Loyalty Points

Věrnostní body se budou v polovině roku měnit za kryptoaktiva !

Věrnostní body, neboli body za loajalitu, získá každý člen Crowd1, když si je každý den odklikne – potvrdí. Dělá se to ve třech krocích, každý den vidíte na úvodní stránce odpočet, pod kterým je tlačítko Claim. Na to kliknete. Budete přesměrování na stránku Active streamline, kde vidíte přehled dnů v týdnu a tam, kde v daném dni svítí zelená tečka, máte potvrzený bod.

Jestliže klikáte pravidelně a máte souvislou řadu, tak se vám body každý týden kumulativně načítají a o to rychleji přibývají. Jsou i další možnosti, jak je získat. Potvrdíte si KYC, registrujete se do produktů Crowd1 (Miggster, PlanetiX,..) nebo si zajistíte lístek na Event, když je dostupný.

V současnosti je možnost získat 2500 LP za zakoupení balíčku Cargo Drops do Planet IX ( ve slevě 50% za 199 €) nebo 10 LP za registraci na březnový Event, který bude 19.3.2022 v Dubai.

Nenechávejte svou příležitost ležet ladem, Crowd1 míří do metaverze a vaše LP, které získáte úplně zdarma, jen za tři kliknutí na mobilu, vám mohou přinést zajímavé překvapení.

V dubnu, květnu, červnu až do září je v Crowd1 připravováno mnoho překvapení s uváděním nových produktů. Dostanete se jako první k příležitostem, které před vámi ještě nikdo neměl a ani o nich netušil. Sledujte zprávy, zrychlujeme…

THE EXCLUSIVE CARGO DROP!

Ukažte světu, z čeho jste stvořeni!

Pokud to s výkonem myslíte vážně, PLANET IX Cargo Drop je pro vás!

Exkluzivní PLANET IX Cargo Drop je naplněn vším, co potřebujete k dosažení vrcholu PLANET IX a posílení svých schopností Play2Earn. Je to exkluzivní, je to významné, je to silné!

Kupte si dárkové kódy a získáte:

  • Harvester Drone, PIX, IXT, Lístky do tomboly a Matic – vše v jednom balení!
  • Šikovné tygří NFT; nabídka ve své elitě. Čím více si koupíte, tím lepší VIP přístup a vnitřní informace získáte. Chcete si protáhnout svaly na PLANETĚ IX? To je vše.
  • 150 bodů hodnosti za KAŽDÝ balíček, který si koupíte, abyste rychleji stoupali po Network level v Crowd1
  • 2 500 věrnostních bodů za KAŽDÝ zakoupený balíček, který uvolní plný výkon věrnostního programu Crowd1

Uvažujte se rychle, protože od 1. března bude akce Cargo Drop otevřena všem (za dvojnásobnou cenu), nejen crowd1 affiliate partnerům.

Získejte Cargo Drop (ujistěte se, že je vaše Web3Wallet připojena k Planet IX).

‎Crowd1 má v plánu nejneuvěřitelnější super rok! V roce 2022 si vyčistíme přímou cestu k hyperrůstu. Odhalíme neuvěřitelné plány, které máme pro NFT, Metaverse, globální expanzi a nové balíčky! Podívejte se na video a uvidíte, jak se váš život změní v roce 2022!‎

Dosud vidělo:116Dnes vidělo:1