Registrujte se do Miggster

Je řada členů, kteří dosud nevyužili výhodu předregistrace do Miggster. Registrací nic nezkazíte, je zdarma a je k tomu potřeba jen váš email, na který dorazí ověření. Není to o tom, jestli budete nebo nebudete produkt využívat, spíš podpoříte projekt v jeho rozjezdu. Pro každou společnost, která vyjednává distribuční ceny, je důležité, jak velkou sítí disponuje. Podle toho se odvíjí i její vyjednávací pozice. Čím větší budeme, tím lepší vyjednáme podmínky pro členy. Jste členy Crowd1, který  vám platí za aktivitu a podporu v rámci referenčního marketinku. Registrace do projektů je jedna z forem, jak projekty podpořit.

Registrujte sebe a své známé. Nic za to nedáte ! Zapomeňte na ostýchavost a překonejte lenost. Pošlete jim svůj zvací link ve tvaru “https://miggster.com/signup/ … (vaše jméno v Crowd1)”. Pokud někoho osloví forma sdílené ekonomiky a prodeje produktů, tak jak ji chystá Crowd1, má možnost se k nám připojit. Nyní za 599 € lze postoupit na pozici TitanPro. Akce je časově limitována na 14 dní do 14.11.2020, lepší možnost, jak na rozjezdu ušetřit více jak 100 000 Kč  možná už nikdy nebude.

Hranice

10 000 000 členů 

v Crowd1 registrovaných po mě, byla 27.10.2020 překonána. Dosažení cíle získat maximální výhodu ze streamline bonusu se urychlilo o cca 4 měsíce. Stalo se tak díky uvádění nových produktů na trh, v červenci to bylo Life TRNDS a v listopadu to bude Miggster. Díky propagaci se nyní registruje v předstartovní fázi statisíce nových členů denně. Co bude po 14.11.2020, až se spustí Miggster si netroufám odhadnout.

Vyplatí se registrovat a kdy začít?

Ve svém příspěvku ZDE jsem psal, jestli se vyplatí registrovat nebo ne. Myslím si, že na tuto otázku není třeba odpovídat, protože pro mě odpověď je jasná. Rovněž jsem psal ZDE, kdy je dobré začít. Začněte ihned, pokud to myslíte se sebou vážně, zbytek se doučíte a dovzděláte cestou, jinak si to později budete vyčítat.  Přesně tak jsem to udělal i já, po hlavě jsem skočil do neznámé vody a to musím říci, že nejsem dobrý plavec. Pokud se vám projekt zalíbí, už vás to nepustí. Nejde tady jen o peníze. Crowd1 vám pomůže k získání širšího rozhledu a nových možností sdílené ekonomiky, to posune každého dopředu. Je nutno se neustále vyvíjet a vzdělávat, jít s dobou, nenechat zakrnět mozek, aby se ho neujal pan Alzheimer.

První Director v ČR, pan Matulík, začínal v Crowd1 ve svých 70 letech jako důchodce někdy před rokem a nyní je na špici. To pro ty, kteří by hledali výmluvy, že to nejde :). V Crowd1 získáte jedinečnou výhodu, že zde jste svými pány. Nikdo vám nebude mluvit do toho, co a jak máte dělat. Jak si to uděláte, tak to máte. Umíte přijmout odpovědnost sami za sebe?

Co bude následovat ?

Současná doba přeje prudkému rozvoji digitálních technologií. Bez mobilního telefonu si neumíme život představit. Situace s koronavirem tomu jen nahrává. Lidé pracují na Home Office a mají počítače neustále zapnuté. Kdo je uzavřen doma, bude hledat různé formy rozptýlení. Logicky se nabízejí mobilní hry a když najdou alternativu, kde můžou i něco vyhrát, tak je logicky zaujme Miggster. Pozdější aktualizace na Miggster plus, která vyjde v roce 2021 za poplatek 8,5 USD/měsíčně  rozšíří další možnosti her a jejich kvalitu. Ještě letos přijde v předvánočním čase Epic lotto, další produkt pro ty, kteří sázejí na sportovní zápasy, hrají loterie, popřípadě gambleří v on-line kasinech. Tyto a další produkty, které budou následovat v roce 2021 a 2022 přinesou zisk pro Crowd1, který nám bude rozdělen podle toho, kolik má kdo C1Rewards ve svém účtu. Pak bude pozdě litovat, že jsem nezačal dříve.

Cíl na další období

Jak popisuji výše, je nutné vytyčovat cíle a ty dosahovat. Vstupoval jsem do projektu jako skeptik, odsuzující pyramidy a letadla, nezasažen síťovým marketinkem.  Za 6 měsíců se díky mému týmu podařilo dosáhnout maximální hranice Streamline bonusu a Matching bonusu, podaří se dosáhnout i maximální úrovně Network level ? To už je velká výzva! Bez rozjezdu a podpory týmu se to nepodaří, to je mi jasné. Proto všem, kteří se se mnou přidali nebo v budoucnu přidají na tuto dlouhou cestu, nabízím pomocnou ruku. Budu poskytovat podporu a informace o novinkách v uzavřené Whatsapp skupině, rozjedeme video konference, aby jsme si mohli některé věci sdělit v živém přenosu. Těm, kteří to budou brát vážně, poskytnu maximální podporu formou osobních konzultací. Bohužel koronavirus je naše nevýhoda, ale i naše příležitost. Všechno zlé je něčemu dobré. Každý z vás by měl mít v záloze plán B, pokud přijdou nenadálé změny, třeba v práci.

Sdílená ekonomika v podání Crowd1 je jedna z alternativ.

Sledujte změny

Pro ty registrované, kteří chtějí pasivně přihlížet a sledovat, jak se nám daří, mám dobrou radu. Využijte akce Epic crypto, kde se dá do konce roku zakoupením upgrade přes krypto peněženku, postoupit o dva levely výše a k tomu získat podle typu upgrade C1Reward navíc ! Pokud to stihnete do konce listopadu, tak je zúročíte v prosincové kvartální výplatě. Pokud nevíte jak, kontaktujte mě a já vám rád odpovím.