zvyšovat svou dominanci v oboru velkým způsobem a vy budete toho svědky, když se zúčastníte globální konference C1!

Oficiální akce se bude konat od 9. do 10. října ve fantastickém letovisku Atlantis, The Palm v Dubaji ve Spojených arabských emirátech, a připraví vás na nadměrnou obchodní podporu. Musíte tam být! Nezapomeňte si pořídit vstupenku Last Chance právě teď, protože čas se krátí!

Úterý 22.8.

To samé co v pondělí, přidáno upozornění, že vstupenky lze zakoupit i za BP.

Středa 23.8.

Weekly update – episode 37

Věříte, že do globální konference C1 zbývá něco málo přes měsíc? V dnešní epizodě nás hostující moderátorka Alana nadchne pro událost roku – a podělí se s vámi o to, jak můžete ušetřit na ubytování s Travellií. Podívejte se na epizodu!

C1 Weekly Update Ep.37 (vimeo.com)

Čtvrtek 24.8.

Weekly update – special edition

Je čas na speciální edici Weekly Update se zakladatelem C1 Jonasem Wernerem. Další část roku slibuje, že bude silným obdobím pro všechny, kdo se podílejí na C1, a Jonas nás těší na to, co je před námi. Chcete se dozvědět více? Podívejte se na tuto speciální edici!

C1 Special Edition | Weekly Update (vimeo.com)

J.E.Werner ve videu upozorňuje na končící možnost nákupu balíčku Power Up s 15 000 C1 tokeny. Další informace budou zveřejněny za 6 týdnů v Dubai. Jak ho znám, z dlouhodobého sledování, přijde tam s něčím výjimečným. Neprozrazují informace předem, ať už je to to kvůli sílící konkurenci, tak kvůli různým spekulantům. Připomínám jen těm, kdo by si chtěli koupit balíček Power Up a zaplatit kreditní kartou, vytiskněte si potvrzení o platbě, které na vás během procesu placení vyskočí (tlačítko print). Potom se okno na obrazovce ztratí a už se k němu nemáte jak dostat. Je to moje osobní zkušenost, protože už týden reklamuji platbu, která sice proběhla, ale balíček dosud nebyl připsán. Naštěstí support komunikuje skvěle a snažíme se to dohledat.

Pátek 25.8.

Propagace končícího prodeje Power Up

Zbývá už jen 7 dní z neuvěřitelné letní akce C1, Power Up! Je to všechno o tom, jak se stát průkopníkem kryptoměn C1 Token – tak si to nenechte ujít!

V každém balíčku získáte navíc 15 000 žetonů C1 za pouhých 500 Euro za balíček. Přidejte je k žetonům C1, ke kterým již máte přístup se startovacím balíčkem Elements, a výhody budou jasné. Balíčky Power Up si můžete zakoupit v násobcích 10, 20, 50, 100 nebo 200 – a za každých 10 zakoupených balíčků získáte dvě balení zdarma. Kromě toho získáte v každém balíčku 200 BP (binárních bodů), odpovídající bonus a body hodnosti.

Předpokládá se, že token C1 bude v blízké budoucnosti spuštěn na velkých světových kryptoburzách, takže se ujistěte, že jste součástí jednoho z největších spuštění DeFi vůbec. Do konce zbývá pouze několik dní; Ať se počítají.

Sobota 26.8.

Propagace končícího prodeje Travellia

Zbývá jen několik dní na to, abyste si předplatili Travellia, fantastický nový slevový hotelový rezervační produkt C1, za speciální zaváděcí cenu. Tento úžasný produkt je k dispozici pouze za 29 € – ale musíte si pospíšit!

S Travellia můžete získat až 65% slevu na 800 000+ hotelů po celém světě. To je neuvěřitelné! Není to však všechno: budete mít také nárok na legendární výhody C1, jako jsou poukazy na doporučení a AP.

Neděle 27.8.

Weekly update – special edition

Dnes pro vás máme další speciální edici týdenních aktualizací, kterou můžete sledovat a těžit z ní. V tomto vydání nám zakladatel C1 Jonas Werner připomíná, jak neuvěřitelná je letní akce Power Up. Na vyzkoušení síly této propagační akce zbývá už jen pár dní, takže se podívejte na epizodu a dozvíte se více.

J.E.Werner opět připomíná, že do konce Power up Promotion zbývají 4 dny.

Čas na tuto speciální omezenou cenu spuštění 29 € se krátí. Zbývá už jen pár dní, tak si pro to jdi hned! Chcete-li být informováni o všem, co Travellia, navštivte a sledujte její vyhrazené kanály sociálních médií:

Zbývá už jen pár dní z neuvěřitelné letní akce C1, Power Up! Je to všechno o tom, jak se stát průkopníkem kryptoměn C1 Token – tak si to nenechte ujít!

V každém balíčku získáte navíc 15 000 žetonů C1 za pouhých 500 Euro za balíček. Přidejte je k žetonům C1, ke kterým již máte přístup se startovacím balíčkem Elements, a výhody budou jasné. Balíčky Power Up si můžete zakoupit v násobcích 10, 20, 50, 100 nebo 200 – a za každých 10 zakoupených balíčků získáte dvě balení zdarma. Kromě toho získáte v každém balíčku 200 BP (binárních bodů), odpovídající bonus a body hodnosti.

Předpokládá se, že token C1 bude v blízké budoucnosti spuštěn na velkých světových kryptoburzách, takže se ujistěte, že jste součástí jednoho z největších spuštění DeFi vůbec.

V ostatních produktech jsem nezaznamenal výraznější změny, takže o nich psát nebudu. Snad jen Planet IX pokračuje v pozvolné úpravě a vylepšování designu svého uživatelského rozhraní, poslední update marketplace V2 zahrnuje:

  • vylepšené mobilní prostředí
  • vylepšení návrhu pro tabulky, zobrazení větších obrázků datových zdrojů
  • sloupce s pevným datovým zdrojem, zobrazující aktuální datový zdroj na menších obrazovkách

a opravuje chyby, kdy se zařízení zaseklo na vyřazených položkách, zaseknutí na přihlašovací stránce, oprava chybějících nabídek, oprava chybějícího tlačítka výběru atd.

Závěr

Předpokládám, že až skončí léto, tak to přinese novou dynamiku do Crowd1. Konference v Dubai hodně napoví. Kdybych nebyl zaneprázdněn pracovními povinnostmi, tak se tam si zajedu podívat. Byl bych asi jediný účastník z České republiky. Ale možná tam od nás někdo bude a podá informace. Bude to hodně zajímavé. Určitě budu událost sledovat a o novinky, pokud se k nim dorvu, se s vámi podělím.

C1 token – dle mého názoru je to jedinečná příležitost. Po uvedení na trh většinou cena takového aktiva vystřelí vzhůru a potom klesne a postupem času se začne zvedat, když je projekt životaschopný. Mám to vysledované na spoustě podobných “uvedení na trh”. Pokud C1 bude prosperovat, tak se to odrazí na hodnotě C1 tokenu. Časem se opravdu může zařadit za bitcoin a Ethereum. V konkurenci cca 23 000 kryptoměn bude zajímavé token sledovat. Např. IXT token Planet IX je nyní na 675 místě, trochu klesl. I tady záleží na vývoji a rozšíření hry.

Spoustu těchto možností mají v rukách členové. Jako affiliate mohou šířit povědomí o možnostech, které se v digitálním světě objevují. Ale to by o tom museli něco vědět. I proto píšu tyhle články, aby ti, kdo nemají čas, nebo chuť se vzdělávat, něco málo pochytili a mohli se rozvíjet a vydělávat na produktech digitální éry.

Jednou se tomu stejně nevyhneme, pokud máte 40 minut prostor, přečtěte si článek a poslechněte si následující podcast: CBDC

Čína už je zkouší, na Jamajce se s nimi dokonce platí a do pár let budou i v Česku. Digitální peníze, které můžou jednou nahradit hotovost. V Číně chtějí přes digitální jüan kontrolovat obyvatele, varuje ekonom Dominik Stroukal.

Hotovost je mrtvá, bezhotovostních transakcí rychle přibývá. Jsou pohodlné, ale taky pod drobnohledem bank či provozovatelů platebních aplikací. Celá řada centrálních bank po celém světě teď vymýšlí nový typ měny, digitální peníze, které stojí mimo běžné banky.

Nejsou to jen peníze uložené ve formě jedniček a nul na jejich účtech. Ale jsou pohledávkami přímo centrálních bank. Největším průkopníkem těchto tzv. CBDC (Central Bank Digital Currency – digitální peníze centrálních bank ) je Čína, která digitální jüan zavádí napříč celou zemí. Švédsko, kde hotovost rychlým tempem mizí z oběhu, testuje svou e-korunu. Spojené státy zvažují digitální dolar. A Evropská centrální banka zase chystá e-euro.

Digitální měně se tak patrně nevyhne ani Česko. „Pravděpodobně nás čeká, zavázali jsme se přijmout euro a politici ho dřív nebo později přijmou, ať se nám to líbí, nebo ne. A s ním přijmeme i digitální euro, které v té době už patrně bude,“ předpovídá Dominik Stroukal, ekonom z Metropolitní univerzity Praha, v podcastu SZ Byznys Ve vatě.

„Když to budou pilotovat tak dlouho jako v Číně, tak se můžeme bavit o jednotkách let. Já si myslím, že do konce této dekády to budou lidé, nebo alespoň na začátku spíše firmy, používat,“ předpovídá ekonom.

Dosud vidělo:260Dnes vidělo:1