Světová událost.

V sobotu 16. 10. 2021 proběhla Světová událost, World Mega Event, s podtitulkem Power of Crowd (Síla davu), letos asi poslední. Pro rychlé informace přináším přehled o novinkách a stručný obsah jejího průběhu.

Článek může být aktualizován.

V úvodu bylo řečeno, že jsme dosáhli  40 000 000 členů.

Byl popsán způsob registrace a zapojení se do Crowd1.

Moderátoři popsali stávající produkty v C-Store.

Členové Crowd1 získali výhodu přednostního nákupu parcel v Planet IX!

Projev Johan Westerdahl, mluvil o tom, že budujeme dlouhodobý byznys, o tom že růst je obrovský a musí na něho reagovat i servisní firma ICT

Projev Jonathan Ström, mluvil o růstu a o problémech s účty, že je nutno je ozdravit (podvodné účty, několik účtů n stejnou osobu, …), o zlepšení podpory a zlepšování systému, o software, který pomáhá odhalit podvody, jak oddělení právní podpory skenuje 24 hodin sociální sítě a hledá příspěvky, které porušují smluvní zásady.

Vystoupení Hanna Kimblad, zmínila otevření Office v Dubai,  nové produkty budou představeny 22.11.2021 v Dubai, hotel Atlantis

Informace k Miggster – brzy bude uveden Miggster Plus, bude uveden ve dvou fázích, ve druhé fázi budou přístupné prémiové hry. Prvních 250 000 obdrží NFT, bude soutěž o  1 000 000 dolarů. Během tří let dosáhne Miggster kompaktibility s Ethereem a NFT, spolupráce se Spotify a mnoho dalších vylepšení, bude “explodovat” v příštích 6 měsících, Starline, nová hra, Wisp – budou to postavičky (chápu avatary), které se budou prolínat v herním prostoru, bude jich 250 000, budou dostupné formou NFT

Následovala část věnovaná LIFE TRNDS, cestování se opět rozjíždí, ve svém balíčku najdete hotelové kredity v Life TRNDS

Felix Bengtsson hovořil o Planet IX, o nových vylepšeních (které jsem popisoval na blogu), o loterii s NFT, tokenech ke koupi o spuštění hry. Už nyní AI (automatická inteligence) hodnotí Planet IX jako nejlepší hru, která byla uvedena s technologií blockchain. A to ještě nebyla oficiálně spuštěna! Start se plánuje na 22.11.2021! V back office jsou dostupné nové Gift kody za cenu 100 € získáte 150 pEur do Planet IX na nabití účtu

Multiwallet – Nyní je zaváděna ve Velké Británii, bude to řešení 3 v 1, bude plán zavádění v souvislosti s výměnou C1 Rewards. Vše s dodržováním platných předpisů a zabezpečením.

Jsou zřízeny nové webové stránky businessglobe.com . Budou zde informace pro podnikatele a členy a budou podporovat podnikání a Crowd. Měly by tam být i aktuální informace o novinkách. Stránku si budeme moci přeložit google translatorem.

Jonas Eric Werner – Crowd1 má 40 milionů členů a je přesvědčen, že v příštím roce to bude 100 milionů. Je cílem poskytnout podporu a servis všem tvrdě pracujícím členům, aby vybudovali své podnikání. Crowd1 přinese produkty které budou moci prodávat a budovat svůj byznys. Na příštích 14 měsíců se chystá 75 informačních programů. Naznačil potenciál budoucích produktů, které ale nemůže jmenovat, vyšlo mi z toho, že se to bude dotýkat internetových obchodů a slev za nakupování. Velkou výzvou je najít správné lidi, aby zajistili podporu obrovskému množství členů v co nejvíce jazycích. Cílem Crowdu je být světovou jedničkou v oblasti mobilních her. Konec tohoto roku bude něco, co svět dosud nikdy neviděl. V následujících 90-120 dnech má následovat exploze technologických aktualizací a nových řešení.

Jens Laustsen hovořil o obchodě a jaké jsou růstové cykly obchodu, Crowd1 je s každým novým produktem silnější. Cílem je, aby se každý dělil o svou pozitivní zkušenost. Tak je marketing nejúčinnější.

Voucher bonus – bude možno koupit vouchery (asi v back office)

Celkově hodnotím World Event jako shrnutí změn a novinek za poslední tři měsíce, moc nového nebylo řečeno, spíše v náznacích. Asi bude důležité sledovat setkán leaderů v Dubai 22.11.2021, zde budou představeny asi nové produkty, Planet IX asi oznámí oficiální start.