Směna C1 Rewards za akcie

Tuhletu zprávu si přečtěte alespoň 3 x, protože se jedná o vaše peníze. Pokud propásnete termín, můžete se připravit opravdu o hodně. Každý, kdo je v Crowd1, získal nákupem balíčku nějaké C1 Rewards, další si naklikal každý týden potvrzováním C1 Odměn, to skončilo 31.3.2021. Kdo se registroval před tímto datem, nějaké C1Rewards určitě má. Kdo se nebál a provedl upgrade účtu na Titan Pro v promoakci, získal navíc dalších 3300 C1 Rewards, což se podle níže uvedeného klíče rovná 33 akciím. Představte si, že bude mít třeba v budoucnu jedna akcie hodnotu 100 a více EURO. Budete si vyčítat, že jste to prováhali. Ti, kdo poctivě klikali, sbírali C1 Rewards. Nyní přišel jejich čas.

Odměny Crowd1 budou nahrazeny akciemi
Firma je velmi ráda, že může všem svým věrným držitelům odměn Crowd1 nabídnout možnost vyměnit své odměny Crowd1 za akcie společnosti MultiWallet (pracovní název) PLC se sídlem ve Velké Británii. Ode dneška (3.8.2021) se do výměny mohou přihlásit všichni držitelé odměn Crowd1 Reward. Po dokončení výměny budou odměny Crowd1 Rewards ukončeny a nebudou generovat žádné další platby. Všechny odměny, které nebudou vyměněny, budou ukončeny, a proto se již nebudou zobrazovat v back office ani nebudou předmětem žádné možnosti výměny.

Proč byste to měli udělat?
Tím, že obdržíte akcie veřejně obchodované společnosti, budete moci využívat výhod bezplatného a transparentního vytváření hodnoty na otevřeném trhu.
Držitelé odměn budou vlastnit 50 % společnosti MultiWallet PLC.
Získejte podíl na potenciálních ziscích všech společností podporovaných Crowd1, a to jak nyní, tak v budoucnu.
Po ukončení výměny budou Odměny zrušeny a jako takové nebudou generovat žádné další platby.

Jak to bude fungovat
Jako držitel odměn Crowd1 se budete moci zaregistrovat do výměny za akcie britské společnosti PLC schválením zprávy v back office. Poté budou vaše údaje sdíleny se stranou, která výměnu zprostředkuje. Toto období bude otevřeno do 31. srpna 2021.

Jako držitel odměn Crowd1 byste měli postupovat podle následujících kroků:

Schválit zprávu v back office
Ujistěte se, že vaše údaje registrované u společnosti Crowd1 jsou správné (jméno, e-mailová adresa, poštovní adresa, telefonní číslo), aby výměna proběhla co nejplynuleji.
Odměny Crowd1 budou rozděleny do dávek po stovkách a akcie pak budou vyměněny v poměru 100:1.
1 – 100 odměn Crowd1 Rewards = 1 akcie
101 – 200 Crowd1 Rewards = 2 akcie
201 – 300 Crowd1 Rewards = 3 akcie
301 – 400 Crowd1 Rewards = 4 akcie
401 – 500 Crowd1 Rewards = 5 akcií
Například pokud máte 27 odměn Crowd1 Rewards, máte nárok na 1 akcii, a pokud máte 1027 odměn, máte nárok na 11 akcií.

Příklad: máte 3 541 odměn C1, což se rovná 36 akciím.

Další krok
Jakmile Crowd1 obdrží všechny registrace swapů, uplyne určitá doba na vyřízení, než strana usnadní proces a sdílí další kroky. Během dalších kroků se stanou tři důležité věci. Dojde k odhalení skutečného názvu společnosti MultiWallet PLC, data uvedení produktu na trh a bude sdílen odkaz KYC pro zahájení podání žádosti. Zavedení peněženky bude probíhat na základě regionů, aby byl umožněn hladký přechod.

Zřeknutí se odpovědnosti
Společnost Crowd1 ani společnost UK PLC v tomto případě neprodávají žádné akcie. Držitelé odměn Crowd1 budou mít nárok na získání akcií výměnou za své odměny. V pozdější fázi budou držitelé odměn vyzváni ke stažení aplikace MultiWallet, aby se proces dokončil a finalizoval.

Tato zpráva se objeví ve vaší kanceláři back office. Je nutno kliknout na ‘Proceed’ a počkat na další instrukce (asi až v září).