Události týdne.

Vítejte u přehledu týdenních událostí v Crowd1. Novinky přicházejí a je třeba jednat rychle, pokud nechcete něco zameškat. Událostí týdne bylo představení nového produktu Moon Birdie, který startuje 14.4.2022. Do startu mají členové Crowd1 jedinečnou možnost zakoupit ve svém účtu dárkový kód (Gift Code) v ceně 49€, který potom uplatní při registraci. Tento kód vám poskytne slevu 88% z celkové platby půlročního členství v Moon Birdie. Platba pouze přes bitcoin, jak jinak. Navíc obdržíte odměny 10 BP a 500 LP (loyalty points)

Co nám produkt přinese popisuji v článcích ZDE a ZDE.

Budou to asi ty nejlepší informace ze světa kryptoměn, bohužel za nejlepší informace se platí. Vzhledem k velmi nízkému povědomí o kryptoměnách mezi lidmi asi bude o to zájem, prvně u těch, kdo se tomu věnují. Rady, návody, doporučení, kdy a kde výhodně vložit prostředky, aby vydělaly. To je to, co od produktu očekávám. Samozřejmě nikdo nás nenutí, abychom si produkt zakoupili, ale možnost super slevy na půl roku tady je. Doživotní licence bude stát 2999€. Klikněte ve své back – office na obchod C-Store a tam produkt uvidíte v nabídce. Dalším klikem na “Learn more” budete přesměrováni na oficiální stánky Moon Birdie. Když si je v translatoru přeložíte do češtiny, dozvíte se o produktu podstatně více.

Další informací je prodloužení nákupu balíčků Cargo Drop do 18.4.2022. Tvrdí sice, že je o balíčky obrovský zájem, a proto akci prodlužují naposledy, ale já si myslím, že je snahou vyprodat co nejvíce balíčků s drony a financovat vývoj Planet IX. Na druhou stranu je asi pravda, že taková šance se dá využít jednou za život, potom už si případný zájemce bude muset koupit balíček za plnou cenu. Smysl to pro vás má, pokud chcete hrát Planet IX jako aktivní hráč a vydělávat peníze formou vedlejšího příjmu z dronů. Existuje jeden uživatel, který zakoupil v první akci 1000 dronů, což mi v přepočtu vyšlo 199 000 €, takže do toho investoval cca 5 milionů. Buď má tak dobré informace a ty peníze se mu několikrát vrátí, nebo jich má tolik, že je může oželet. První výsledky “těžby odpadu” z dronů budou cca za 5 měsíců, tak uvidíme…

Planet IX pořád pracuje na aktualizacích, ve hře se objevují chyby během obchodování, vázne synchronizace transakcí mezi Planet IX a sítí Polygon, proto někteří nevidí své obchody, zakoupené nebo prodané PIX. Na nápravě se pracuje, když jsem psal na podporu, tak mi odpověděli, že nikdo o nic nepřijde.

Důležitá informace pro ty, kteří si uplatnili v minulosti Gift kod a registrovali se do Planet IX je, že pokud máte ve své peněžence (wallet) v Planet IX neutracená pEura, tak si nyní můžete koupit balíček Tiger Pack a zaplatit ho pEury. Pokud to uděláte, tak vám při nejbližším termínu budou vygenerovány PIX na Planet IX a budete moci s nimi obchodovat. Nutné je mít zřízenou krypto peněženku Metamask, propojenou s Planet IX. Protože právě na její adresu budou PIX generovány. Takže zakoupením balíčků to nekončí, ale začíná, je nutno udělat všechny kroky, aby se s balíčky dalo obchodovat. Návody, jak to udělat, jsou na blogu ale i na Youtube se toho dá hodně najít.

Dosud vidělo:133Dnes vidělo:1