Události.

Všem trpělivým čtenářům přeji Veselé Vánoce! Posledně jsem psal, že před koncem roku už nic nového od Crowd1 neočekávám. Následující týden mi dokázal, že jsem se zmýlil. Udály se změny, které jsou celkem zásadní pro nás, členy Crowd1. Nebudu napínat a postupně je uvedu.

  1. Bylo ukončeno potvrzování Loyalty Points (věrnostních bodů) a nahradily je Virtuals do hry Metaversy. Podle toho, jak Crowd1 tlačí na podporu Metaversy mi to ze zpětného pohledu dává smysl. Možná jste zaznamenali velkolepou propagaci Metaversy na začátku roku, kde první registrovaní měli výhodu zisku 150% Virtuals. V současném 51. týdnu je to 15% . Tabulka streamline bonusu byla nastavena tak, že v případě 10 000 000 registrací “za vámi” při nejvyšším balíčku Unicorn byste obdrželi týdně až 100 Virtuals. Počet registrovaných se ale ustálil někde na hranici 2,3 milionu a moc se nenavyšuje. I proto možná došlo v nedávné minulosti na několik týdnů k zastropování zisku 50%, aby se lidé stihli přihlásit. Vydání hry se blíží. Předpokládám, že na pre-launch byl alokován určitý počet Virtuals pro ty, kteří se registrují před startem hry. Protože předpokládaný počet registrovaných je asi nižší, než se plánovalo, snaží se tyto Virtuals rozdělit mezi členy Crowd1 za podmínky, že si potvrdí status Elementals, ve kterém je zastoupen balíček Metaversy. U nových balíčků Earth, Air, Water, Fire je Metaversy obsažena automaticky. I to je cesta, jak navýšit počet členů Metaversy na startu. Jakmile Metaversy odstartuje tak už bude Streamline zbytečné a vrátíme se zpátky k Loyalty points. Aby nás ten čas, kdy jsme si je nemůžeme potvrzovat, neošidil, tak možná proto bylo po určitou dobu potvrzováno denně 10 LP místo jednoho. Blíže o tom píšu ZDE.
  2. Status Elementals – další novinka, která vede k propagaci Metaversy. Tento status je k dispozici pro všechny členy s původním bílým, černým, zlatým a titanovým balíčkem. Jeho aktivací získáte 20 binárních bodů a náleží vám kompenzační plán startovacího balíčku Elements se všemi bonusy. Pokud budete sponzorovat startovní balíček Elements, budete přímo upgradováni na status člena elements. Více ZDE. Startovací balíčky Elements jsou nejinovativnější, nejvýkonnější a nejvyhledávanější v oboru. Tyto balíčky, které obsahují ikonický Crowd1 NFT, stejně jako pečlivě vybrané produkty a funkce, nejlepší příležitosti poskytované naším mimořádným kompenzačním plánem a fantastické bonusy, nabízejí partnerům plný přístup k nové digitální hranici. Proto nemeškejte a potvrďte si status Elementals kliknutím na Claim (viz níže na obrázku).

3. Crowd1 zřídil Discord server. V současné době je to asi nejlepší kanál pro různé komunity, sdružené kolem určitého projektu. Většina dotazů je zde           zodpovězena komunitou. Doufám, že se podaří ochránit server před nezvanými hosty, kteří lákají uživatele na vlastní projekty, popř. se je snaží napálit.

Pozvánka na server Discordu je ZDE. Po potvrzení pravidel serveru se stáváte členem komunity. Když pravidla nebudete dodržovat, dostanete “ban”, popř. vás zablokují úplně. Více v článku ZDE. Najdete tam i pravidla pro diskuse.

Ostatní

Připomínám pro ty, kteří to ještě neudělali, registraci na stránkách Metaversy.com . Lze ji udělat přímo z Back Office, kde po přihlášení uvidíte obrázek, vybízející k registraci. Za odměnu obdržíte 50 Virtuals.

Metaversy se klube na svět a pomalu se blíží její start v pre-launch (zaváděcí) fázi. Předpovídám tomuto projektu slibnou budoucnost, předpokládám v řádu příštích 5 let. Výhodou všech, kdo jsou v Crowd1 je to, že jsou u toho v době, kdy se o Metaversy moc neví.

S nástupem krypta odstartuje raketový růst tohoto průmyslu, který časem převálcuje to, co známe doposud. Lidé se chtějí bavit a vydělávat a to jim Crowd1 přes své projekty v budoucnu umožní. Až bude mít každý svou web3 peněženku, tak to omezí velké nadnárodní korporace a snahy všech vlád řídit naše životy. Lidé budou svými pány a tomu se říká svoboda. Cesta nebude lehká a mocipánům se to nelíbí již nyní.

Vývoj ale nezastavíš. Níže graf, jak se rozvíjel internet, mobilní telefony a současný stav vývoje krypta. To je ta červená čára. Stojíme před obrovskou technologickou revolucí. Vývoj internetu, chytrých telefonů a plateb přes krypto ji způsobí. Jsme v kritickém bodě, kde se vše prudce urychlí a vše se rozběhne. Načasování je správné a nikdy nebylo lepší. Pro Crowd1, pro Metaversy a další projekty. Kryptopeněženka C1 Link bude “zabijácká” aplikace ve web3 prostoru. Budete na ni ukládat své kryptoměny, svá NFT, svá digitální aktiva a svá data. To vše budete moci zpeněžit. Nepředáváte to nikomu, ani Google, ani Meta ani nikomu jinému. Vlastníte to vy sami a sami to i ovládáte. To je hlavní změna, před kterou svět stojí a dává všem zcela nové možnosti. Je to vstup do nové budoucnosti. Sami se rozhodněte, jestli chcete být u toho. Team CSM vás v tom podpoří.

Řekněte známým o Metaversy, vysvětlete, co se chystá a když budou mít zájem, sponzorujte jim balíček přes GIFT kód. Nikdy nevíte, koho tyto věci zajímají, akorát o nich neví.

Je před námi ještě dlouhá cesta. O štěstí se říká, že to není cíl cesty, ale absolvování cesty samotné. Jako když lezete na nějakou horu nebo kopec. Celou cestu se těšíte, až budete nahoře, ale když už tam jste, tak vás to přejde a přemýšlíte kam polezete příště. Vydejte se na cestu!

Dosud vidělo:82Dnes vidělo:1