Události.

Tento týden byl na novinky klidnější, i když je o čem psát. Možná jste si všimli, že se vám nepřipočetly LP body za aktivitu v uplynulém týdnu. V tomto týdnu se připočetly ve čtvrtek, ale jen omezený počet (10 LP v mém případě). Myslím si, že po upgradech back office zase IT technici něco opoměli a pokusili se to opravit, ale nevyšlo to na 100%. Proto počkám do konce měsíce, jestli k tomu nezazní nějaké info, popř. napíšu na support, co se stalo.

V Novinkách tohoto týdne je znovu připomenutí akce Supercharged Rank Booster promotion. Pomůže vám dostat se na vyšší úroveň tím, že přidává 30% v bodech pro členy navíc. Tato akce běží od 5.8.2021 a platí do 3.1.2022. Současně pořád platí akce na upgrade zdarma na level výše při registraci balíčku Crowd1 nebo při upgrade stávajícího balíčku. Platí se to, jak jinak, kryptoměnou.

Dalším příjemným vylepšením back office je možnost ověřit si v AUP (Active User Pool) členy, kteří si aktivovali daný produkt. Tito členové pod vámi totž přinášejí AP (Activity Points), které potřebujete v současné fázi alespoň 3, abyste dostali výplatu provizí. postupně počet potřebných AP bude narůstat až na hodnotu dle kompenzačního plánu. Najdete to v záložce, kterou máte aktivní (Currently active), kde si rozkliknete Activity points a vlevo jsou vaše AP a vpravo jsou AP generované vašimi sponzorovanými členy. Pokud kliknete na Activity points sponzorovaných členů, tak vám vyskočí jejich jména a počet jejich AP. Dobrá vychytávka, alespoň víte, koho je nutno kontaktovat.

Doporučuji zkontrolovat své sponzorované členy, protože je nutno udělat další krok v převodu bodů C1Rewards na akcíe. Mnoho lidí to podceňuje a odkládá. Aby nebylo pozdě! Kliknutím na Swap info budete přesměrování na stránku, kde jsou informace o převodu, níže je mmodré tlačítko, na které kliknete a budete přesměrováni na registrační stránku DPN (Digital Partner Networks). Provedete registraci, jak to popisuje ZDE. A dál budeme čekat.

Další novinku, o které jsem již psal, najdete v sekci Gift kódy, nyní je možno vygenerovat za 1000 BP (100 €) GIFT kod do Planet IX, za který se vám připíše 150 pEur v účtu Planet IX. Za ty si potom můžete nakoupit v předprodeji výhodně PiX, neboli pozemky, které budete později mít možnost zobchodovat. Do pondělka, resp. do středy je k zakoupení ještě edice Afrika za 50 pEur a 5 pEur. Předpokládám, že bude vydaná další edice, na řadě je Asie, v době psaní tohoto článku ještě o ní zprávy nebyly.

Pokud se ptáte, proč se registrovat do Planet IX, možná vám napoví obrázek níže. První týden po spuštění nároku pixelů někdy v červnu byla možnost zakoupit za 100 € (nebo 1000 BP přímo z účtu Crowd1) další balík pixelů v počtu 20 000. V Crowd1 jste tímto obdrželi Gift kód, kterým jste si nabili účet v Planet IX a naskočilo vám na něm 400 pEur. Za těchto 400 pEur jste si nakoupili další pozemky a nyní je směníte na tokeny v přepočtu 0,17 na 1 pEur. 1 token bude mít hodnotu 228 USD, pokud lze věřit obrázku z diskusního fóra Discord Planet IX (počítáno na startu hry, později asi více). Kdo získal 400 pEur, tak platí 400 x 0.17 = 68 tokenů. 68 x 228 = 15 504 USD. To jsou mé výpočty, samozřejmě netvrdím, že to tak bude. Necháme se překvapit, start hry je naplánován na 22.11 2021 v Hotelu Atlantis v Dubai.