Události.

Byl to opravdu vzrušující týden. Nabitý událostmi a novinkami. Příležitosti, které přinesl, je nutno uchopit pevně za pačesy. Jen členové Crowd1 totiž mají výhody, které nemá nikdo jiný na světě. Například být u toho, že se za registraci do Miggster+ dostanete do soutěže o milion dolarů!

Miggster+

Ano, Miggster povyšuje na svou vyšší verzi Miggster+. Bude spuštěn na konci srpna a členové Crowd1 mají exklusivní možnost získat 30 denní bezplatný

přístup – ZDARMA! Postup, jak se zaregistrovat, je popsán ve článku ZDE. Jenom hlupák nevyužije tuto šanci.

S Miggster+ máte možnost účastnit se herních turnajů, ve kterých lze vyhrát opravdu hodnotné a zajímavé ceny. Když pominu soutěž o automobil Tesla, model C, tak v rámci bezplatné registrace v předstartovní fází získáte možnost si zasoutěžit o zájezd na Maledivy pro dva nebo každý, kdo to stihl do prvního milionu registrovaných členů, je zařazen do losování o milion dolarů, výsledky budou zveřejněny 24. srpna. Po tomto datumu očekávám start Migggster+ pro veřejnost.

Součástí vstupu Miggster1 na trh je exkluzivně hra Starlined, která byla vyvinuta pro Miggster a příchozí metaverzum s technologií web3, blockchainu a NFT. Registrací do hry získáte 4 vlastní NFT krystaly. Každý z nich má ve hře nějakou hodnotu a je jich jen určitý počet. Možná, že štěstěna se na vás usměje a los vám vygeneruje nějaký vzácný krystal, tak jak se to podařilo mé dceři. Ten časem můžete prodat s vysokou přidanou hodnotou, tedy v případě, že vás to vůbec nezajímá, ale ptáte se proč byste si měli aktivovat účet? Ano, lze na tom vydělat.

O Starlined budu psát více v příštím týdnu.

Krystalů je omezený počet a čím vzácnější, tím je jich méně a jsou dražší. A vy je můžete získat zadarmo. Ale když si nezaktivujete svůj Miggster na Miggster+. tak nemáte nic.

Informacím o platformě se budu věnovat více v následujícím týdnech.

Planet IX

Informací je strašně moc, několikrát denně jsou zveřejňovány novinky na síti Discord a na Twitteru. Nemá cenu je tady všechny vypisovat, protože kdo hru hraje, tak informace hledá a má je, kdo se o to nezajímá, je to ztráta času tady o tom pro ně psát. Z podstatných věcí bych zmínil, že ti, kdo ještě mají z doby startu na svém účtu Planet IX pEURa, tak je můžou do 24.7.2022 uplatnit, potom už jim propadnou. Viz zpráva z back office:

Přechod PLANET IX na Web3 je v plném proudu – a na konci července již nebudete moci používat pEUR! To znamená, že je čas uplatnit poukázky PIX na platformu PLANET IX co nejdříve! To je velmi důležité, abyste mohli dominovat v nejzajímavější hře.

Postupujte takto: Uplatněte poukázky PIX na planetix.com PŘED 24. červencem. Chcete-li to provést, je důležité připojit peněženku Web3.

Pak přichází zábavná část: utrácení pEUR! Od 7. července do 31. července můžete utratit zbývající pEUR ve hře zakoupením balíčků na stránce “Drops”! Bude to vaše poslední šance, takže se ujistěte, že utrácíte moudře!

Planet IX chystá pro hráče speciální balíček k výročí jednoho roku uvedení hry do pre-launch fáze. Určitě bude pro nás výhodný.

Planet IX rovněž vstoupila do spolupráce s LBank a první vlaštovky v podobě slev na nákup kryptoměn jsou zvěřejněny v back office.

PLANET IX lists $IXT on LBank!

Můžete vyhrát a oslavit nabídku!

Crowd1 partner PLANET IX má fantastickou zprávu: dosáhli dohody s centralizovanou burzou LBank o kótování $IXT! To bude mít za následek, že $IXT bude dostupnější a planeta IX bude viditelnější. LBank nabízí svým globálním uživatelům krypto a krypto obchodní páry pro různé digitální aktiva – a od 7. července bude zahrnovat $IXT.

Chcete-li používat LBank, vše, co musíte udělat, je použít odkaz poskytovaný PLANET IX ZDE a obdržíte slevu na 15% obchodní poplatek! To není vše: PLANET IX uspořádá od 7. do 21. července obchodní soutěž na oslavu zařazení na seznam. Můžete být v běhu za IXT v hodnotě 15 000 USD a ceny pro 500 nejlepších obchodníků používajících LBank.

Zde je rozpis cen: místa 1-10: 250 USD; 11-50: 150 USD; 51-100: 50 USD; 101-500: 10 USD. Hádejte co: zaregistrujte se pomocí odkazu poskytnutého PlanetOU IX ZDE a budete zařazeni do tomboly o odznaky AoC, balíčky PIX a vstupenky do tomboly Lucky Cat! Jeden vítěz tomboly také vyhraje NfT Lucky Cat Raffle v hodnotě 0,777ETH. Na co ještě čekáte? Zaregistrujte se do LBank a vyhrajte!

Crowd1

Jak bylo zmíněno v přehledu minulého týdne, v tomto týdnu proběhly dvě akce. Ve čtvrtek to bylo This Is Now 5, ve kterém byl uveden Miggster+ do předstartovní fáze. Předpokládám, že následující 2 měsíce budou o propagaci Miggster+ a Metaversy. V sobotu to byla akce Recognition Event, poděkování a uznání těm, kdo mají v Crowd1 výsledky.  Jsem potěšen, že i Česká republika tam měla zástupce. Podívejte se na video, schválně, kdo to zjistí 🙂

Dosud vidělo:163Dnes vidělo:1