Události týdne.

Postupně prosakuje více a více informací o tom, co přijde v nadcházejících týdnech a měsících. Nejdříve shrnu, co se událo a potom se k jednotlivým událostem rozepíšu více. Vrátím se ještě k minulému eventu 12.3.2022, kde zazněly zajímavé informace a proto je v krátkém sestřihu přidávám na konci článku.

V 11.týdnu probíhala

  • akce Cargo Drop na nákup balíčků v Planet IX, která trvá do 22.3.2022
  • dále pokračuje Epic promotion, do 31.3.2022
  • Event recognition proběhl v soboru 19.3.2022
  • probíhají aktualizace a vylepšení prostředí Planet IX

Na sobotním Recognition Event byly oznámeny výsledky a postupy leaderů v síti, rovněž proběhly interview s členy a zaznělo několik zajímavých životních příběhů, spojených s Crowd1. K tomuto eventu se vrátím v článku v příštím týdnu.

Velmi zajímavé informace zazněly v souvislosti s příchozími produkty. Jak jsem minule naznačil, chystá se produkt Moon Birde, který členy Crowd1 začne vzdělávat a přinášet informace v oblasti kryptoměn. Proč je to tak důležité? Očekává se, že Crowd1 dosáhne na konci letošního roku hranice 100 000 000 členů. Protože Crowd1 podporuje transakce v kryptoměnách a směřuje do světa “metainternetu”, o kterém se mluví jako o metaverze, budou členové významnou, ne-li nejdůležitější částí tohoto systému. Proto firmě záleží, aby se každý v prostředí kryptoměn orientoval. Přirovnal bych to k tomu, jako když si koupíte nový chytrý telefon. Pokud jste ho předtím nikdy nevlastnili, tak první, co vás zajímá je, jak poslat SMS, vytočit hovor nebo vyfotit a poslat někomu fotku. Postupně zjišťujete, že ten přístroj toho umí daleko více … Proto Moon Birde, které nás bude učit a vzdělávat.

Miggster přichází s novou hrou, která se rovněž zařazuje mezi hry typu Play2Earn (hrej a vydělávej). Hry tohoto typu, podobně jako Planet IX, už nejsou pro děti, ale pro dospělé, někdo se jejich hraním i živí a nepotřebuje pracovat. K tomu se podívejte na krátký sestřih.

K Loyal Points zazněly rovněž zajímavé informace, členové Crowd1 budou moc své LP směnit za NFT, které budou dostupné pouze pro ně. Takže kdo není člen Crowd1, nemá nárok, tak to chápu. Předpokládám, že asi bude vydána nějaká edice NFT, ty budou mít svou hodnotu, která bude s časem narůstat. Pravděpodobně budou prodejné na burzách s NFT a protože jich nebude zas až tolik, budou “vzácné”. Cena se asi bude odvíjet od poptávky trhu. Někdy koncem června by se to celé mělo spustit, ale zůstávám v klidu, protože je to tak náročné vše implementovat, že to může být klidně až na konci roku. Více si poslechněte ve videu nebo přečtěte článek ZDE.

V Planet IX proběhlo několik aktualizací, které mají vést ke zrychlení systému a měly být opraveny známé chyby. Na další aktualizaci se pracuje a bude uvedena možná do konce měsíce. Postupně se pomocí algoritmu Merkle Tree dostává do systému více a více PIX, ale stále je ještě mnoho nevygenerovaných PIX. Kdyby se to mělo dělat klasickým postupem tak, že každý PIX má na síti Polygon vygenerovanou svou vlastní šifru, trvalo by to přes 10 let při výkonu současné techniky. Proto byl nasazen algoritmus Merklova stromu (Merkle Tree), který kryptografické šifrování zvládá rychleji, ale i tak se jedná o jedinečný projekt v celém kryptosvětě. Nikdo předtím nic podobného nedělal. Jsme průkopníci, proto bude Planet IX největší hra s NFT na světě. I když už je přístupná pro veřejnost, předpokládá se, že se ve velké slávě představí světu v Dubai 21.5.2022.

Na základě vlastní zkušenosti, strategie a taktiky hraní Planet IX připravuji článek v nejbližším období. Shrnu v něm nejen svoje postřehy, ale i poznatky členů Team CSM-PlanetIX z dosavadní herní praxe. Jestli se vyplatí nebo nevyplatí registrovat se do hry, na to je odpověď celkem jasná. Vyplatí. Další otázka je, kolik ze hry chcete získat. Na to téma bude zmíněný článek. Ve videu níže je krátká upoutávka na Starline, novou hru Miggster, která vám může také vydělávat.

Závěrem se možná zeptáte, co z toho, když ničemu nerozumím a navíc mě to nezajímá? Nevadí, jako influencer (propagátor značky) můžete lidem, které to zajímá, o tom něco říct a předat jim “zvací” odkaz, referral link, který je téměř u každého produktu. Tímto zprostředkujete jeho prodej a pokud si ho dotyčný člověk koupí, získáte za to provizi v Sales bonus. Kdo má na sociálních sítích hodně kamarádů, tak může informace sdílet. To je crowdfunding marketing.

Časem všeho přibude a náš obchod C-Store se začne plnit zajímavým “zbožím”. Letos teprve začínáme, protože stále je potřebné dobudovat infrastrukturu a podporu. Vše nějakou dobu trvá a vím, že mnozí jsou netrpěliví a čekají “zázračné” zisky bez práce. Kdysi jsem psal, že výsledky v Crowd1 vidím tak za 5 až 10 let, možná si někdo ten článek tady najde. Pořád si to myslím. Velké peníze nepřicházejí ihned a bez práce. Ale to asi zřejmě víte.

Dosud vidělo:249Dnes vidělo:1