Team CSM – web

Jak jsem na začátku měsíce slíbil, zveřejním vyhodnocení dotazníku. I když eviduji 57 odběratelů novinek z webu, tak do hodnocení a ankety se vás zapojilo pouze 10. I to něco napovídá. Budu věřit, že je to ten správný statistický vzorek a podle toho zaměřím další obsah a články.

Přejděme k jednotlivým otázkám ankety.

Rychlost načítání stránky:

Jak je vidět, načítání je ještě v normě. Záleží asi na rychlosti připojení k internetu. Původně jsem si myslel, že přejdu na jednodušší typ stránek, které by asi nebyly tak komfortní, ale určitě by jejich šablona byla rychlejší. To byl záměr provést i s redesignem webu.

Počet článků týdně:

Počet článků týdně je asi optimum tři. Mojí nevýhodou je čas. Proto když se rozepíšu, tak klidně napíšu ty články za den i tři. Ale cítím, že nejlepší bude psát obden nebo když bude o čem.

Více článků o produktech:

Snažím se získávat nové informace, ale v poslední době jako by ztichla zem. Doufám, že ve slibovaném období 100 days bude o čem psát.

Více návodů a postupů:

Jak je vidět, seznamování s novinkami si žádá dokonalé vysvětlení. Na internetu seženete návod téměř na vše, ze zkušenosti vnímám, že nejlepší je to vidět na videu. Na youtube kanálu Minercsm budu postupně přidávat videa a návody, přihlaste se k odběru. Samozřejmě video také vložím do článku, ale tam to budete mít pohromadě.

Jiný vzhled stránek:

Tak tady jsem se přepočítal. Ale vzhledem k našemu “průměrnému” věku máme právo být konzervativní. Změna tedy nebude, jedině že by databáze byla přehlcena nebo se web zpomalil na neúnosnou rychlost.

Zjednodušit stránky, ubrat obsah? Co vyloučit, co přidat?

Vzhled a formu obsahu ponechám tak, jak je doposud. Celkově to vypadá, že jsou všichni spokojeni. (nebo jste se nechtěli rozepisovat 🙂 )

Zřídit placený obsah?

Původně jsem myslel, že by si stránky měly vydělat na webhosting a platbu domény, cca 800 Kč/rok. Ale nechám všechny příspěvky zdarma, nechtěl bych peníze po odběratelích newsletterů, ale od náhodných hledačů informací, kteří se na stránky pravidelně nevracejí. Možná časem bude web na takové úrovni, že se zaplatí nějakou reklamou nebo registracemi.

Newsletter 1 x měsíčně?

Téměř všichni ano, proto zítra, 28.2.2022 ho budete mít ve svých schránkách.

Věříte si vytvořit vlastní články na webu?

Jediný zájemce, který se objevil, ať se mi ozve na email minercsm@gmail.com. Domluvíme se a vyzkoušíme. Není to těžké, zřídím přístup.

Jaké preferujete sociální sítě?

Z grafu níže to vidíte. Zřejmě setrváme u Whatsapp, která je pro všechny přívětivá.

Děkuji všem, kteří se zapojili a vyplnili dotazník. Možná příště to bude za nějakou odměnu. Jak je vidno, dost lidí zprávy nečte a celkově se o dění v Crowd1 přestali zajímat. Bojím se, aby časem nepřišli o své účty za neaktivitu. Alespoň jednou měsíčně by si měli potvrdit LP, aby zůstali “ve hře”. Protože většina z nich k tomu přišla zadarmo, tak si toho neváží. Napodruhé si budou muset účet v Crowd1 zaplatit. A ta doba přijde.

Dosud vidělo:149Dnes vidělo:1