Události v Crowd1.

Vítejte u týdenního přehledu zpráv. Právě probíhá konference v Dubai a informace z ní chystám do samostatného článku. Vezměte zavděk přehledem zpráv uplynulého týdne tak, jak byly prezentovány v Back Office.

Crowd1

Pondělí 2.10.

Reakce na prodloužení Epic promotion

C1 má úžasnou zprávu: legendární propagační akce Upgrade for Free byla prodloužena až těsně po globální konferenci C1!

Zde je další šance na vyšší úroveň! Když si během propagační akce zakoupíte startovací balíček Elements, okamžitě vás zdarma upgradujeme na další úroveň. Neexistuje lepší způsob, jak se dostat do nejlepší pozice pro budoucnost Web3 s C1. Nenechte si to ujít!

Nyní máte čas až těsně po globální konferenci C1, abyste využili této epické propagace. Na akci dojde k neuvěřitelnému odhalení, které jistě ohromí a nadchne všechny účastníky, a jsme si jisti, že celá komunita C1 bude chtít plně využít této slibné budoucnosti. Získejte svůj a získejte upgrade, TEĎ.

Úterý 3.10.

Propagace C1 tokenu

Změna hry pomocí C1

Jsme stále blíže k uvedení neuvěřitelného tokenu C1! Můžeš? To způsobí revoluci v síťovém průmyslu; Nic takového neexistuje. Co to znamená? Každý, kdo má startovací balíček Elements, bude průkopníkem a všichni budeme těžit z výhod!

C1 Token představí zcela nový platební systém, který bude plně automatizovaný a zcela decentralizovaný. Bude nativní na Polygon Network, což znamená rychlé, efektivní a transparentní transakce. C1 vstupuje na novou půdu!

Každý, kdo se zúčastní globální konference C1 v Dubaji od 9. do 10. října, bude očekávat neuvěřitelné překvapení: všichni účastníci se podělí o fond 1 milionu žetonů C1. Je to tak: 1 milion žetonů C1 bude sdílen mezi všemi účastníky akce!

To je cesta vpřed pro průmysl – a my tam budeme první. Nebude nic revolučnějšího, více vzrušujícího, více měnícího svět než token C1 – a jako člen a pobočka C1 budete také první. Pojďme společně dosáhnout hvězd!

Středa 4.10.

Weekly update č.47

C1 zpřístupnila dalších 25 standardních vstupenek na C1 Global Conference!

Chcete-li získat vstupenky, kontaktujte Zákaznickou podporu ve svém back office kliknutím na “Podpora” právě teď!

Cena za standardní jízdenku je 299 Euro (2990 BP). Pouze 25 vstupenek je k dispozici podle zásady “kdo dřív přijde, je dřív na řadě”. Neváhejte! Pořiďte si ten svůj!

Čtvrtek 5.10.

Propagace vstupenek na konferenci

Pokud jste sledovali včerejší epizodu Weekly Update, slyšeli jste skvělou zprávu: zakladatel C1 Jonas Werner odemkl 25 dalších standardních vstupenek na globální konferenci C1!

S pouhými 48 hodinami máte poslední šanci dostat se na událost roku a být první, kdo se dozví o neuvěřitelné budoucnosti, která na vás čeká. Toto je jeden z těch klíčových okamžiků v životě. Uděláte správné rozhodnutí a přidáte se k nám?

Říkáme jim One Chance Tickets a pro zajištění toho vašeho musíte kontaktovat Zákaznickou podporu ve svém back office kliknutím na “Podpora”. Udělejte to ihned! Vstupenky One Chance byly vydány podle zásady “kdo dřív přijde, je dřív na řadě”, takže si musíte pospíšit, než budou pryč!

Toto je vaše poslední šance připojit se k nám o sedadlo v první řadě k dominanci C1. Ujistěte se, že dostanete svůj One Chance Ticket právě teď!

Pátek 6.10.

Propagace Epic promotion

Nejepičtější akce C1, Upgrade zdarma, je stále v provozu! S méně než 48 hodinami před globální konferencí C1 – a neuvěřitelnými odhaleními, která na akci přijdou – budete chtít být v nejlepší možné pozici, abyste mohli těžit z výhod.

Se startovacím balíčkem C1 Elements. Máte přístup k prémiovým produktům C1, NFT a fondu tokenů C1. Čím vyšší balíček, tím lepší výhody. Upgrade zdarma vám dává možnost zvýšit úroveň – zdarma. Když si zakoupíte jakýkoli startovní balíček Elements, automaticky vás povýšíme na vyšší úroveň. Ale to je možné pouze tehdy, když je propagace živá, takže si musíte pospíšit!

Upgrade zdarma poběží až těsně po skončení globální konference C1, takže čas běží! Vylepšete a využijte výhod hned teď!

Sobota 7.10.

Ve vzduchu už je cítit hmatatelná atmosféra očekávání, když rozpoznatelné tváře procházejí dveřmi, aby si užily nejen společnost toho druhého, ale také široký výhled na ikonické panorama Dubaje. Kancelář C1 Dubai je vlajkovou lodí společnosti, která se nachází v srdci tohoto pulzujícího města. Návštěvníci se mohou těšit na elegantní, moderní prostor s high-tech konferenčními prostory, stejně jako na příjemné společenské centrum zásobené delikátním občerstvením a nabízející některé z nejlepších káv ve Spojených arabských emirátech. Toto je místo, kde je třeba být a být viděn.

Pokud chcete sledovat, jak zahajujeme událost roku, nezapomeňte sledovat všechny naše kanály sociálních médií a zkontrolovat zde v back office news. Bude to epických pár dní! Chcete plně využít výhod akce? Ujistěte se, že vlastníte startovací balíček Elements!

Neděle 8.10.

Weekly update č. 48

Do oficiálního zahájení globální konference C1 zbývají už jen hodiny! Zakladatel C1 Jonas Werner se nemůže dočkat, až vás všechny uvidí v báječném letovisku The Palm v Atlantis. Slibuje, že to bude jedna z nejúžasnějších událostí C1 vůbec. Abyste se ujistili, že jste připraveni na to, co přijde, využijte epickou propagační akci Upgrade zdarma, dokud je ještě v provozu. Chcete informace? Podívejte se na epizodu 48!

Planet IX

O víkendu probíhá další distribuce akcií Gravity Grade Metashare, v sobotu si je mohli zájemci začít nakupovat v limitované edici 50 000 ks a v neděli obdrží majitel é NFT - GG Genesis dalších 10 ks ve formě Airdropu. Vlastnictví tohoto genesis bude cenné pro hráče, protože jim pomůže řešit problémy s "černými dírami" na mapě Planet IX a kupovat až 10 ks PIX týdně ve dvou vybraných úrovních (Tier). To velmi oceňuji, protože spoustě aktivním to pomůže v tvorbě jejich území. Škoda,  že hodně území už bylo vytvořeno a černé díry tak zůstanou někomu navždy.

Závěr

V současné době je klid před bouří. Všichni se soustřeďují na dění v Dubai a očekávají nové informace a novinky. Měl by být představen C1 token, možná už s oficiálním názvem, předpokládám, že uvedení bude efektní. Videa zaplaví sociální sítě, tak doufám, že bude co vybírat do příspěvků a článků. V průběhu týdne, jakmile posbírám informace, vydám článek k této problematice. Předpokládám, že bude o čem psát.

Dosud vidělo:51Dnes vidělo:1