Události týdne

V tomto týdnu bylo asi největším překvapením představení nové propagace Titanium pro Builder (TPB). Je to šance pro ty, kteří se rozhodnout budovat síť a rozjet podnikání v Crowd1. Upgrade na TPB získají 6 volných míst pro registrace přímo pod sebou, 3 v levé a 3 v pravé noze a mohou zde registrovat nové členy, u kterých ví, že budou něco dělat. Kdo začínal s Crowd1 bez počátečních znalostí jak systém funguje, to může nyní změnit. Může budovat síť do hloubky a získat rychlejší postup v Network level (Úroveň sítě), namísto budování sítě ‘do šířky’, která je zase důležitá pro Matching bonus. Není to levná záležitost, ale kdo chce podnikat, něco ho to stojí. Více o tom píšu ZDE.

V souvislostí s touto propagací bude každému členu navýšen za každou novou registraci počet bodů v Network level o 40 % oproti původnímu bonusu. I to je podpora pro ty, kteří se chtějí dostat v hierarchii co nejvýše.

Z rozhovoru s Ambassadorem Magnusem Larsonem:

Společnost se rozrostla za 2 roky velice rychle. Tempo růstu je fenomenální. Nyní se společnost soustřeďuje na to, aby ochránila svoji budoucnost. Při registracích členů docházelo někdy k podvodům, bohužel se připojují i různí vychytralí lidé, kteří se snaží získat výhodu pouze pro sebe. Společnost zde hodlá fungovat za 5, 10 i 20 let a proto musí již nyní začít chránit svou budoucnost a zajistit si důvěru u loajálních členů. Jsme jediná společnost, která v binárním systému dosud sdružuje 33 milionů členů. V binárním systému existuje jen určité množství peněz, které lze vyplatit a pokud se přeplácí, společnost může skončit v úpadku.

Proto byly provedeny úpravy, aby se zajistila dlouhodobá prosperita a vyřešily se všechny budoucí platby. Existuje Bonus Security System, který hlídá, aby se nevyplácelo víc, než je přijímáno.

Byly provedeny úpravy v systému, nyní nezískáte slevu za nákup 5-ti nebo 10-ti GIFT kódů ve výši 5 – 10 %. Bylo totiž hodně lidí, kteří zneužívali a využívali výhody systému pro svůj vlastní prospěch.

pokračování

Dále pokud chcete mít odměny v matching bonusu, je to podmíněno binárními body. Můžete získat až 3-násobek v matching bonusu, pokud máte odpovídající body z binárního systému. Počítá se to 7 dní zpětně, takže na “rychloměru” uvidíte, kolik binárních bodů musíte v týdnu nasbírat, abyste získali maximální matching bonus. V praxi to znamená registrovat nové členy na tu nohu, kde nemáte žádné body (na slabší větev). Tímto způsobem budou odebráni lidé, kteří nic nedělají a jen zneužívají systém a ušetří se rovněž spousta peněz. Je to důležité pro dlouhodobou udržitelnost, tento systém platí od úterý 10.8.2021.

pokračování

Nyní se zaváděním nových pravidel je pro všechny členy podmínkou vyplacení bonusů mít alespoň 3AP (Aktivní body). Například, pokud máte pod sebou dva členy, tak vám stačí abyste vy a vaši členové měli registraci v Miggster, za kterou je 1 AP. Vaše registrace = 1 AP, vaši dva členové = 2 AP, celkem 3 AP. Kdo to nebude mít, nemá nárok na Crowd bonus, Matching bonus a Residuální měsíční příjem. Zkontrolujte si své členy, jestli se registrovali do všech produktů ! Čím více AP budete mít, tím bude vyšší i váš podíl z Aktivního fondu uživatelů (Active users pool), který bude poprvé vyplácen 31.8.2021. Takže pokud někoho registrujete do Miggster přes váš zvací odkaz, máte za něho připsán 1 AP. To je ta výhoda, že můžeme produkty nabízet a za to získávat provize a pravidelný měsíční příjem.

pokračování

Rovněž byly sníženy BP za registrace nových členů – viz tabulka V rámci akce, která trvá do konce roku, můžete za registrace získat 30 % navíc.

pokračování

pokračování

Další změna se týká vyplácení výplat. V řádu několika týdnů bude mít každý svou výplatu do 14 dnů na účtu. Je to cíl společnosti, aby se tento problém definitivně vyřešil, protože vnímá, že pravidelná výplata motivuje více lidí, aby se zapojili. Předpokládám, že to bude v souvislosti s uvedením Multiwallet.

V České republice sleduji negativní reakce na zpoždění výplat, kvůli tomu hodně členů na Crowd1 zanevřelo a dělá spíše negativní reklamu. Tím komplikují situaci těm, kteří chtějí svou síť rozvíjet. Ale to je bohužel národní fenomén, stěžovat si na všechno a na všechny, přece za svůj neúspěch nebudu vinit sebe…

Co se týká Multiwallet, spuštění bude v řádu týdnů. Bude nutno ověřit KYC, protože každá společnost, která pracuje s penězi a převádí finanční prostředky musí prokázat, že nefinancuje terorismus a nepere špinavé peníze. Musí mít možnost ověřit, že se jedná o reálně existující lidi a ne podvodníky. V rámci národních registrů máme všichni uložena svá data, vše je v přísných intencích GDPR.

V průběhu října půjde s akciemi obchodovat, pokud je někdo bude chtít prodat, může. To bych ale nedělal, protože se tím připravíte o dividendu, která bude za pár let zajímavá.

Společnost rovněž uvažuje o podobné směně za věrnostní body, ale to už prozrazeno nebylo. Proto si poctivě klikejte denně Loyalty points, abyste za několik měsíců nebědovali.

pokračování

Pro ty, kteří mají přístup k Mindoe, tak přibyl nový kurz – Jak zvládat stres. Ten si nechám na další týden a možná něco přidám do blogu.