Události týdne.

V tomto týdnu se událo několik důležitých věcí. Některé novinky jsou přeloženy ze stránek z back office, takže jsou v oficiálním znění. Poznáte to podle písma, je to kurzívou.

Aktualizované smluvní podmínky a kompenzační plán

Tento týden na vás v back office vyskočilo okénko, abyste si potvrdili aktualizaci smluvních podmínek a kompenzačního plánu. To po kliknutí na  “Open Terms & Conditions.” potvrdíte následně klikem na ‘Approve’ V dokumentech na těchto stránkách jsem změnil anglické verze, překlady do češtiny budou v průběhu příštího týdne.

a potvrzení

Holding account

To, co bylo avizováno, bylo spuštěno. Řešení plateb a vytvoření holdingového účtu, ze kterého si od 1.11.2021 budeme po 104 týdnů převádět své peníze na běžný účet Account balance. Škoda, že k tomu muselo dojít, na druhou stranu oceňuji firmu, že zvolila toto řešení a každému vyplatí jeho peníze. Mohli to udělat i jinak. Více o tom píšu v samostatném článku ZDE.

World Mega Event

Světová megaakce za 7 dní!

Už jste si zaregistrovali vstupenky?

Už se nemůžeme dočkat, až uspořádáme další online Mega Event! Tentokrát na téma Síla davu! Členové Crowd1 z celého světa se budou moci naladit na den plný inspirativních projevů, produktových novinek a aktualizací a také špičkové zábavy.

Naše Mega Events mají obrovský přínos, členové a vedoucí pracovníci na nich získávají všechny informace, které potřebují k tomu, aby byli ještě úspěšnější.

Tím ale skvělé zprávy nekončí. Hned po skončení Mega Eventu se uskuteční fantastický Recognition Event, na kterém budou oceněni všichni tvrdě pracující špičkoví lídři ve společnosti Crowd1. Čas však běží, takže si nezapomeňte co nejdříve zaregistrovat vstupenky. Registrací získáte vstupenky na obě akce! Věřte nám, nechcete si to nechat ujít!

Planet IX

Získejte nejnovější informace na kanálu YouTube

Ano, je čas na další díl Otevřených rozhovorů, informační talk show na speciálním kanálu YouTube PLANET IX! Tento týden si budeme povídat o herních mechanismech, hře a veledůležitých vylepšeních.

Vývojáři hry pro vás mají několik zajímavých novinek o funkcích a hlavně informace o změnách a vylepšeních. Tato vylepšení byla provedena s cílem zajistit plynulejší hraní a zlepšit celkový zážitek – proto je rozhodně nutné, abyste se k nim v této epizodě připojili.

Vzrušení roste, protože se řítíme ke spuštění nejzajímavější online hry na světě. S Crowd1 jste již získali náskok díky balíčkům PIX. Postarejte se o to, aby toto tempo pokračovalo, a sledujte Open Talks a získejte všechny informace, které potřebujete k tomu, abyste se v tomto virtuálním světě prosadili! Nezapomeňte, že o všem, co souvisí s PLANETOU IX, můžete vždy sledovat jejich webové stránky a připojit se k jejich kanálu Discord. Prozatím se podívejte, jak kluci mluví o tom, jak hra postupuje, v pořadu Open Talks. Nenechte si to ujít!

Novinky v Planet IX popisuji v “obrázkovém” dokumentu, který je vytvořen na základě prezentace v angličtině a přeložené do češtiny členem našeho týmu “omega789”.

Samozřejmě pořád probíhá prodej balíčků, každé pondělí a čtvrtek. Pokud jste registrovaní v Planet IX, tak o tom máte přehled. Pokud ne, vaše chyba. Jestli se bojíte neznámého anebo tomu nerozumíte, určitě máte schopnost se něco nového naučit. Registrací do Planet IX získáte cenné AP (Activity points), které jsou důležité pro výplatu provizí. O tom, jak získávat provize a odměny z prodeje produktů, chystám článek v nejbližší době, ještě letos.