Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu zpráv týdne v Crowd1. V září nám naskočily některé novinky, většinou to není nic, co byste neznali. Tyto akce se objevují opakovaně a vždy předcházejí nějaké významné události nebo uvedení novinky na trh. Tak tomu bude i tentokrát. Co to bude, na to si musíme počkat do října na konferenci v Dubai.

Náznaky sílí, takže kdo sleduje pravidelně zprávy v Back Office, něco málo vytuší. A pro ty, kdo to nesledují mám připraven krátký přehled týdne v Crowd1 🙂

Crowd1

Pondělí 4.9.

Aktualizace prvků zdarma je zpět!
To je epické! Okamžitě podpořte své podnikání

Upgrade zdarma, jedna z nejlegendárnějších propagačních akcí C1, se vrací! Od dnešního dne, 4. září, budete moci automaticky přejít na vyšší startovací balíček Elements. To je opravdu úžasné.

Zde je návod, jak to bude fungovat:

Při registraci/upgradu na balíček Earth Elements vás povýšíme na balíček Air Elements.

Když se zaregistrujete/upgradujete na balíček Air elements, přejdete na balíček Water elements.

Když se zaregistrujete/upgradujete na balíček Water elements, upgradujeme vás na balíček Fire elements.

Když se zaregistrujete/upgradujete na balíček Fire elements, povýšíme vás na balíček Fifth elements.

To znamená, že když se například nový člen zaregistruje přímo s Balíčkem Fire, čeká ho speciální dárek: okamžitý upgrade na úžasný Fifth element, včetně všech Prémiových produktů a cenných NFT žetonů z Balíčků Earth; Air; a Water.

Co je na tom tak neuvěřitelné, jsou výhody, které s tím souvisejí: všechny startovací balíčky Elementů jsou předem nabité prémiovými produkty Web3, tokenem C1 a přístupem k brzy spuštěnému superexkluzivnímu fondu kryptohodnot C1. Součástí jsou také super produkty Metaversy, PLANET IX, Mindoe a nové budoucí globální výkonné produkty. Tato neuvěřitelná akce bude k dispozici do 30. září do 14:00 SEČ. Pořiďte si ji a získejte přístup k superrůstovému C1, a to hned TEĎ.

Úterý 5.9.

Bezplatný upgrade aplikace Elements: lepší než kdykoli předtím
Získejte okamžitý upgrade a okamžitou podporu digitálního podnikání

Komunita C1 promluvila a my jsme naslouchali: Upgrade zdarma, propagační akce, která vám poskytne okamžitý, automatický obchodní upgrade, byla znovu spuštěna! V září, kdy si zakoupíte jakýkoli startovací balíček Elements, budete upgradováni na vyšší úroveň Elements ZDARMA. Z upgradovaného balíčku okamžitě získáte všechny prémiové produkty a hodnotné NFT žetony.

Nejlepší zpráva: Balíčky Earth Starter jsou nyní také zahrnuty! Získejte okamžitý výkon C1!

Superexkluzivní fond C1 Crypto Value Pool, který bude brzy spuštěn, je jen jednou z neuvěřitelných výhod zahrnutých v balíčcích Elements Starter – a čím vyšší úroveň, tím silnější tyto výhody jsou. Nechcete si nechat ujít digitální budoucnost, takže upgradujte zdarma!

Středa 6.9.

Weekly update – episode 40

V dnešní epizodě týdenních aktualizací vítáme zpět ředitele pro rozvoj obchodu Raje Gaurava – a má skvělou zprávu! Epická akce C1 Upgrade zdarma je zpět a lepší než kdy předtím! Sledujte, jak nás Raj provede neuvěřitelnými způsoby, jak Upgrade zdarma posune vaše podnikání do neuvěřitelných výšin. Nenechte si ujít týdenní aktualizace. Sledujte NYNÍ.

C1 Weekly Update Ep.40 (vimeo.com)

Čtvrtek 7.9.

Globální konference C1: Platba BP je k dispozici pouze do 18. září!
Získejte vstupenky s BP

Je téměř čas na událost roku: globální konferenci C1! Už máte lístky?

C1 je v oboru proslulá svými elektrizujícími akcemi a globální konference C1 v Dubaji od 9. do 10. října nebude jiná. Všichni se snažíme být průkopníky v této oblasti a vy můžete být průkopníkem pouze tehdy, pokud máte znalosti a informace z první ruky. To je důvod, proč je tak důležité se těchto akcí zúčastnit: budete první, kdo se dozví o čerstvých směrech, kterými se C1 ubírá, a o vývoji v oboru, který je před námi. Kromě toho, abyste byli motivovaní, fandili svým kolegům, kteří jsou uznáváni, a spojili se s C1 Management, budete muset být na globální konferenci C1.

Je tak snadné koupit si vstupenky, protože nyní to můžete udělat s BP. To však bude k dispozici pouze do 18. září, takže čas je podstatný. Standardní vstupenka vás bude stát pouze 299 € za lístek a uvidíte, že zažijete skutečnou sílu C1. Chcete, aby to bylo mnohem zvláštnější? VIP zážitek C1 Global Conference je k dispozici za 499 €. Jako VIP získáte přednostní rezervaci kanceláře C1 pro maximální zážitek z vytváření sítí (od 7. října); VIP odbavení; vyhledávaná VIP dárková taška; 2-denní VIP konferenční vstupenka, která zahrnuje VIP sezení; a exkluzivní večeře s C1 Management.

Odpočítávání je zapnuto

Koná se ve velkolepém letovisku Atlantis, The Palm v Dubaji ve Spojených arabských emirátech od 9. do 10. října, jedná se o přední událost C1 roku 2023. Získejte všechny informace jako první; získat vstupenky; získat je s BP. Nečekejte, protože s BP můžete nakupovat pouze do 18. září. Odpočítávání je zapnuté.

Pátek 8.9.

C1 Global Conference X C1 Token: Podílejte se na fondu 1 milionu tokenů C1!
Buďte tam v Dubaji a získejte svůj podíl na nejžhavějším tokenu

Buďte tam v Dubaji a získejte svůj podíl na nejžhavějším tokenu

Nejžhavější vstupenka roku 2023 – globální konference C1 – se ještě více rozpálila! Jak je to vůbec možné? C1 vždy poskytoval svým členům ty nejneuvěřitelnější zážitky a nyní vám dáváme status super-průkopnické kryptoměny.

Každá osoba, která se zúčastní globální konference C1 od 9. do 10. října v Dubaji, obdrží žetony C1. Token C1 je vysoce očekávaný krypto token od společnosti C1, který by měl být v blízké budoucnosti spuštěn s velkou slávou. Nikdo nechybí; každý získá podíl z fondu žetonů. Dohodu jsme ještě více osladili: na konferenci uspořádáme slosování tomboly C1 Token, kde deset šťastných výherců získá ještě více žetonů C1!

Ujistěte se, že jste v běhu

Chcete-li se kvalifikovat pro tento neuvěřitelný dárek, budete muset udělat následující: 1. Získejte vstupenku na globální konferenci C1 NYNÍ; 2. Na konferenci se 1. den dostavte k registračnímu pultu; 3. Zaregistrujte své jméno do tomboly C1 Token. Je to tak snadné jako 1-2-3!

S C1 Global Conference vyhrává každý!

Každá osoba, která se zúčastní globální konference C1, obdrží žetony C1; Nikdo nezůstává pozadu. Pokud ještě nemáte lístek, nezapomeňte si je pořídit, než se vyprodají! Vstupenky na VIP Experience jsou stále k dispozici za 499 € (do 18. září) a standardní vstupenky stojí 299 € za vstupenku.

Nezapomeňte, že standardní vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím BP až do 18. září.

Globální konference C1 a žetony C1: silný zápas!

Sobota 9.9.

C1 Global Conference: všichni účastníci získají žetony C1!

Buďte tam a sdílejte 1 milion žetonů C1!

Globální konference C1 je téměř tady a máme pro vás neuvěřitelnou zprávu: každý, kdo se jí zúčastní, automaticky obdrží další žetony C1! Celkem 1 milion těchto velmi vyhledávaných žetonů bylo k dispozici, ale musíte být v Dubaji od 9. do 10. října, abyste mohli těžit.

A to není vše. Na konferenci uspořádáme speciální tombolu C1 Token, kde 10 šťastných výherců získá ještě více žetonů C1! Jediné, co musíte udělat, je ujistit se, že se připojíte k tombole, když se zaregistrujete na konferenci u oficiálního registračního pultu v den 1.

Získejte všechny nejnovější informace o C1 a také žetony C1!

Pro členy, kteří se účastní průkopnické globální konference C1, se to stále zlepšuje. Zažijí důležité aktualizace produktů a informace, základní motivaci od vedoucích pracovníků, báječnou událost uznání, stejně jako příležitost spojit se s kolegy a setkat se s vedením C1. Nyní také obdrží další žetony C1, jednoduše tím, že se akce zúčastní! Máte vstupenky? Fantastický! Pokud ne, stále můžete získat vstupenky na VIP Experience za 499 € (pouze do 18. září) nebo standardní vstupenky za 299 € – a do 18. září si můžete zakoupit standardní vstupenky s BP. Dubaj od 9. do 10. října bude tím pravým místem!

Neděle 10.9.

Weekly update – episode 41

Připojte se k zakladateli Jonasi Wernerovi v této epizodě týdenních aktualizací, kde sdílí nejen své nadšení z obnovené propagační akce Upgrade for Free, ale také nám vypráví o fantastických tématech, která můžeme očekávat na globální konferenci C1 v říjnu. Bude to neuvěřitelné! Získejte vstupenky nyní a nezapomeňte se podívat na epizodu 41, kde najdete další informace.

C1 Weekly Update Ep.41 (vimeo.com)

Jak jste mohli z následujících řádků vyčíst, vše se točí kolem konference C1 v Dubai. Asi není takový zájem z členské základny, protože pro mnoho lidí je letenka do Dubaje drahá, pobyt v Dubai rovněž a počet loajálních leaderů a top manažerů, kteří si to mohou dovolit, zřejmě klesá. To všechno vidím za snahou to zachránit rozdáváním C1 tokenů za účast na konferenci, nákupem VIP vstupenek za BP a podobnými podpůrnými akcemi. Uvidíme, věřím, že konference bude přínosná, osobně se na novinky velmi těším. V back office v Gift kódech se objevila možnost zakoupit Gift kódy k aplikaci Tigra, ale ještě jsem o podrobnostech nikde nic neslyšel.

Na obrázku vidíte zisk C1 tokenů podle umístěni v tombole. Za účast na konferenci (podle mého mínění) předpokládám dostane každý cca 1000 C1 tokenů.

Zakoupením balíčku povýšíte automaticky na další úroveň. Vše je vidět názorně na obrázku.

Planet IX

Během týdne byla zahájena nová epocha výroby energie a nové rozdělování balíku peněz z teritorií a akcií. Odměny se výrazně snížily, u teritorií o polovinu méně a u akcií téměř to samé. Energie se drží v mantinelech minulého měsíce. Na Diskordu to vysvětlovali a přislíbili, že další měsíc by to mělo být lepší, ale moc tomu nevěřím.  IXT token klesá a je nyní na historickém minimu. Hráči nějak razantně nepřibývají. Vývojáři pořád něco dělají a výsledkem jsou zničené rovery a ztráta nabídek na území. Rovery  opraví údajně zítra, nabídky asi nikdy. Bude je potřeba zadat znovu. Lituji ty, kdo jich mají několik tisíc. To se uklikají.

V Comms se objevily další informace o loterii území.

LUCKY CAT PŘEDSTAVUJEME: TERITORIÁLNÍ LOTERIE – POPUSŤTE UZDU SVÉMU VÍTĚZNÉMU DUCHU!

Lucky Cat Představujeme: Teritoriální loterie - Popusťte uzdu svému vítěznému duchu!

Ponořte se do naší vzrušující nové funkce, loterie Territory, a získejte šanci získat prize pooly na základě vašich aktiv a tiketů!

Jak se to vyvíjí:

Týdenní zázrak: Každý týden se poloha území stává středem pozornosti pro naše losování hlavních cen.

Rozmanité prize pooly:

Společná cena: Specifické pro geolokaci. Pokud se území hráče shoduje s geolokací, má hráč nárok na první prize pool

Vzácná cena: Pokud se území hráče shoduje s geografickou a členskou úrovní, má hráč nárok na první a druhý prize pool

Legendární cena: A konečně, pokud hráčovo území odpovídá všem třem kategoriím, bude mít hráč nárok na všechny tři prize pooly!

JACKPOTOVÁ CENA: Každý týden bude losována náhodná zeměpisná délka a šířka na souši. Pokud je na tomto konkrétním místě území a majitel území si koupil loterijní lístek, vyhrává!

Důležitá poznámka: Ceny v každém fondu musí být sdíleny s více výherci, pokud existují. NEBO Pokud ve stejném poolu narazí více výherců, ceny v tomto fondu budou sdíleny se všemi výherci.

Pokud NEJSOU žádní výherci poolu, bude cena přidána do poolu příští týden.

Síla vstupenky: Je to všechno o vstupenkách! Vaše výhry jsou určeny počtem tiketů, které máte, nikoli typem území, které vlastníte. Ponořte se do vzrušení a kupte si až 50 vstupenek týdně, přičemž každá vstupenka stojí pouhých 10 IXT.

The AGOLD Magic:

Náš exkluzivní AGOLD token řídí vaše platby za vstupenky a výplaty. Není to jen tak ledajaký žeton; AGOLD vám dává neustálý proud, podobně jako pronájem dlaždic. Kouzlo? Je to svázáno jako obchodovatelné NFT. Převeďte nebo prodejte toto NFT a tok AGOLD okamžitě přitéká k novému majiteli.

Tokenomika a distribuce vstupenek:

15% půjde na LuckyCat MetaShare sázení

1% půjde na sázení Astro Cap Metashare

14 % půjde na Territory Staking

10 % půjde na udržitelnost, Amelia Foundation

10% půjde na Burn

12,5 % půjde do společného prize poolu

12,5 % půjde do fondu výher Rare

12,5 % půjde do legendárního prize poolu

12,5 % půjde do prize poolu JACKPOT

In a Nutshell:

  • Weekly territory selections with mega prizes up for grabs!
  • Four diverse prize pools ensuring everyone gets a chance!
  • Buy tickets to increase your winnings, with up to 50 tickets weekly!
  • Transactions are powered by our unique AGOLD token, an NFT.

Tips & Tricks:

Diversify your Territories: 
Owning different territories in different countries, tiers & sizes will increase your chances of winning. So start planning ahead and start acquiring your territories in different countries!

Ticket per week: 
Adding more tickets to your weekly lottery pool will increase your share of the winnings. By winning with multiple tickets you will have a bigger share of the pool.

Streaming tickets:

By using the streaming service of tickets, you will never miss out on a week of joining the Lottery and, therefore always be part of the pool.    Ensure you always have enough AGOLD in your wallet, or the stream will automatically end.

Ready to embrace the challenge? Join the Territory Lottery and let your lucky stars shine!

Na závěr shlédněte poslední video od Uda Deppische, kterými několikrát týdně a neúnavně “na živo” propaguje Crowd1.

Dosud vidělo:155Dnes vidělo:1