Co získá člen s Titan Pro ?

Se zakoupením update ve své kanceláři získá každý člen několik výhod:

  • body C1 Rewards jednorázově navíc
  • každý týden navíc 8% z hodnoty nárokovaných (potvrzovaných) bodů
  • vzdělávací balíček v hodnotě 5000 BP
  • Matching bonus do levelu 5
  • Streamline bonus do levelu 20

Asi největší výhoda je jednorázové připsání C1 Rewards bodů. Jejich hodnota se liší od typu update. Viz níže:

  • update White na Titanium Pro = 3 450 C1R
  • update Black na Titanium Pro = 3 350 C1R
  • update Gold na Titanium Pro = 3 000 C1R
  • update Titanium na Titanium Pro = 1 750 C1R

Další výhody:

  • Matching bonus do levelu 5 – to znamená, že máte maximální výhodu, kterou lze získat, máte provize z registrace členů ve vaší síti až do páté úrovně, tj. 10% z každého, kdo se zaregistruje pod vámi, nebo pod členem ve vaší linii – dle tabulky Matching bonusu
  •  Streamline bonus do levelu 20 – to znamená, že můžete mít rovněž maximální výhodu z počtu registrovaných členů v přímé linii pod vámi. Zde záleží na typu registrace, aby se připočítávaly body, od 17 levelu potřebujete alespoň 15 členů Titan. Proto se vám vyplatí mít členy Titan Pro za cenu upgrade.
  • Vzdělávací balíček v hodnotě 5 000 BP

Nyní už záleží na směnném kurzu každý kvartál, kolik bude z hodnoty C1 Rewards vyplaceno. Pokud vezmu příklad update z bílého balíčku, tak po přepočtu posledním směnným kurzem vychází výplata něco přes 5 €. Samozřejmě kurz bude růst a s ním i zisk z C1 Rewards. Odhadem by se investice měla vrátit do 5 – 10 let a potom bude už jen vydělávat. Zdá se vám to dlouho ? Možná ano, ale co když tomu bude jinak a bude to dříve ? Zatím byly moje odhady spíše konzervativní, skutečnost předčila očekávání.

Rozumím, že 500 € je poměrně hodně peněz a ne každý disponuje takovou částkou. Ale pokuste se rekapitulovat svoje náklady v tomto roce, za co všechno jste podobnou sumu utratili a co vám to přineslo do budoucna.

Zde investujete pro sebe a pro své děti.

Ty jednou z toho budou mít rentu, kterou zdědí, až tady nebudete a na důchod jim nebude mít kdo vydělat. Na to musíme myslet už dnes.

Bonusy v obrázcích

na screenech obrazovky vidíte jednotlivé bonusy v grafickém zobrazení. Níže jsou obrázky, které doplňují text, kterým popisuji platby.

Co je třeba udělat pro upgrade ?

Ve svém účtu v back office klikněte na položku upgrade. Viz obrázek. Zobrazí se vám výběr typů upgrade, vyberte podle svého aktuálního balíčku.

  • když máte bílý (White) balíček – White to Titanium Pro
  • když máte černý (Black) balíček – Black – Titanium Pro
  • když máte zlatý (Gold) balíček – Gold – Titanium Pro
  • když máte Titan (Titanium) balíček – Titanium Pro

Po kliknutí na volbu balíčku se vám zobrazí možnost platby. Vyberte jednu z možností, která vám vyhovuje. Pro lepší pochopení možnosti rozeberu níže.

Platba Bitcoinem nebo Ethereum

Pokud máte v mobilu nainstalovanou peněženku na kryptoměny, tak naskenujte QR kód platby, který se vám zobrazí, nebo zadejte bitcoinovou adresu do své peněženky. Adresa se kopíruje a vkládá, neumím i představit, že by ten kód někdo přepsal správně hned napoprvé. Proto je nejlepší volbou sejmout QR kód objektivem fotoaparátu v mobilu do své BTC peněženky. Pokud peněženku na Bitcoin nevlastníte, je celkem jednoduché si ji nainstalovat, návod je zde na stránkách v sekci ‘Kryptoměny’. Pokud s tím má někdo velký problém, pomohu s instalací. Pokud na peněžence nemáte prostředky, musíte si ji nabít, způsobů je několik, ale nejjednodušší je použít platební kartu. Při prvním použití musíte svou osobu ověřit, jedná se přece jen o bankovní služby, kartu si můžete nechat uloženou a posléze ji používat pro nabíjení peněženky.

Po sejmutí QR kódu nějaký čas trvá, než platba proběhne. Záleží na nastavené předvolbě plateb, od ní se totiž odvíjejí poplatky za platbu. Pokud zvolíte nejlevnější poplatek, může platba trvat celý den. Řetězec Blockchainu je ověřován sítí počítačů po celém světě, proto to chvíli trvá. Z mé zkušenosti je platba ověřena do hodiny.

Platba GIFT kódem

Jedná se asi o nejjednodušší a nejrychlejší platbu. Podmínkou je, že musíte vlastnit (mít) Gift kód (Dárkový kód). Ten vám buď někdo pošle a vy mu ho zaplatíte, nebo si ho vygenerujete z vlastní prostředků, které máte na účtu. Po kliknutí na platbu GIFT se vám zobrazí okénko pro vložení kódu a ten do okénka přepíšete a dvakrát potvrdíte. Update je proveden okamžitě. Gift kódy prodává komunita členů na Facebooku nebo Telegramu, dá se sehnat i přes sponzory. Pokud si ho chcete vygenerovat sami, musíte si poslat peníze na svůj účet, platební údaje najdete v back office. Připsání platby ale nějakou dobu trvá a může se stát, že to nestihnete. Platební údaje naleznete rovněž v záložce zaslání peněz převodem ZDE.

Pro ty, kdo nechtějí hledat:

Beneficiary Name

Impact Crowd Technology sl

Company Adress

Calle Velazquez 86, Portal A
1 derecha 28006
Madrid, Spain

IBAN (SEPA)

MT88PHPY270070PHOENIX0009389421

BIC

PHPYMTM1XXX

Bank name

Phoenix Payments Ltd

Bank Address

5th Floor, Valletta Buildings, South Street
VLT1103
Valletta, Malta

Reference

vaše jméno v Crowd1

Postup upgrade v grafice

Postup  zaslání peněz v grafice