Události.

V září se Crowd1 pěkně rozjel. Je po prázdninách a je vidět, že si tým odpočinul. Spustilo se nebo probíhá několik akcí, proto si je nyní připomeňme. Pro ty, kdo zaspali nebo váhali a dosud se nerozhodli, přichází druhá šance! Začnu připomenutím událostí, jak jsou naplánovány.

8.9. – 31. 10. Answer the Call (více popisuji ZDE)

21.9. – start Miggster+

21.9. – start Mission Control Planet IX

23.9. – slavnostní otevření kanceláře v Singapuru

Propagační akce na registraci do Metaversy a do Crowd1, spojená s bonusem Fear of Loss pro stávající členy a ziskem bodů do Network level. Je to jedinečná příležitost pro ty, kdo chtějí v Crowd1 rozjet vlastní síť. Spousta bonusů a odměn včetně zisku 50% zvýhodnění Virtuals po dobu několika týdnů. Její popis v Back Office je níže, přeložený do češtiny:

METAVERSY – OBCHODOVÁNÍ S METAVERZEMI
VAŠE NOVÁ SUPERSCHOPNOST!

Připravte se na 2. krok v rámci předstartovní superakce Metaversy!

Nejúžasnější propagační akce je tady!

Strach ze ztráty CASH bonus pro VŠECHNY!

A až 80% RankBooster!

Metaversy; nová mimořádná obchodní hra založená na blockchainu Web3, která změní svět pro všechny, kdo ji hrají!

Metaversy, která je nyní v předstartovní fázi, v sobě spojuje třetinu vašich dovedností se dvěma třetinami vašeho vnitřního hrdiny a 100% kryptografickou sílu, kterou si můžete vydělat hraním!

Díky téměř 50 milionům partnerů Crowd1 se jedná o nejnabitější předstartovní hru v historii, která bude nejzajímavější hrou typu play-to-earn všech dob!

Na výběr jsou čtyři balíčky ve vzestupném cenovém rozpětí se stoupající stupnicí virtuálních možností (Virtuals). Získáte také Binární body a možnost kvalifikovat se na mocný a revoluční bonus Fear of Loss powerstart CASH!

V tomto superobdobí, do 31. října, se připojte dříve a pro každého, kdo se zaregistruje, bude k dispozici 50 % exkluzivních pionýrských Virtuálních opcí navíc.

STAŇTE SE PIONÝREM! – Nastartujte svou pionýrskou obchodní budoucnost v Metaversy!

Během této propagační kampaně jsme pro vás vylepšili extra Virtuální opce (Virtuals) o dalších 50 % Virtuálních opcí.

Kupte si během tohoto propagačního období jakýkoli balíček Metaversy a získejte 50 % Virtuálů navíc podle zakoupeného balíčku Metaversy. (Upozornění: Po 31. říjnu se obnoví týdenní snižování počtu bezplatných Virtuálů navíc).

Příklad:

Pokud si zakoupíte balíček Metaversy Unicorn Package, který má 5000 Virtuálů, získáte celkem 7500 Virtuálů, které vás ve hře turboaktivují.
Balíček Powerhouse získáte 3750 Virtuálů.
Balíček Scaleup získáte 750 Virtuálů.
Balíček Startup získáte 150 virtuálů.

Jaké jsou virtuální možnosti?

Virtuální opce jsou motorem nové generace webové3 obchodní hry Metaversy.

BREAKING NEWS! Exkluzivní startovací balíček Crowd1 – V CENĚ!

Posilte svůj balíček Crowd1 o balíček Metaversy – síla 2 v pouhém 1.

Super exkluzivní status Startovacího balíčku Crowd1 je v ceně, pokud si v období kampaně zakoupíte Balíček Metaversy.

Příklad:

Balíček Startup vás kvalifikuje na Balíček White Crowd1.
Balíček Scaleup vás kvalifikuje na Zlatý balíček.
Balíček Powerhouse vás kvalifikuje na startovací balíček Titanium.
Balíček Unicorn vás kvalifikuje pro balíček Titanium Pro.

Takto se supernabíjí vaše podnikání!

Balíček White Starter Package s balíčkem Unicorn Package vám zajistí automatický upgrade na Titanium Pro & nárok na výhody kompenzačního plánu.

Získejte to nejlepší z Miggster Plus!

– Součástí všech balíčků je 12měsíční předplatné Miggster Plus!

Upozornění:: Toto platí pouze do 31. října pro všechny partnery.

Rozjeďte se s RankBoosterem a posuňte svou pozici v kompenzačním plánu!

– Pokud již máte upgrade na balíček Crowd1, můžete získat hodnost až 20 % pro držitele balíčku Black; 40 % pro držitele balíčku Gold; 60 % pro držitele balíčku Titanium; a 80 % pro držitele balíčku Titanium Pro.

Strach ze ztráty na vítězství!

– Zakupte si balíček Metaversy a sponzorujte nákupy dalších čtyř balíčků Metaversy během 14 dnů a získejte obchodní body (BP) vyplácené přímo do vaší peněženky Crowd1. Bonus také nesmí přesáhnout hodnotu vašeho vlastního Balíčku.

Příklad:

Balíček Unicorn vám přinese bonusovou odměnu 5000 €.
Balíček Powerhouse vám přinese bonusovou odměnu 2500 €.
Balíček Scaleup získáte bonusovou odměnu ve výši 500 €.
Balíček Startup získáte bonusovou odměnu ve výši 100 €.

Upozornění: Pro stávající partnery s balíčkem Metaversy bude v období od 8. září do 22. září k dispozici 14denní lhůta pro získání této bonusové odměny sponzorováním čtyř nových balíčků Metaversy.

Toto jsou zatím největší a nejsilnější dny roku 2022! Tuto neuvěřitelnou příležitost si nechcete nechat ujít, proto si Balíčky kupte ještě dnes!

Miggster+

Ti, kdo to ještě neudělali, mají jednu z posledních šancí se registrovat do Miggsteer+.

AKTIVACE MIGGSTER PLUS NYNÍ!

Nenechte si to ujít! Aktivujte nyní!

Online herní platforma Miggster, kterou si již předplatíte, se brzy stane Miggster Plus a vše, co musíte udělat, je kliknout na tlačítko ACTIVATE a upgradovat stávající předplatné.

Budete milovat všechno o Miggster Plus. To je vše, čím pro tebe Miggster byl, a ještě mnohem víc. Stačí přejít na stránku produktu Miggster ve vašem Back Office právě teď, kliknout na tlačítko AKTIVOVAT a jste tam!

Miggster Plus: online hraní se chystá ještě zlepšit.

Na odkaze je video, kde je předveden postup aktivace: Miggster+ Activation Form Tutorial (vimeo.com)

Planet IX

Probíhá prodej balíčků Cargo Droop 2 . Jedná se o výroční balíček (Anniversary), který obsahuje 111 PIX podle hodnoty, na kterou náhodně trefíte, dále balíček Loot Crate, kde jsou náhodně zastoupeny Bi0M0ds, Blueprint a AstroCredity a Lucky Cat Metashare (využijete v tombolách) Každý Anniversary pack obsahuje i lístky do tomboly.

Vzhled základního panelu PlanetIX se trochu změnil, přibylo tlačítko Terminal, to hráče přenese do jejich nastavení, kde v Inventory vidí aktiva, která ve hře vlastní. Vše je připravováno v souvislosti se spuštěním Mission Control.

Úlohou Mission Control je zapojit hráče, kteří nevlastní PIXy (pozemky), aby hráli a mohli vydělávat. Tým si slibuje větší zapojení hráčů a zpestření hry. Ruku na srdce, hraní Planet IX je finančně náročné, protože někteří lidé neví, co by za pozemky měli chtít. Takže vytvořit např. teritorium Domain (nejvyšší možné) stojí i několik tisíc dolarů. Samozřejmě tomu odpovídá i případná cena, pokud by ho někdo chtěl prodat nebo odměny z měsíčního Stakingu v řádech tisíců IXT. Ale o tom si obyčejní lidé můžou nechat jen zdát. Proto Mission Control. Po spuštění Mission Control bude následovat série Airdropů (výplat odměn), takže my co hrajeme, jsme v očekávání.

Na posledním webináři ALG bylo znovu zmíněno, že novinky v DPN přijdou v řádech týdnů. Něco naznačuje i rozhovor s CEO DPN, který je na jejich stránkách, pro illustraci malá výňatek z článku, který si můžete přečíst na stránkách https://dpnetwork.com.

3. Jaký je účel DPN? V čem je jedinečný?
Umožnit jednotlivcům převzít kontrolu nad svými financemi a dokonce založit malé podniky je to, co mi nedá spát. Mám samozřejmě rád příležitosti, jak vydělat peníze, ale demokratizace financí a bankovnictví je oblast, kde opravdu vidím, že my v DPN něco změníme. Jsme jediná firma svého druhu, která využívá naši globální síť uživatelů ke škálování výjimečných fintech a online mediálních produktů, čímž dlouhodobě vracíme akcionářskou hodnotu uživatelům i investorům. Například poskytování bankovních účtů a čísel IBAN spoustě lidí po celém světě, kteří byli příliš dlouho vyloučeni “starým konzervativním finančním sektorem”, je velkou výhrou pro lidstvo v rozvojových zemích.

4. Do jakých produktů a služeb plánuje DPN investovat a jaké služby chce uvést na trh?
DPN má na obzoru několik zajímavých projektů. V nepříliš vzdálené budoucnosti uvedeme na trh některé digitální peněženky s mnoha možnostmi pro obchodování s kryptoměnami, akciemi a podílovými listy, spolu s autonomními finančními nástroji, jako jsou účty IBAN bez bank, převody SWIFT a SEPA, a také mobilní terminály pro prodejní místa. Doufáme, že v nadcházejících týdnech budeme mít pro naše uživatele velké novinky týkající se oficiálního uvedení našeho prvního produktu a několika velmi velkých projektů, které se letos konečně dostanou na světlo světa, náš tým se velmi těší. Sám také vidím potřebu tohoto řešení vzhledem k tomu, že se těším na možnost mít digitální peněženku, kde budu moci používat své kryptoměny v jednodušší uživatelsky přívětivější aplikaci v každodenním životě.

Jak je vidět, věci se pomalu posouvají. A velké věci nejdou udělat rychle. Tuším, že Crowd1 má připraveno celou řadu produktů, které nám postupně bude servírovat, ale kdyby to vypustil všechno najednou, tak by nás tak zahltil, že by se mnozí v tom ztratili. Osobně se velmi těším na VR – virtuální realitu a produkty s ní spojené. Bude to nový rozměr internetu a poznání. Hlavně pro ty, kteří se nemůžou z jakýchkoli důvodů podívat do světa nebo na místa, kde by si přáli. U nás je první vlaštovka Karel Janeček, který pomoci VR dělá kandidaturu na prezidenta. Můžeme se s ním osobně setkat ve virtuální místnosti a debatovat. Za několik let to bude norma. V obleku, který zprostředkuje např. pocit kapek deště, se budeme cítit na pláži na druhém konci světa, jako bychom tam byli… Tyto vychytávky už existují.

Ptáte se proč byste se měli registrovat do Metastram bonusu v Metaversy? Např. proto, že získáte zdarma Virtual, akcie do hry. I když si nekoupíte nebo nevlastníte žádný balíček, tak myslím, že bude šance je prodat těm, kdo hrají. Podobně to je s Miggster+. Za registraci získáte 4 NFT (krystaly), na které jistě najdete kupce na Opensea, i když se hrám nebudete věnovat. Máme to vše zdarma, jen za členství v Crowd1. Byla by škoda toho nevyužít.

Dosud vidělo:105Dnes vidělo:1