Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu týdne. Celkem se nic moc neudálo, dvě zprávy byste ale měli zaznamenat do své paměti. Skončila možnost plateb za produkty Crowd1 platební kartou, tato podpora byla ukončena 28.září. V reakci na předpokládané uvedení C 1 tokenu bude prodloužena Epic promotion do 15. října. Předpokládá se, že až lidé po konferenci zjistí, co to pro ně může do budoucna znamenat, začnou ve vetší míře nakupovat nové balíčky.

Nyní k přehledu týdne.

Crowd1

Pondělí 25.9.

Pouhé dva týdny před zahájením epické globální konference C1 v Dubaji se světem C1 vznáší jedna otázka: budete u toho?

Nic takového nebude! C1 odhalí své plány na nadvládu Web3 s velmi očekávaným tokenem C1 a jeho doprovodnou výměnou a pouze ti, kteří se akce zúčastní, budou svědky z první ruky, jak neuvěřitelné budou příští měsíce. Účastníci uvidí, jak se jejich podnikání mění z dobrého na skvělé, skvělé na neuvěřitelné.

Zde je ještě jedna otázka: koupíte si standardní vstupenku, nebo půjdete naplno a získáte VIP zážitek? Ať tak či onak, musíte být v Dubaji 7-10 října. Jedná se o posledních několik dní prodeje a zbývá už jen několik vstupenek.

Zmínili jsme, že všichni účastníci se budou podílet na fondu 1 milionu tokenů C1?

Musíte tam být, abyste zajistili, že vaše krypto budoucnost bude maximalizována. Dostaňte se do své kanceláře, protože si to nechcete nechat ujít. Posledních pár dní!

Úterý 26.9.

Nová definice odvětví; posílení vašeho podnikání

C1 – a všichni její členové – vstupuje do své dosud nejelektričtější fáze. Jsme v procesu proměny naší průkopnické vize ve skutečnost. O čem mluvíme? Samozřejmě o tokenu C1.

S tokenem C1 si představujeme nový revoluční platební systém – plně automatizovaný a zcela decentralizovaný. Ano, je to ambiciózní, ale C1 je známý tím, že mění pravidla hry. Razíme nové cesty a redefinujeme možnosti tohoto odvětví v celé jeho šíři. Tohle změní svět a vy budete u toho s námi.

Token C1 bude tokenem ERC-20 (standard používaný pro vytváření a vydávání chytrých kontraktů na blockchainu Ethereum) a bude nativně umístěn v síti Polygon. To povede k rychlým, efektivním a transparentním transakcím řízeným partnery. Na komunitu C1 tak čeká skutečně bezproblémový zážitek.

Nadstavba startovních balíčků Elements

Startovací balíčky C1 Elements jsou legendární pro svou obchodní sílu – a ta se nyní maximalizuje. Prostřednictvím bezkonkurenčního vozového parku produktů C1 (z nichž mnohé jsou součástí startovacích balíčků Elements) bude odemčen nový systém odměn a plateb pomocí žetonu C1.

Při používání produktů se zapojíte do kompenzačního plánu C1 a získáte přístup k jeho odměnám (včetně AP, LP a dalších). Již tak legendární systém bude nyní oživen. Vzhledem k tomu, že se připravujeme na oficiální spuštění žetonu C1, obdrží jako první žeton C1 ti, kteří aktivně využívají své startovací balíčky Elements. Epická odměna a neuvěřitelný skok do budoucnosti Web3!

Blockchain: cesta vpřed

Odvětví již dlouho čekalo na generální opravu a C1 bude jako vždy v čele. Zaměřujeme se na představení obrovského množství uživatelů elektronického obchodování úžasným možnostem Web3, a to prostřednictvím zavedení tokenu C1. Nový svět C1 je téměř tady. Jsme na něj připraveni – a vy jako členové C1 budete také.

Středa 27.9.
Weekly update – episoda 45

Víme, co chcete… Chcete se dozvědět více o tokenu C1, že? Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav je zde, aby zvedl víko toho, co můžete očekávat. Také nás připravuje na akci a ukazuje nám, jak fantastická je propagační akce Upgrade zdarma. Jedná se o jednu z nejzajímavějších týdenních aktualizací, takže se ujistěte, že se posadíte se svým týmem a sledujete!

Čtvrtek 28.9.

Od 28. září již nejsou přijímány platby kartou

C1 směřuje k úžasné budoucnosti – a tou budoucností je DeFi: decentralizované finance. Jsme připraveni převzít svět Web3 s naším revolučním tokenem C1 a výměnou a vy tam budete po našem boku.

V rámci toho směřujeme k plné decentralizaci našich plateb. Abychom tak mohli učinit, nebudeme od 28. září nadále přijímat platby kreditní kartou. Nový svět je téměř na nás a my vás připravujeme na DeFi.

Pátek 29.9.

Lístky do Dubaje vyprodány.

Není žádným překvapením, že vstupenky na C1 Global Conference jsou vyprodány. Celý vesmír C1 si uvědomil, že tato událost bude tím pravým místem.

Celý tým C1 zuřivě tvrdě pracuje na tom, aby vše připravil na nezapomenutelný zážitek. Od vytváření videí až po zkoušení prezentací, sestavování informačních snímků až po nastavení místa konání, Dubaj je úl aktivity. Expo stánky jsou připraveny, baviči se zahřívají a zástupci produktů jsou nadšeni, že se s vámi všemi setkávají. Očekávání toho, co slibuje, že bude převratná událost, dosahuje horečnatého vrcholu!

Nemůžeme se dočkat, až vás budeme hostit na globální konferenci C1! Jste připraveni ovládnout svět? Jsme!

Sobota 31.9.

C1 má úžasnou zprávu: legendární propagační akce Upgrade for Free byla prodloužena až těsně po globální konferenci C1!

Zde je další šance na vyšší úroveň! Když si během propagační akce zakoupíte startovací balíček Elements, okamžitě vás zdarma upgradujeme na další úroveň. Neexistuje lepší způsob, jak se dostat do nejlepší pozice pro budoucnost Web3 s C1. Nenechte si to ujít!

Nyní máte čas až těsně po globální konferenci C1, abyste využili této epické propagace. Na akci dojde k neuvěřitelnému odhalení, které jistě ohromí a nadchne všechny účastníky, a jsme si jisti, že celá komunita C1 bude chtít plně využít této slibné budoucnosti. Získejte svůj a získejte upgrade, TEĎ.

Neděle 1.10.

Weekly update –  episoda 46

Jste připraveni na další epizodu týdenních aktualizací? Ředitel pro rozvoj obchodu Raj Gaurav má úžasnou aktualizaci o legendární propagaci C1. Chcete přesně vědět, o čem mluví a proč je tato zpráva tak důležitá? Budete muset sledovat dnešní epizodu! Neotálejte; Klikněte a podívejte se.

Pozoruji nervozitu kolem konference v Dubai, která proběhne 7.-10. října. Očekávání jsou velká. Zejména půjde o informace k C1 tokenu, možná se už zveřejní jeho skutečné jméno, které bude obchodováno na kryptoburzách. Trh potom prověří sílu Crowd1, která se odrazí na ceně tokenu.

Očekávám i další informace o Metaversy, protože podezřele kolem této hry všechno utichlo. Ale v C-Store pořád je, což se nedá říci o jiných produktech. Ti potichu zmizely a Crowd1 to nijak nekomentoval. O se mi nelíbí, protože máme právo vědět, co se s našimi předplatnými stalo. Konkrétně mám na mysli Miggster, který je asi definitivně pohřben, k tomu se přidalo LinkMe, které přestalo fungovat a Life TRNDS rovněž zmizelo z C-Store.

Crowd1 si s tím evidentně hlavu neláme a nepříjemné zprávy členů nesděluje. To na důvěryhodnosti nepřidá. Rozumím tomu, že se snažili přinést pro členy nové produkty a jejich výběr pečlivě zvažovali. Nevím z jakých důvodů se to pokazilo, možná v tom hraje svou úlohu i to, že klíčoví hráči - vývojáři produkt opustili, když objevili potenciál blockchainu a web3 a začali se věnovat vlastním projektům, aby se nemuseli s nikým dělit. To je moje vysvětlení. Vždy jde jen o peníze.

Uvidíme, co přinese konference v Dubai...

Dosud vidělo:56Dnes vidělo:1