Události v Crowd1.

Tak nám končí prázdniny. Nebo spíše některým. S končícími prázdninami skončily i propagační akce C1 Power Up Promotion na koupi balíčků C1 tokenů za 500€ a akce na koupi produktu Travellia za zvýhodněnou cenu.

Balíčky C1 token, podle mého názoru, v budoucnu opět přijdou do hry. Předpokládám, že to bude po konferenci v Dubai nebo před uvedením C1 tokenu na trh. Jejich cena bude jistě vyšší, než byla po dobu letní akce. V současné době možnost nákupu balíčků v Gift Code není. S ukončenou propagací záložka Power Up zmizela, nebo spíše zůstala skryta.

Další produkt, Travellia, nyní zakoupíte pouze za tržní cenu a to tak, že v záložce Gift code si vyberete příslušný dárkový kód podle toho, jakou dobu členství požadujete a poté tento dárkový kód uplatníte v C-Store po kliknutí na Travellia a vložíte ho do příslušného okénka a verifikujete.

Měsíční členství za 29 € využijí zejména ti, kteří cestují jednou, dvakrát do roka a ví, že s Travellia získají v daném hotelu slevu, která jim zaplatí měsíční členství a ještě ušetří za pobyt. Jestli se vám to vyplatí, to si můžete ověřit u někoho, kdo portál Travellia má aktivní a danou destinaci za vás ověří.

Klidně mi napište email, pokud máte zájem o konkrétní hotel, uveďte období pobytu a já vám pošlu aktuální ceny, které jsou na portálu Travellia pro registrované členy.

Nyní se podívejme, jaké zprávy v tomto týdnu byly zveřejněny v Back Office:

Pondělí 28.8.

Propagace konference v Dubai

Máte už vstupenky na C1 Global Conference? To je místo, kde musíte být, pokud chcete být v čele celosvětové digitální revoluce! Od 9. do 10. října v báječném letovisku Atlantis, The Palm v centru fintech v Dubaji ve Spojených arabských emirátech, bude událostí roku globální konference C1. Musíte tam být!

Snadnější s BP

Účast je ještě jednodušší, protože si nyní můžete zakoupit vstupenky přes BP! Věřte nám, bude to událost roku, se super vzrušujícími informacemi o produktech, zásadními aktualizacemi, motivací a školením, stejně jako uznáním – nemluvě o příležitosti spojit se s vedením C1 a navázat kontakt s ostatními úspěšnými hráči C1. Vstupenky jsou k dispozici za úžasnou cenu 299 euro každý a chytit vaše s BP je nyní tak snadné.

Spuštění tokenu C1 se blíží

Chcete se dozvědět více o tokenu C1, který otřásá zemí? Těšíme se na uvedení našeho vlastního tokenu na předních světových kryptoburzách a místem, kde se dozvíte vše, co potřebujete vědět o této mocné budoucnosti, je globální konference C1. Nechcete si to nechat ujít!

Získejte vstupenky ještě předtím, než se vyprodají! 299 euro s BP; To se nedá porazit! Uvidíme se v říjnu v Dubaji!

Úterý 29.8.

Upozornění na končící akci Power Up Promotion. Vzhledem k tomu, že už skončila, nebudu to zde vypisovat. Kdo má zájem, tak si to přečte ve své Back Office.

Středa 30.8.

Weekly update – episode 38

Opět se věnuje končící akci Power Up.

Čtvrtek 31.8.

Poslední výzva na koupi balíčků Power Up s C1 tokeny

Pátek 1.9.

VIP vstupenky na konferenci v Dubai

Vzhledem k obrovské poptávce ze strany špičkových lídrů po celém světě nyní C1 zpřístupňuje omezené množství dalších VIP vstupenek! Jedná se o špičkový, exkluzivní zážitek z C1 Global Conference a je nejžádanější vstupenkou na světě.

Zde je to, co ji dělá tak zvláštní: Prioritní rezervace kanceláří C1 pro dokonalý zážitek ze sítě; VIP odbavení; vyhledávaná VIP dárková taška; 2-denní VIP konferenční vstupenka, která zahrnuje VIP sezení; a exkluzivní večeře s C1 Management. Jedná se o zážitek speciálně přizpůsobený síťovému magnátovi a neměl by chybět.

VIP zážitek C1 Global Conference je opět k dispozici za 499 € – ale toto exkluzivní vydání bude možné získat pouze po omezenou dobu. Připojte se k nám v Dubaji od 7. do 10. října a staňte se součástí události roku jako VIP host C1. Získejte vstupenky nyní.

Sobota 2.9.

Propagace Travellia

Už jste vyzkoušeli Travellia, nový hotelový rezervační web C1? Tisíce lidí již využily jeho neuvěřitelných nabídek a výhod, tak na co ještě čekáte?

Travellia vám poskytne až 65% slevu na 800 000+ hotelů po celém světě. To znamená masivní úspory na jakémkoli typu hotelu téměř kdekoli na světě! Máte na výběr mezi 1-, 6- nebo 12-měsíčním členstvím, a čím vyšší je vaše členství, tím působivější jsou výhody. Všichni předplatitelé Travellia obdrží doporučující poukázky a AP odpovídající balíčku, který si vyberou. Předplatné na 1 měsíc má nárok na 2 poukázky; 6 měsíců dostanete 12 poukazů; a 12 měsíců obdrží 24 poukázek.

Toto je vaše šance pobavit se, ušetřit a těžit! Travellia a C1 vám přibližují svět. Chcete-li být informováni o všem, co Travellia, navštivte a sledujte její specializované kanály sociálních médií: Instagram:

Neděle 3.9.

Weekly update – epizoda 39

Milujeme cestování a objevování nových destinací a volba, kterou Travellia nabízí, je neuvěřitelná! V dnešní týdenní aktualizaci nás hostující hostitel Alana provede bezproblémovým rezervačním zážitkem na slevovém webu C1 pro rezervace hotelů. Chcete se dozvědět více? Podívejte se na epizodu.

Planet IX

Další novinky ve hře, které by měly přitáhnout nové hráče. Zejména ta druhá – loterie území, se bude líbit zejména těm, kdo hru hrají a mají vytvořená nějaká území.

PŘEDSTAVUJEME PRVNÍ PRODEJNÍ SOUTĚŽ FLUENCR!

Po celý měsíc bude probíhat prodejní soutěž – ANO, je to tak! Nyní můžete mít šanci vyhrát jedny z nejvzácnějších aktiv ve hře, a přitom si vydělat peníze prodejem našich produktů přes Fluencr! Mluvíme o dvojnásobné výhře!

Soutěž bude probíhat od 28. srpna do 29. září. Pravidla jsou jednoduchá – čím větší hodnotu produktů Planet IX prodáte přes Fluencr – tím lepší cenu máte šanci vyhrát, prostě a jednoduše!

Nyní se pojďme podívat, co můžete vyhrát*:

1. cena: 1 legendární zařízení 5. úrovně

2. cena: 1 vzácné zařízení 5. úrovně

3. cena: 1 neobvyklé zařízení 5. úrovně

4. cena: 1 běžné zařízení 5. úrovně

5. cena: 1 zařízení 5. úrovně, které se vymyká normálu

6. cena: 1 legendární zařízení 4. úrovně

7. cena: 1 vzácné zařízení 4. úrovně

8. cena: 1 zařízení 4. úrovně, které není běžné.

9. cena: 1 běžné zařízení 4. úrovně

10. cena: 1 zařízení 4. úrovně, které se vymyká normálu

11.-25. cena: 10 zlatých vstupenek na výherce

*Pro nárok na ceny musí každý uživatel prodat za minimálně 2 500 USD.

Zapojte se do soutěže zadáním: https://www.fluencr.xyz/.

LOTERIE O ÚZEMÍ.

S hrdostí vám oznamujeme naši připravovanou novinku – loterii o území.

Tato nová aktualizace naší hry umožní všem držitelům území vstoupit do nového způsobu potenciálního výdělku ve hře Agold.

Bude to zábavný a vzrušující nový herní režim, kterého se každý týden může zúčastnit každý, kdo má území.

Jak bude fungovat?

Majitelé území mají možnost zúčastnit se a potenciálně vyhrát ve třech různých skupinách.
Každý týden náhodně vybereme Geolokaci (např. Norsko), Úroveň (např. Společná) a Velikost (např. Oblast).
Pokud se území hráče shoduje s geolokací, má nárok na první výherní fond.
Pokud se území hráče shoduje s geografickým územím a úrovní, má nárok na první a druhý cenový fond.
A konečně, pokud hráčovo území odpovídá všem třem kategoriím, má nárok na všechny tři výherní pooly!

Proč se účastnit?

Exkluzivita: Pouze majitelé území se mohou zúčastnit. Tím je zajištěna vybraná skupina účastníků, kteří vlastní různá území.

Zvýšené šance na výhru: Díky třem různým cenovým fondům mají hráči větší šance na výhru.

Týdenní příležitosti: Každý týden se koná nové kolo. Pokud není žádný výherce, výherní fondy se kumulují a v dalších kolech nabízejí vyšší odměny.

A na závěr poslední propagační video od Uda Deppische, který zůstal asi posledním neúnavným propagátorem C1 ve světě. Tak by asi měla vypadat naše cesta stát se Ambassadorem. Na druhou stranu je potřeba říci, že ne každý má tolik elánu a touhy toho dosáhnout. Musí se z toho stát zábava a určitý druh posedlosti. Lidé, kteří to dělají, jsou většinou finančně zajištěni a netrápí je existenční starosti. Umí anglicky, nebo i více jazyků. Proto dělají to, co je baví.

Dosud vidělo:71Dnes vidělo:1