Události.

Tento týden se v Crowd1 neudálo nic zásadního, ale něco jen přece. Shrneme si týden podle jednotlivých témat Crowd1, Metaversy, PlanetIX, Moon Birdie.

Crowd1

Jistě jste si všimli, že v back office se při potvrzení věrnostních bodů opět nenačetla týdenní kumulace loyalty points. O tomto problému se ví a předpokládám, že se v nejbližších dnech vyřeší. Také doufám, že se dodatečně body načtou. Problém zřejmě souvisí s aktualizací systému, kde nyní vidíme na úvodní straně back office stav svých virtuálních akcií v Metaversy a počet lidí, kteří se po nás registrovali. Kdo to nevidí, tak se pravděpodobně ještě nepřipojil k Metastream bonusu nebo si Metastream bonus každý týden nenárokuje.

Na webináři s leadery byl probírán obchodní model Crowd1, který je založen na několika společnostech. První z nich, Verdelo, identifikuje potenciální příležitosti na trhu a vyhledává digitální startupy, které mají potenciál růstu. Další firma, Impact Crowd Technology zajišťuje servis a provoz pro komunitu crowd1 a poskytuje jí profesionální služby. Vlastní Crowd1 zprostředkovává prodeje startupů své členské základně a dává prostřednictvím obchodu C-Store přístup k těmto produktům. Zajišťuje prostřednictvím back office podporu influencerů (členů Crowd1).

Metaversy

Končí další zvýhodněný týden, kdy si každý mohl koupit balíček metaversy a získat k tomu bonus 125%. V příštím týdnu tento bonus klesne na 100%. Postupně se bude snižovat s každým týdnem do doby uvedení hry, v posledním týdnu bude bonus 5%. Sledovat to můžete na stránce metaversy v back office. Metaversy v současné době zřejmě připravuje další poodhalení ze zákulisí, soudím tak podle plánu zavádění hry na trh. V plánu je uvedeno, že v červnu by měl proběhnout Metaversy Live Event a první edice prezentace hry. Tak se necháme překvapit.

Planet IX

Byla spuštěna aktualizace, kde je nyní možné přihlášení přes adresu web3 peněženky. Přibyl INBOX, kde si můžeme prohlédnout příchozí notifikace (zprávy) a ihned vidíte, kdo odmítl nebo přijal nabídku. Obchodování se postupně rozjíždí a přibývají další možnosti pro ty, kdo to myslí vážně a počítají s tím, že symbioza s Planet IX je závazek na několik let, ne-li na zbytek života.

Byly vyhlášeny výsledky Planet IX Spinner. Jednalo se o propagaci Planet IX a o to, kolik lidí se registruje na váš zvací link, který měl každý hráč Planet IX k dispozici.PLANET IX a Crowd1 děkují všem, kteří se zúčastnili této vzrušující soutěže! Nejlepší spinner vyhrává nezapomenutelný výlet na krásný ostrov Maledivy od Crowd1 A 5 000 IXT od PLANET IX. Místa 2-10: výlet do pulzující Dubaje s laskavým svolením Crowd1, s místy 2-3, které získají 2 000 IXT z PLANETY IX, a místa 4-10 budou oceněna 1 000 IXT! Spinnery v pozicích 11-250 získají IXT z PLANETY IX! IXT bude vítězům udělen poté, co tým PLANET IX dokončí potřebná potvrzení a kontroly.

Myslíte si, že tato soutěž neměla českého zástupce? Tak se podívejte do výsledkové listiny na pozici č.105. Může vám to posloužit jako argument proti těm, kdo tvrdí, že se s Crowd1 nebo Planet IX nedá nic získat. A ještě mají dotazy, jestli tomu vůbec někdo ještě věří. Tito lidé nikdy sami nic neudělali, jen kritizují práci a snahu druhých. Myslet si, že si koupím balíček a budou se na mě sypat eura bez práce, považuji za nedostatek inteligence.

Horkou novinkou je možnost získat NFT Lucky Cat Genessis v limitované edici. K dispozici je 999 ks NFT, v neděli 12.6.2022 bylo vykoupeno 285 ks. Koupit si je lze na této adrese: http://luckycatraff.com/. Cena je 0,777 ETH, což je v přepočtu cca 33 000 Kč. Na tržišti Opensea se nyní tyto NFT nabízejí za 100 ETH, což je něco přes 3 miliony Kč. Jsou tam i nabídky nižší a vyšší. Cena bude závislá od toho, kdy se vyprodají z webu Lucky Cat, potom to bude velmi zajímavé.

Lucky Cat je firma, které spolupracuje s Planet IX. Podrobnosti si lze přečíst na blogu Planet IX zde: Planet IX: Lucky Cat Genesis NFT and Marketplace Competition 

Lucky Cat Genesis NFT je exkluzivní jedinečný NFT, který nabízí držitelům různé výhody. Vlastnictvím NFT Do tomboly Lucky Cat budou mít držitelé následující výhody:

  • Jeden metashare do Lucky Cat in-game korporace, majitelé metashare budou mít vládu nad korporací
  • Jeden zlatý lístek z Toboly Lucky Cat, zlaté vstupenky jsou jediným způsobem, jak vstoupit do 6hvězdičkové tomboly Landmark
  • Měsíční lístky do tomboly a extra odměny od Lucky Cat

Spolu se spuštěním loterie Lucky Cat Raffle NFT pořádá rovněž novou soutěž na trhu. Prize pool pro tuto soutěž bude 4 000 IXT a 100 nejlepších obchodníků se také zúčastní tomboly NFT, aby vyhráli NFT Lucky Cat Genesis NFT.

Všechny aktivní AoC se automaticky účastní soutěže. Dnes 10. června v 16:00 SEČ jsme začali sledovat vaši obchodní aktivitu.

Pravidla jsou poměrně jednoduchá, budeme měřit tři parametry rovnoměrně:

  • Celkový počet obchodovaných PIX
  • Celkový počet dalších Aoc obchodovaných s
  • Průměrná cena PIX v IXT

Planet IX doufá, že si hráči užijí svůj nový Lucky Cat Genesis NFT, stejně jako tuto novou soutěž na trhu. Nový NFT přinese bezplatné výsadky na celý život a také dá hráčům příležitost zajistit si podíl v exkluzivních 6hvězdičkových NFT Landmark. V budoucnu bude nabízet různé GENESIS NFT pro různé herní korporace, z nichž každá bude mít svou vlastní sadu nástrojů založenou na funkcích herní korporace.

Další novinkou jsou odznaky AoC Genesis.

Tyto odznaky jsou symbolem toho, že jste v ekosystému Planety IX a bude vyraženo pouze 50 000 odznaků. V budoucnu nebudou raženi žádní další AoC early adopter badgers. Odznaky budou dodávány ve třech (3) úrovních: zlatá, stříbrná a bronzová a cena bude 0,03 eth.

14. června můžete razit tolik odznaků, kolik chcete, protože budete mít šanci vyrazit jednu ze tří (3) úrovní, přičemž nejvzácnější a nejcennější je zlato, následované stříbrem a pak bronzem. Všechny úrovně budou mít jedinečné výhody a mohou vám poskytnout speciální přístup jak ve hře, tak v reálném světě. Tato kolekce odznaků Genesis bude první svého druhu a bude symbolizovat status každého agenta změny (AoC). Po vyprodání této počáteční kolekce nebude další příležitost získat odznaky genesis AoC. Ale budete je moci obchodovat na trhu Planet IX. Tady bude časem určitě nasazena zajímavá cena.

Moon Birdie

Každý měsíc mají noví uživatelé Moon Birdie šanci vyhrát 10 000 € v kryptoměně. Všichni noví uživatelé, kteří si předplatili Moon Birdie v aktuálním kalendářním měsíci, se mohou zúčastnit naší soutěže o výhru až 5 000 eur v kryptoměnách. Pravidla soutěže najdete zde: Competition Rules – Moon Birdie

Dosud vidělo:130Dnes vidělo:2