Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu týdne. V tomto týdnu, možná trochu potichu a jakoby v utajení, explodovala jedna velká novinka. Je to absolutní bomba zejména pro hráče Planet IX, ale i pro členy Crowd1, kteří díky tomu mohou vydělávat držením akcie Astro Cap. Více to rozeberu v přehledu týdne ve středu a potom na konci článku, který budu věnovat Planet IX, protože si to opravdu zaslouží více pozornosti.

Co nám tedy přinesl tento týden? podívejme se na přehled v Back Office

Crowd1

Pondělí 11.9.

Bezplatný upgrade aplikace Elements: lepší než kdykoli předtím

Získejte okamžitý upgrade a okamžitou podporu digitálního podnikání

Komunita C1 promluvila a my jsme naslouchali: Upgrade zdarma, propagační akce, která vám poskytne okamžitý, automatický obchodní upgrade, byla znovu spuštěna! V září, kdy si zakoupíte jakýkoli startovací balíček Elements, budete upgradováni na vyšší úroveň Elements ZDARMA. Z upgradovaného balíčku okamžitě získáte všechny prémiové produkty a hodnotné NFT žetony.

Nejlepší zpráva: Balíčky Earth Starter jsou nyní také zahrnuty! Získejte okamžitý výkon C1!

Zde je návod, jak to bude fungovat

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/upgradujete pro balíček Earth Elements, upgradujeme vás na balíček Air Elements

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/upgradujete pro balíček Air Elements, upgradujeme vás na balíček vodních živlů

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/upgradujete pro balíček vodních živlů, upgradujeme vás na balíček ohnivých živlů

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/vylepšíte pro balíček ohnivých elementů, povýšíme vás na balíček pátých elementů

Superexkluzivní fond C1 Crypto Value Pool, který bude brzy spuštěn, je jen jednou z neuvěřitelných výhod zahrnutých v balíčcích Elements Starter – a čím vyšší úroveň, tím silnější tyto výhody jsou. Nechcete si nechat ujít digitální budoucnost, takže upgradujte zdarma!

Úterý 12.9.

Pospěšte si se vstupenkami na konferenci C1 Global!

Standardní jízdenky s BP končí 18. září; VIP téměř pryč!

Globální konference C1 od 9. do 10. října bude událostí roku a členové C1 bleskově rychle shánějí vstupenky. Už máte ten svoji? Musíte si pospíšit! Období pro použití vašeho BP k nákupu standardních vstupenek končí 18. září a VIP vstupenky jsou téměř vyprodány. Ujistěte se, že jste si pořídili standardní vstupenku pomocí BP, a pokud chcete plný zážitek, získejte VIP vstupenku*.

Prodej vstupenek explodoval a nyní je čas získat standardní vstupenky za 299 euro s BP téměř u konce (po 18. září budete moci použít jiné platební metody). Kromě toho zbývá pouze omezený počet VIP vstupenek. Abyste se k nám mohli připojit v naší dubajské kanceláři a v letovisku Atlantis, The Palm, musíte si pořídit ten svůj. Nezapomeňte, že bude k dispozici fond 1 milionu žetonů C1, o které se budou moci podělit všichni účastníci! Nenechte si ujít událost roku; Klikněte a získejte vstupenky ještě dnes.

Středa 13.9.

Planet IX: spuštění měsíčního předplatného s okamžitou odměnou

Vybudujte planetu zítřka s výběrem předplatného
Planet IX má úžasné zprávy: jednička v online NFT-strategické hře na světě zahajuje předplatné na 1, 6 a 12 měsíců! Nyní budete moci získat plný zážitek z Planety IX – včetně minimálně tří Astro Capital MetaShares za měsíc, které můžete vsadit v IX Foundation za okamžité odměny IXT! IXT je nativní token Planety IX a jedno z nejzajímavějších vydání užitných tokenů v jakékoli hře Play2Earn vůbec. Věřte nám, nechcete si to nechat ujít.
Bude to fungovat takto:
Standard: předplatné na 1 měsíc: 99 € měsíčně PLUS tři (3) MetaShares A 5 AP za měsíc; 50 bodů hodnosti; Bonus za přímý prodej a zbytkový bonus.Value: 6měsíční předplatné: 569 € na šest měsíců PLUS dvacet (20) MetaShares, A 5 AP za měsíc; 285 bodů hodnosti; Bonus za přímý prodej a zbytkový bonus. Giga Value: 12měsíční předplatné: 1,069 € na 12 měsíců PLUS padesát (50) MetaShares, A 5 AP za měsíc; 535 bodů pořadí; Bonus za přímý prodej a zbytkový bonusIMAGEZískejte sílu s MetaShares

Všechny herní korporace Planet IX mají své vlastní žetony řízení, které se nazývají MetaShares. Vlastníte metaakcie Astro Capital a stáváte se akcionářem korporace Astro Capital. To znamená, že máte hlasovací právo a vyděláváte dividendové akcie ze všech zisků společnosti Astro Capital. Tato předplatná vám dávají moc! Jediná cesta k přístupu k těmto akciím v Astro Capital je prostřednictvím tohoto předplatného, což je jen další způsob, jak vás členství C1 dostane na vrchol.

Všechny Astro Capital MetaShares budou vyplaceny během prvních 48 hodin od aktivace vašeho předplatného, což znamená, že od prvního měsíce získáte větší podíl z odměn IXT! Můžete si také zakoupit tolik předplatných, kolik chcete, a pak je nabídnout svému týmu prostřednictvím dárkového kódu.

Nyní je snazší než kdy jindy začít vydělávat! Staňte se agentem změny a farmařte, obchodujte a vydělávejte v novém digitálním světě. Planet IX bere Play2Earn do budoucnosti a nyní se k nim můžete připojit výběrem předplatného, které vám nejlépe vyhovuje. Získejte své v back office NYNÍ.

Čtvrtek 14.9.

C1 Tag for Tickets Competition: win Global Conference tickets!

Zde je vaše šance vyhrát úžasné ceny C1!

Do globální konference C1, události roku, zbývá méně než měsíc. Od 9. do 10. října se stěhováci a shakeři C1 sjedou do Dubaje ve Spojených arabských emirátech na akci, která odhalí a oslaví úžasnou budoucnost C1, která je před námi. Máme pro vás skvělou zprávu! C1 zahajuje soutěž Tag for Tickets, naši novou soutěž na sociálních sítích. Můžete se ucházet o výherní vstupenky na akce a další!

Vstupte a vyhrajte báječné ceny!

IMAGE

Tyto ceny vám vyfouknou mysl. První cenou bude ultimátní C1 VIP zážitek, kde můžete vyhrát tři VIP vstupenky a měsíční předplatné Planet IX! Druhou cenou jsou tři vstupenky na akci Standard a měsíční předplatné Travellia; a třetí cenou budou dvě vstupenky na akci Standard. To je báječné!

Vyhrát můžete takto:

*Podmínky soutěže najdete na našich kanálech sociálních médií. Uzávěrka soutěže bude 21. září.

Chceme vás vidět v Atlantis, Palm resort v Dubaji od 9-10 října pro událost roku. Nezapomeňte se zapojit do naší soutěže Tag for Tickets a označit si cestu ke vstupenkám C1 Global Conference Tickets! Nezapomeňte také použít #C1GlobalTicketTag hashtag! Přejděte na naše kanály před uzávěrkou 21. září pro tyto a další báječné ceny.

Pátek 15.9.

Elements Upgrade for Free: superpowers from C1!

Podpořte své podnikání jedním kliknutím

Legendární propagační akce C1, Elements Upgrade for Free, rozjíždí digitální svět. Jsme v polovině září, a to znamená, že máte k dispozici jen omezený čas, abyste využili této neuvěřitelné příležitosti k posílení vašeho podnikání. Když si zakoupíte jakýkoli startovací balíček Elements, budete upgradováni na vyšší úroveň Elements ZDARMA. Úžasný! Součástí této propagační akce jsou také startovací balíčky Earth!

Zde je návod, jak to bude fungovat

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/upgradujete pro balíček Earth Elements, upgradujeme vás na balíček Air Elements

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/upgradujete pro balíček Air Elements, upgradujeme vás na balíček vodních živlů

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/upgradujete pro balíček vodních živlů, upgradujeme vás na balíček ohnivých živlů

UPGRADE ZDARMA!

Když se zaregistrujete/vylepšíte pro balíček ohnivých elementů, povýšíme vás na balíček pátých elementů

Jedná se o nejepičtější způsob, jak získat silnou oporu v digitální ekonomice. Staňte se průkopníkem a získejte obchodní superschopnosti s C1 a aktualizací Elements zdarma – k dispozici do 30. září.

Sobota 16.9.

C1 Global Conference: only 48 hours left to buy Standard with BP

Nejlepší využití BP v letošním roce

Na zakoupení standardních vstupenek C48 Global Conference u BP zbývá už jen 48 hodin! Bude to událost roku a nemůžeme myslet na lepší způsob, jak utratit své BP, než na letenku, abyste se k nám připojili v Dubaji.

Globální konference C9, která se bude konat v Atlantis, The Palm Resort od 10. do 1. října, bude plná důležitých aktualizací produktů, obchodní motivace a tipů od lídrů v oboru, fantastického uznání a pokud si zakoupíte vstupenku na VIP Experience, šance spojit se s vedením C1. Když už mluvíme o vstupenkách VIP Experience, ty budou k dispozici pouze do 18. září.

Získejte standardní vstupenky s BP za 299 euro s BP do 18. září (po tomto datu budete moci používat jiné platební metody); a vaše vstupenky VIP Experience za 499 euro – také do 18. září. Chcete se podílet na 1 milionu tokenů C1? Abyste tak mohli učinit, musíte být na globální konferenci C1! Získejte vstupenky nyní. Zbývá už jen 48 hodin pro Standard s BP!

Neděle 17.9.

Weekly Update Episode 42 is here!

Podívejte se a zjistěte více

Slyšeli jste o neuvěřitelném novém vývoji na planetě IX, že? V dnešní epizodě nám ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav poskytne trochu více informací o úžasných nových předplatných a o tom, jak mocným nástrojem budou pro růst vašeho podnikání. Chcete se dozvědět více? Podívejte se na epizodu 42.

Planet IX

Majitelé účtu Crowd1 se starým i novým balíčkem získávají exklusivní přístup k akciím korporace Astro Cap ve hře Planet IX. Astro Cap jsou tokeny, které se používají v různých Play2Earn hrách k platbám. V současné době se hráči Planet IX k Astro Cap nedostanou jiným způsobem, než že se stanou členy Crowd1. Anebo mohou Astro Cap nakoupit na tržišti Opensea, kde ho někteří už prodávají. Tam je vyjdou v současné  době cca 8 x dráž.

Koupí Astro Cap získává člen C1 body za aktivitu, body do hodnocení pořadí (Rank Points), body do residuálního příjmu a BP. Můžete si zvolit různé druhy balíčku 1,6 nebo 12 měsíců členství. Své Astro Cap můžete vsadit do STAKE a měsíčně vydělávat IXT – níže na obrázcích je popsán aktuální stav zisků IXT. Nebo je můžete prodat na tržišti OpenSea a vydělat na nich několikanásobně více, pokud najdete kupce. Nepočítám, že by se prodávaly pod cenu. Při ceně 1069 € za 50 AC vychází 1 AC na 21,38 €, což je asi 22,38 USD. V současné době jsou nabízeny za cca 160 USD. Časem bude jejich cena klesat.

IXT je kryptoměna, která pohání PlanetIX a její aktuální hodnota se pohybuje za 1 IXT kolem 0,122 USD (nejvíce ale byla 4,65 USD za 1 IXT !!!) . Je předpoklad, že za pár let, až budou všechny IXT emitovány, se hodnota ustálí někde mezi 4 – 5 USD za 1 IXT.

Takže informace máte a můžete počítat, co se vám vyplatí. Do toho vám nikdo nemluví a je vaše soukromá věc, jestli tyto informace využijete nebo ne. Níže popíšu způsob, jak Astro Cap Metashare získat.

Obrázek ukazuje stav na startu Stake akcií Astro Cap, kde můžete vidět, že 30 denní výnos se pohyboval 2324,04 IXT na jednu akcii. V té době bylo stakováno 107  akcií.

Obrázek ukazuje stav dne 17.9. Stake akcií Astro Cap, kde můžete vidět, že 30 denní výnos se pohyboval 29,23 IXT na jednu akcii. V té době bylo ve stake 8 307 akcií.

Jak získat Astro Cap Metashare?

Akcie Astro Cap získáte tak, že si je koupíte Gift kód podle vašeho výběru. Tomu ale předchází moje malé upozornění. Abyste mohli akcie Astro Cap uplatnit, potřebujete se zaregistrovat do Planet IX. To není složité, ale pro registraci musíte mít předem zřízenou web3 peněženku. Osobně doporučuji Metamask, kterou si přidáte jako doplněk prohlížeče (např. Google) na lištu. Jedná se asi o nejpoužívanější web3 peněženku, která je pořád vylepšována a vyvíjena. Po registraci v Planet IX doporučuji adresu peněženky propojit s Crowd1 – dělá se to v nastavení (settings) Crowd1, úplně dole je ikona lišky z Metamask. Zde do okénka vložíte adresu své peněženky, kterou máte propojenou s Planet IX a potvrdíte tlačítkem. Pozor, změna peněženky je možná pouze přes support Crowd1. Když zaregistrujete špatnou adresu, tak už ji jen tak lehce nevyměníte.

Poté zakoupíte v Crowd1 Gift kód, kód si zkopírujete a přejete do C-Store, kde na ikoně Planet IX kliknete na “Learn More”. Budete přesměrováni na stránku produktu, kde do příslušného okénka zadáte Gift kód. Ten potom verifikujete a potvrdíte. Po chvíli se vám akcie připíšou do účtu Planet IX a najdete je v záložce STAKE – Metashares. Také je uvidíte v Crowd1 na ikoně Planet IX – Learn more.

V účtu Planet IX budou ale volně uloženy a zatím nevydělávají. To musíte změnit. Provedete kliknutí na tlačítko STAKE a potvrdíte v Metamask. Po potvzení už máte akcie vloženy do STAKE. Od této chvíle se vám začínají připisovat IXT na váš účet. Co s nimi uděláte, je vaše věc. Můžete je směnit za jinou kryptoměnu a tu potom směnit na FIAT měnu (euro nebo usd), nebo za ně nakupovat na internetu v obchodech, které podporují platbu kryptem. Nebo je někomu prodáte a vyrovnáte se mezi sebou. Na obrázcích níže je uveden postup aktivace Astro Cap. Čím vá´íce lidí bude dávat akcie do Stake, tím menší bude jejich výnos, s tím je nutno počítat. Do budoucna má být emitováno 999 999 akcií Metashare, ale v současné době je jich 350 000 vyhrazeno pouze pro členy Crowd1, takže nějaký rok potrvá, než se na trh dostanou všechny. Na Opensea bude jejich cena časem zřejmě klesat, takže pokud uvažujete, že vyděláte na jejich prodeji, nyní je ten nejvhodnější čas.

Na závěr

Crowd1 postupně začíná naplňovat to, co celou dobu tvrdili. Dají možnost a poskytnou příležitost vydělávat na prodeji online produktů. I když jsem nikdy nevnímal C1 jako něco, kde člověk vloží peníze a poté jen čeká, že bude mít nadprůměrné výnosy a zisky, mnozí si to doposud myslí. Bez práce a zájmu o odvětví nejsou odměny, to si myslím už většina pochopila. Vlastníci starých účtů nebudou mít přístup k novým možnostem, k C1 tokenu a odměnám. Kdo nemá 5 AP (bodů aktivity) nedostává měsíční residual bonus. Taková jsou pravidla v kompenzačním plánu, který všichni při registraci museli akceptovat. Crowd1 se neustále vyvíjí a prošlapává cestu v odvětví, kdo nesleduje tento trend, tak se po pár měsících “ztratí”.

To, že mnozí naletěli slibům různých “obchodníků” nebo těm, kteří hledají každý měsíc novou příležitost, je bohužel zkušenost “k nezaplacení”. Nové produkty a téměř bezpracné způsoby výdělku, jen tím, že se někde vloží peníze, se množí jako houby po dešti. Většinou jak rychle zazáří, tak brzy uhasnou. Skupiny lidí, které to dělají už mají vymyšlen další podobný produkt, protože ví, že lidská nenasytnost jim přihraje stejné ovečky. Jistě jste se už s podobnými věcmi setkali, koneckonců i Crowd1 může být takový. Vývoj tomu ale nenasvědčuje, spíš naznačuje opak.

Poslední z týdenních tréninkových videí od Udo Deppische

Dosud vidělo:119Dnes vidělo:1