Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu týdne. Pročtěte si informace, které byly v tomto týdnu zveřejněné v Back Office, popřípadě prozkoumejte stále probíhající akce. Všechno se začíná točit kolem konference v Dubai, která začíná za 14 dní,  sobotu 6. října. C1 se snaží usilovně zajistit účast členů, z toho mi vyplývá, že vstupenky nejsou pořád vyprodané a snaží se naplnit volná místa. Což je s podivem vzhledem k proklamovanému množství 50 milionů členů. Spíš to vypadá, že aktivních členů je ve světě pár tisíc a většina lidí, když zjistili, že pro svůj úspěch v Crowd1 musí něco udělat a investovat, tak časem nějak “vyšuměli”.

Na závěr článku vám předám informaci, kterou využijí všichni, kdo jsou členy Crowd1. Bude se jednat o dalším vývoji u starých i nových balíčků Crowd, C1 Rewards a akcií DPN – jak je půjde zpeněžit. Tato informace bude zveřejněna na konferenci v Dubai.

Crowd1

Pondělí 18.9.

Propagace Astro Cap Metashare za nákup členství Planet IX přes Crowd1.

Planet IX je jedničkou v online NFT strategické hře na světě. Od svého uvedení na trh v roce 2021 jeho růst, popularita a “schopnost vydělávat” vzaly herní svět Play2Earn útokem – a jako člen C1 jste sklízeli výhody. Díky úžasným herním aktivům (avatary, vyhledávané NFT, orientační body a mnoho dalšího) a jednomu z nejcennějších nativních žetonů v galaxii – IXToken – je Planeta IX moloch.

Jednou z nadupaných funkcí jsou její herní korporace, sbírka společností zaměřených na specifické prvky hry: budova, sklizeň, loterie atd. Objevila se nová herní společnost: Astro Cap. Jako banka Planety IX si Astro Cap může vzít ze všech transakcí v celé hře. Kdo by nechtěl akcie této banky? Nyní můžete…

Vaše exkluzivní příležitost maximalizovat majetek planety IX

Planeta IX nyní učinila extrémně lákavým být novým nebo veteránským agentem změny spuštěním předplatného na 1, 6 a 12 měsíců. Mezi řadou úžasných výhod jako člen C1 získáte exkluzivní přístup k Astro Cap MetaShares. Ano, každé předplatné obsahuje Astro Cap MetaShares – a stejně jako každá společnost, čím dříve máte přístup k akciím, tím lukrativnější jsou. Jak získáte tyto Astro Cap MetaShares? Exkluzivně prostřednictvím měsíčního předplatného Planet IX!

Bude to fungovat takto:

Standardní: předplatné na 1 měsíc: 99 € měsíčně PLUS tři (3) MetaShares A 5 AP za měsíc; 50 bodů hodnosti; Bonus za přímý prodej A zbytkový bonus. Hodnota: 6měsíční předplatné: 569 € na šest měsíců PLUS dvacet (20) MetaShares, A 5 AP za měsíc; 285 bodů hodnosti; Bonus za přímý prodej A zbytkový bonus. Giga Value: 12měsíční předplatné: 1,069 € na 12 měsíců PLUS padesát (50) MetaShares, A 5 AP za měsíc; 535 bodů pořadí; Bonus za přímý prodej A zbytkový bonus.

C1 výkon vám dostane MetaShares moc

Pokud jste členem C1 hrajícím Planet IX již nějakou dobu, víte, jak neuvěřitelný je jeho potenciál Play2Earn. S úpisem, který vám dává exkluzivní akcie a hlasovací sílu v Astro Cap, je to nyní maximalizováno. Pokud jste ještě nezačali hrát, neexistuje lepší způsob, jak to udělat, než s předplatným Planet IX. Všechny Astro Cap MetaShares budou vyplaceny během prvních 48 hodin od aktivace vašeho předplatného, což znamená, že od prvního měsíce získáte větší podíl z odměn IXT! Je snadnější než kdy jindy dominovat ve hře budoucnosti Play2Earn.

Úterý 19.9.

Soutěž o vstupenky na konferenci v Dubai.

Vyhrajte vstupenky na globální konferenci C1 a úžasné předplatné!

Soutěž C1 Tag for Tickets Social Media Competition, kde můžete vyhrát vstupenky na globální konferenci C1, stejně jako předplatné skvělých produktů, zahřívá Instagram! Přihlásili jste se? Zbývá na to jen 48 hodin, takže klikejte a označujte!

Co můžete vyhrát

IMAGE

Tyto ceny jsou jedny z nejvyhledávanějších na Instagramu, takže se ujistěte, že jste se přihlásili. Už jen 48 hodin!

Vyhrát můžete takto:

*Podmínky soutěže najdete na našich kanálech sociálních médií.

Chyťte svou šanci být v Atlantis, Palm resort v Dubaji od 9-10 října pro událost roku. Zadejte nyní pomocí #C1GlobalTicketTag hashtagu. Soutěž končí 21. září, tak si pospěšte a přihlaste se.

Středa 20.9.

Weekly update 43 – jaké běží propagační akce ?

Pokud je středa, znamená to, že je čas na další epizodu týdenních aktualizací. Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav vám s potěšením připomíná báječné propagační akce C1, nové nabídky a soutěže! Chcete se dozvědět více? Nečekejte a podívejte se na epizodu 43 týdenní aktualizace hned.

C1 Weekly Update Ep.43 (vimeo.com)

Čtvrtek 21.9.

Propagace konference v Dubai

Je čas na něco nového; seismický posun; vznik nové supervelmoci. Za pár let budou lidé chtít vědět, kde jste byli, když se všechno změnilo. Budete moci říct, že jste tam byli v Dubaji v říjnu 2023?

Mluvíme o globální konferenci C1 a významných novinkách, které budou sdělovány s těmi, kteří se jí zúčastní. Aktualizace produktů? Ano. Motivace managementu? Určitě. Uznání? Samozřejmě. Ale mluvíme o velkých odhaleních C1. Novinka, která bude signalizovat globální posun ve Web3, blockchainu a kryptoměně. Členové C1, kteří jsou tam v Atlantis, The Palm resort od 9. do 10. října, budou první, kdo se to dozví. To byste měli být vy.

Jste připraveni vstoupit do tohoto nového světa s námi? Na získání vstupenek zbývají dva týdny. Dostaňte se do své kanceláře. Nenechte si to ujít.

Pátek 22.9.

Vylosování cen C1 tag competition

Odezva na soutěž C1 Tag for Tickets byla úžasná, což není překvapující, když jsou k mání tak neuvěřitelné ceny.

Neztrácejme další čas. Zde jsou vítězové!

  • 1. cena (3x VIP Experience Ticket + 1měsíční předplatné Planet IX): BAFANA01
  • 2. cena (3x standardní vstupenka + předplatné Travellia na 1 měsíc): JAVI77
  • 3. cena (2x standardní vstupenka): ALEXANDRE039

Gratulujeme vítězům! Chcete-li vyzvednout svou cenu, kontaktujte prosím Zákaznickou podporu prostřednictvím svého back office kliknutím na “Podpora”. Děkujeme všem účastníkům za účast! Zůstaňte naladěni na naše kanály sociálních médií a uvidíte, jak si naši vítězové užívají své ceny.

Pokud jste tentokrát nevyhráli a přesto byste se k nám rádi připojili na globální konferenci C1 v Dubaji, stále si můžete zakoupit vstupenky na akci. Uvidíme se v Dubaji od 9. do 10. října!

Sobota 23.9.

Propagace nákupů balíčků.

Úžasná propagační akce C1 Upgrade for Free vám poskytne klíče k všemocným výhodám a superproduktům C1 a samozřejmě přístup k velmi očekávanému tokenu C1. Až do konce září, když si zakoupíte jakýkoli startovací balíček Elements, budete okamžitě upgradováni na vyšší a výkonnější balíček ZDARMA.

Neděle 24.9.

Weekly update 44 – tipy

Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav je zpět pro další epizodu Weekly Update. Dnes všichni těžíme z jeho břitkých postřehů a pokynů, které umožňují úspěšný měsíční konec pro všechny členy C1. Chcete slyšet tipy, které má k dispozici? Nezapomeňte kliknout a podívat se na epizodu 44 ještě dnes a připomeňte svému týmu, aby se také díval.

C1 Weekly Update Ep.44 (vimeo.com)

Tak tohle byly zprávy uplynulého týdne v Back Office. Předpokládám, že v podobném duchu proběhne i další týden a do konference v Dubai nic zásadního nepřijde. Zlom nastane asi v říjnu, po konferenci. Sám jsem velmi zvědavý, s čím Crowd přijde. Že umí novinky dobře utajit, to víme. Osobně očekávám informace  o C1 tokenu a jak bude zaváděn na konci nebo na začátku příštího roku, očekávám informace o METAVERSY, protože o jejím vývoji je až podezřele ticho a nějaké další novinky. Jednu podstatnou novinku najdete v závěru.

Planet IX

Loterie s teritorii je spuštěna a první losování #0 kola proběhne za dva dny ve středu, odpočet běží v Planet IX v záložce Teritorry Lottery.

-

Je mi úplně jasné, že většina z vás neví a ani netuší, o co se jedná. Nedivím se tomu, protože kdybych se tomu nevěnoval, tak bych o tom také moc nevěděl. Pokusím se propočítat kalkulaci na nákup členství v Planet IX, která je v současné době aktuální. Uvedu to příkladu ročního členství, přepočet bude na aktuální kurs IXT, USD Eura a Kč.

Nákup 12 měsíců členství = 1069 € = 26 083

Zisk 50 AC metashare a STAKE v Planet IX = 48,25 IXT denně (při současné ceně, která ale bude klesat s větším počtem akcií ve STAKE)

1 IXT = $0.105414 (kurz dne 24.9.2023 - 13:45) = 2,43, Kč x 48,25 = 117,25 Kč denně.

Návratnost investice: 26 083 : 117,25 = 222 dní.

Zde je nutno připomenout dvě důležité skutečnosti. Cena IXT se mění a o moc níže už asi nepůjde, předpokládá se její růst. Níže připojuji predikci podle serveru IX Token Price Prediction 2023, 2025, 2030 : How much will IXT be worth? , ale tomu bych moc nevěřil. Druhá, možná důležitější skutečnost je, že denní výnos bude zcela jistě klesat, podle toho, kolik akcií bude dáno do STAKE. Na druhou stranu také bude záležet, jak si společnost Astro Cap povede na Planet IX a jaké tržby na přerozdělení do akcií budou distribuovány. To dopředu nikdo neví.

Pokud by ta čísla vyšla, tak si myslím, že by se nikdo z nás nezlobil. Osobně jsem ale hodně rezervovaný. Držím se zpátky a zdravého rozumu, raději se nechám překvapit. Kdo má odvahu a chuť zariskovat, může si investici do Astro Cap vyzkoušet, rozhodně bych na tom nestavěl portfolio. Časem ale z toho může být zajímavý pasivní příjem, pokud všechno vyjde. Kryptoměny mají jít nahoru v průběhu dalších let, až se oživí ekonomika a srovná inflace. Potom už to bude drahé. Nyní je čas, kdy se nakupuje ve slevě. Rozhodnutí si musí udělat každý sám za sebe.

Závěr

Zde je ta informace, kterou jsem slíbil na začátku. Na konferenci v Dubai bude informace prezentována veřejně, ale už nyní se proslýchá o čem to bude.

Máte v Crowd1 nějaké odměny C1 Rewards, které jste neuplatnili v DPN ? Spousta lidí je má. Bude možno je směnit na C1 token, kryptoměnu Crowd1 !!!

Máte v DPN akcie, které jste obdrželi za C1 Rewards? Bude možno je směnit na C1 token, kryptoměnu Crowd1 !!!

Máte věrnostní body Loyalty Points, které jste si naklikali ? Bude možno je směnit na C1 token, kryptoměnu Crowd1 !!!

Majitel Jonas Eric Werner řekl, že se o každého postará. Kdokoli, kdo zůstal ve společnosti C1, byť se starým balíčkem a neupgradoval na nový balíček, získá C1 Tokeny.

Možná se teď bijete do hlavy, že jste nebyli aktivní. Ale to je váš problém.

Každý, kdo má nový balíček, dostane navíc tokeny podle typu svého balíčku navíc. To je důvod pro nákup nového balíčku.

Důrazně doporučuji shlédnout video na konci a nastavit si titulky do češtiny. Možná vám to konečně docvakne (i když si to nemyslím). Ti, kteří brali nákup balíčku jako investici, tak se jim tímto krokem možná vrátí peníze, které je to stálo. Určitě o tom řekněte všem ve vaší podřízené linii, aby byli ve střehu !

Vše podstatné se dozvíme na konferenci v Dubai. Sledujte tyto stránky !

Dosud vidělo:76Dnes vidělo:1