Události týdne.

Crowd1 překročil 47 000 000 registrovaných členů a pokračuje k 50 000 000. Uplynulý týden se nese ve víru události Visio 2022 v Dubai, jak jsem avizoval už dříve. Informací není mnoho, patrně proto, že leadeři byli asi požádáni, aby je zatím nerozšiřovali. Něco ale přeci jen uniklo.

Podle všeho byli účastníci seznámeni s termíny spuštění nových produktů a byli školeni, jak předávat informace dále do své sítě. Určitě během následujících týdnů bude spousta novinek. Z toho, co se mi zatím podařilo zachytit shrnu v krátkém příspěvku níže.

Metaversy

Bude to nová hra na základě blockchainu a má využívat poslední znalosti světa kryptoměn a NFT. Má to být dosud největší produkt Crowd1, takže by měla odsunout Planet IX. Hra by měla být oficiálně pro veřejnost odstartována 14. listopadu 2022, ale pro nás bude začínat v tzv. pre-launch, zaváděcí fázi, která by měla být představena 27.dubna 2022, čili v příštím týdnu na události This Is Now 4! Dostupná bude pro členy Crowd1. Odpočet běží na adrese https://metaversy.com.

Nyní tedy mají všichni členové exklusivní výhodu, být opět u něčeho první a s půlročním náskokem. Předpokládám, že během zaváděcí fáze se budou opět testovat funkcionality hry a vychytávat chyby. S čímž pomůžou ti, kteří se registrují. A za to obdrží odměnu, uvidíme jakou. Předpokládám, že to bude v kryptoměně nebo nějakých bonusech, tak jak u Planet IX.

Hra má být velice jednoduchá, registrace zabere minutu a vysvětlení pravidel 2 minuty. Předpokládám, že se bude šířit (distribuovat) přes zvací odkazy, které budou mít registrovaní členové k dispozici na své uživatelské jméno ve hře. Asi bude nutnost propojit herní prostředí s web3 peněženkou (Metamask), aby bylo kde vyplácet peníze. Z registrovaných lidí pod vámi byste měli mít určitý profit. Podotýkám, že to jen předpokládám, jaká bude skutečnost to se teprve uvidí. Každopádně jsou z toho dost nadšení, asi ví více.

Kdo jste na příležitosti v Crowd1 nereagovali, nyní máte opět šanci. Budu se projektu Metaversy chvíli věnovat, aby byly začátky pro ostatní jednodušší. Sám jsem zvědavý, jaká bude náplň hry. Vzhledem k tomu, že je to pro dospělé, bude se jednat o peníze a tvorbu zisku. Asi bude jednodušší než Planet IX, která se stále vyvíjí. Kdybych Planet IX přirovnal k dítěti, tak ještě nenastoupilo do školky. A kde je škola, potom střední a vysoká … 🙂

Rovněž proběhla informace v back office, že se v červnu bude konat ve Švédsku Event, na který bude mít možnost registrace 3000 členů. Vstupenky jsou v prodeji v back office. Kdo se přihlásí do 27.4.2022, bude ji mít o 200 € levnější, za cenu 299 €. Později bude stát 499€.  Jak je vidět z propagačního videa, budou s největší pravděpodobností představeny produkty Miggster+,Multiwallet a Bilio (o tom nevím vůbec nic). O SoMe zatím nepadlo ani slovo, možná se jeho představení odkládá na pozdější dobu, pokud se s ním vůbec ještě počítá.

Zprávy back office:

protože ne každý sleduje svou back office, přikládám v náhledu zprávy, přeložené google do češtiny.

Z dalších věcí stojí za zmínku rozšíření možností stakingu v Planet IX. Co to je staking popisuji ZDE. Přibyly nové možnosti, jak vložit do deposita na úročení své IXT na různá období. K dispozici je 1 měsíc, 3 měsíce, půl roku (6 měsíců) a rok (12 měsíců). Podle toho jsou různé výše úroků. Jsou zajímavé, protože takové zhodnocení jsem nenalezl u žádných bankovních produktů na trhu.

Každé pondělí je možnost zakoupit nové PIX v balíčcích, které jsou vydávány. Probíhá rovněž aktualizace hry, aby byla rychlejší, nějaké výsledky byly prezentovány na diskusním fóru Discord, vypadá to dobře. V Planet IX přibyla v levém menu možnost tvorby a vygenerování svých území, pokud se vám podařilo nějaké vytvořit. Bohužel moje zkušenost je taková, že lidi nereagují na nabídky, nebo se jim zdají příliš nízké (levné). Zajímalo by mně, kolik IXT stálo vytvoření prvních území jednotlivé členy. Možná zvolili vhodnou destinaci…

V Moon Birdie s registrací do dnešního dne žádný posun. Pořád hlásí, že produkt ještě není dostupný. Ale zprávy mi chodí, možná jste se také registrovali a máte také přístup k informacím z kryptosvěta?

Vše nasvědčuje tomu, že zbytek roku bude nabitý informacemi a starostmi se zaváděním nových produktů. Když si připomenu složitost startu Planet IX, který byl rovněž rozložen na cca půl roku, tak vím, že bude o čem psát. Samozřejmě není “povinné” se registrovat do všeho, ale připravujete se tím o body aktivity (AP), které jsou důležité pro výpočet provize. Člověk musí zvážit, na co ještě stačí a na co už ne. Pokud se v některém produktu najdete, můžete ho provozovat na plný úvazek a mít z něho výdělek. Nejsou to zdaleka poslední novinky, které na nás čekají, ale i tak si myslím, že je toho dost. Asi nebude snahou firmy nás zahltit desítkami produktů, protože výsledek by nebyl žádný. Musí se na to pomalu a postupně.

Dosud vidělo:152Dnes vidělo:1