Loyalty points – změny.

Dne 21.7.2022 došlo ke změně ve věrnostním programu, který prošel upgradem (vylepšením). Změny jsou zřejmé po přihlášení se do Back Office. Jak je zde napsáno:

Nadcházející změny

Věrnostní program se v blízké budoucnosti chystá projít důležitým redesignem a upgradem, aby affiliate partneři mohli být lépe odměněni za své odhodlání a úsilí.

Chceme se však ujistit, že vy, tvrdě pracující lídři a průkopníci v Crowd1, můžete získat ještě více věrnostních bodů, zatímco budeme provádět vylepšení.

Plánovaná aktualizace bude trvat několik měsíců, takže vám mezitím dáváme omezenou dobu na to, abyste si denně nárokovali více věrnostních bodů a byli za pravidelné nárokování odměňováni.

Budete mít možnost přihlásit se a získat 10 věrnostních bodů denně na své Zjednodušené aktivitě a ti, kteří ji pravidelně nárokují, budou na konci omezeného období odměněni věrnostními body navíc.

Pokud tu a tam zapomenete na den, stále získáte další věrnostní body, ale čím více si nárokujete, tím více věrnostních bodů navíc získáte.

Konzistence je klíčová a nezapomeňte, že se jedná o omezenou dobu, takže využijte této příležitosti a získejte své věrnostní body.

Takže nyní budeme moci k potvrzeným Loyalty points získat další bonus v podobě 10LP. Je nutno pravidelně potvrzovat a nevynechávat. V příštích několika měsících je plánováno, že Activity Streamline projde zásadními vylepšeními a aktualizacemi, aby bylo možné upgradovat a vylepšovat náš věrnostní program, aby affiliate partneři mohli dosáhnout ještě většího úspěchu.

Do té doby se Crowd1 chce ujistit, že vy, tvrdě pracující podnikatelé a ranní ptáčata, nezmeškáte žádné věrnostní body, takže budeme mít omezenou dobu, kdy budete moci každý den získat 10 věrnostních bodů.

Také všichni důslední průkopníci, kteří si nárokují nárok, získávají od Crowd1 další věrnostní body navíc.

Dosud vidělo:102Dnes vidělo:2