Reklama na Crowd1

Jednou z možností okamžitého výdělku v Crowd1 je nábor nových členů, kdy díky párování bodů v Crowd bonusu získáváme okamžitou provizi. Ve světě se registruje denně 20 000 – 90 000 lidí. Vím to proto, že sleduji denní nárůsty registrací po mém vstupu do Crowd1. Byly doby, kdy jich bylo jen několik tisíc. Firma podporuje registrace různými akcemi typu Epic promotion, kdy nový člen získá po registraci balíček o level výše, než si zaplatil. Rovněž různé upgrade účtu na vyšší úroveň jsou doposud cenově výhodné, i když s každou další akcí se postupně zdražuje.

Graf počtu celosvětových registrací

Většina z nás má averzi oslovovat lidi s typem produktu, jako je Crowd1, zejména z nich mámit peníze. Mnoho lidí ani nepochopí filozofii Crowd1, která je založena na podpoře podnikání a prodeje produktů v obchodu C-Store. Než se nám obchod naplní produkty, které zaujmou a najdou si své uživatele (a které můžeme nabízet a prodávat přes své odkazy), je nutno rozšiřovat členskou základnu.

Pro podporu a větší rozšíření Crowdu v Česku jsem spustil formou internetového marketinku reklamu, která může pomoci i vám. Sdílejte odkaz na stránku s reklamou mezi svými známými a na sociálních sítích. Stačí, když jim řeknete, aby se podívali a pokud je to někdy zaujme, aby do místa sponzora v registračním formuláři napsali vaše jméno v Crowd1. Nic vás to nestojí. Členové Team CSM, kteří budou reklamu rozšiřovat si pomůžou nejvíce, protože do struktury budou systémem zařazeni noví členové a body se připíšou všem, kteří budou ve větvi nad novým členem.

Reklama je založena na registraci emailové adresy, na kterou potom budou chodit marketinkové zprávy o Crowd1, o jeho produktech a o způsobu jeho fungování. Někdo se možná zaregistruje, někdo ne.  Z odběru se lze odhlásit. Vyhodnotím to na konci roku. Pokud byste měli nápad na vylepšení, tak napište.

Odkaz na reklamu: Crowd1 (teamcsm.cz)