Události

V uplynulém týdnu bylo asi největší vzrušení kolem uvedení BETAPACK 02 – Planet IX. Opět v pondělí zkolaboval server a balíčky byly po 35 minutách vyprodány. Proto bylo umožněno těm, kteří to nestihli, zakoupit balíčky ve čtvrtek, ale zde byly opět vyprodány za 30 minut a hodně lidem se kvůli náporu nepodařilo ani přihlásit. Lze proto očekávat podobnou situaci i v pondělí 2.8., akorát nevím, jak se na to připravit. Asi neustálým bombardováním serveru s nadějí, že se to jednou chytne …

Postupně jsou uvolňovány informace k Planet IX, jsou zveřejňována videa a probíhá beta testování. Něco z toho popisuji ZDE. V současné době je otevřena možnost vstupu do planet IX pro členy Crowd1 na úrovni Team Leader 1. Každému doporučuji, aby se registroval a využil tak svůj GIFT kod. Nevím, jaký způsobem bude registrace nových členů v ostrém provozu po spuštění pro veřejnost, ale asi bude podmíněna zakoupením konkrétního balíčku. Postup registrace naleznete na tomto odkazu. I když to funguje různě (verifikační emaily nechodí), dá se registrovat, pokud vás systém pustí.

Kdo má aktivovaný produkt Mindoe, tak v něm přibyl nový kurz, jak podnikat. Pokud nerozumíte anglicky, tak si můžete vybrat a přeložit textovou část. Není od věci si těch 5 kapitol přečíst a zamyslet se nad nimi.

29. července mělo skončit období, kdy mohli členové nárokovat směnu C1 Rewards na akcie. Předpokládám, že se v příštím týdnu dozvíme více. Peněženka Multiwallet má svou timeline, budeme společně sledovat, jak se ji daří dodržet. Např. produkt SoMe měl být představen v červenci, ale zatím o něm není vidu ani slechu. Tak se necháme překvapit. Na posuny a nedodržování termínů v Crowd1 jsem si už zvykl, podstatné je, že to, co se avizovalo se dosud vždycky potvrdilo.