CROWD1 – Jak to vidím já?

Dle mého skromného názoru, který se odvíjí od více než roční zkušenosti s firmou, dojde po létě k zásadnímu obratu. Přispěje k tomu uvedení softwarové peněženky Multiwallet, která je nutná pro převod akcií C1 Rewards a bude ji potřebovat každý, kdo chce v Crowd1 brát provize a dividendy.

Kde nastala chyba?

Vezmu to popořadě. Myslím si, že spousta lidí, když rekrutovali nové členy do Crowd1, tak jim naslibovali hory – doly, často z neznalosti fungování společnosti a její budoucí vize. I mně byl Crowd1 prezentován jinak, než jsem se dopátral jeho podstaty. Pro mnohé se vidina rychlého a bezpracného zisku časem rozplynula a na Crowd1 zanevřeli.

Druzí nabírali členy v rámci bezplatných akcí, popř. jim ze svých zisků věnovali GIFT kódy na registraci, často zdarma. Tímto způsobem přišel člen k provizím, aniž by věděl jak, protože měl pod sebou registrovaného člena, který byl aktivní a binární bonus z jeho nových registrací mu generoval body a on profitoval z něčích zásluh. Získal rychlý výdělek ve formě provizí a když peníze přestaly chodit, přestalo ho to bavit, navíc firma začala otálet s výplatami a nábor nových členů začal „váznout”.

U těch, kteří přišli o bezpracný zisk, nastala nespokojenost. Přestali verbovat, veřejně prezentovat a někteří začali i nadávat. Velkou škodu firmě udělali lidé, kteří nabízeli Crowd1 jako investici, i když to s tím nemá nic společného! Navíc investiční podnikání je licencované bankami skoro v každé zemi na světě. Banky si to samozřejmě nenechaly líbit a vyjádřily se, což většinu potencionálních zájemců odrazuje, neví, co si mají myslet.

Vedení firmy tyto signály má, o těchto aktivitách vědělo, i na základě několika reportáží BBC z Jižní Afriky. Aktivně proti pomluvám bojuje.

Takto “narychlo” registrovaní lidé o Crowd1 už většinou nejeví zájem a je jim spíš na obtíž, protože ve skutečnosti ani neví „vo co gou“. Svědčí o tom i skutečnost, že z 32 milionu členů se jich do Miggster zaregistrovalo necelé dva miliony a do Planet iX 4 miliony.

V čem spočívá změna?

Uvedení Multiwallet bude nejspíše spojeno se zřízením bankovního účtu u této firmy. Bude nutné ověřit doklady a svou totožnost, jde o bankovní služby třetí strany. Neznám člověka, který by dal svoje údaje k účtu a přístup k financím sebelepšímu kamarádovi, aby mu s tím hospodařil. Ti, kteří nabrali členy a klikají a potvrzují za ně body, to budou mít od této chvíle těžké. To vidím jako zásadní změnu. Kdo chce peníze, musí se začít starat o sebe sám. A začít se vzdělávat.

Se změnou provizního systému „vyšumí“ v Crowdu i ti, kteří mají základní White balíček a nemají pod sebou žádné členy, protože na výplatu provizí bude potřeba aspoň 5 AP (Activity Points – Body za aktivitu).

To znamená osobně vlastnit produkty, za které získávám po 1AP a ze sítě pod sebou doplnit chybějící AP. Pokud nemám pod sebou žádné členy, tak je musím získat. Pokud tito členové dosud nedělali nic, tak opět budou dělat nic. Možná pár váhavých se bude udržovat v obraze, protože „co kdyby náhodou“? Přeci jen většina členů je mezi prvními 10 miliony registrovaných.

Uvedu příklad:

Používám (jsem registrován) v Miggster, tímto mám 1 osobní AP a pode mnou moji přímo registrovaní lidé mají alespoň 1 AP, získaný např. z registrace v Miggsteru (alespoň 4 AP = 4 x člen s Miggster). Tím splňuji požadavek 5 AP ve své úrovni na výplatu bonusů, jak je uvedeno v kompenzačním plánu. Už chápete, proč je nyní důležité se registrovat, zvláště když je Miggster do 1.8. zdarma?

Ti jedinci, kteří nezaváhali a pořídili si balíček TitaniumPro s ním získali 3300 C1Rewards, které spolu s týdenně naklikanými odměnami smění na akcie do Multiwallet. A budou vyhlížet pravidelnou dividendu. Ta by měla časem růst, protože produktů bude přibývat.

A v této chvíli se můžeme uplatnit jako influenceři a propagovat určitý produkt, popř. mu dělat reklamu. Pokud ho od nás nebo na naše doporučení někdo koupí, získáme provizi. Pokud se přitom navíc registruje do Crowd1, máme osobně sponzorovaného člena. Až budeme mít těchto produktů desítky, možná stovky, potom si snad vybere každý. Pokud máme 5 AP, získáváme provize ze všech prodejů sítě.

Umí si to někdo představit?

Aktuálně všichni máme šanci vstoupit do Planet iX a hrát „digitální Monopoly“ o peníze. Od 13.7. je spuštěna beta verze této hry pouze pro členy Crowd1, což je šance, kterou by si neměl nikdo nechat proklouznout mezi prsty. Ve hře je 1,5 bilionu pixelů, každý v hodnotě 1€. Až se spustí obchod s pixely, bude jejich hodnota stoupat, zvláště těch, které budou umístěny v cenných lokalitách.

Nechci ani domýšlet, jakou cenu budou ochotni movití hráči zaplatit za to, aby získali určitý kus pozemku. Umíte si spočítat o jaké jde peníze? Více jak 30násobek HDP České republiky! Je třeba se toho dočkat, dle mého odhadu tak 5 let. Potom může být řada z nás „rentiéry”. Jak se ukazuje, jedinec to v této hře bude mít těžké, ale my máme tým!

Ale i tak tuším, že 90 % lidí zahodí tuto příležitost, tak jako nechali ve svém životě plavat spoustu jiných a později litovali. Zde je třeba říci, že platí pravidlo „Každý strůjcem svého štěstí“. Tito lidé nikdy nepřiznají svou chybu, budou spíše v opozici.

Nemá cenu s nimi ztrácet čas, mají svoji pravdu. Jsou to brzdy, které když nepůjde odblokovat, tak nám za tu námahu nestojí. O to víc je bude těšit, pokud neuspějeme, s úsměvem od ucha k uchu se budou posmívat „já jsem to říkal“. Umíte si přestavit, že by na tomto myšlení byl založen pokrok lidstva? Já ne.  Z článku o dítěti, které stokrát spadne a znovu vstane, aby se naučilo chodit, to možná lze pochopit.

Strach

Jsou i takoví, kteří mají strach z neznáma a z neúspěchu. Kryptoměny, mobilní aplikace, blockchain, NFT, orientace ve své back office a často i to, že na chvíli „vypadnu ze hry“ a ztratím přehled. Neztrapnit se, ostych říci si o pomoc, vyčkávání zpoza buka, to vše jsou projevy strachu z neznáma. Nebo si říkají, jestli jim  je vůbec zapotřebí, aby si přidělávali starosti. Na to odpovím citátem od Deminga. “Nemusíte v životě nic měnit, přežití není povinné”.

Nejde tady ani o peníze, protože pokud někdo získal členství “zadarmo”, nemá co ztratit. Ano, chápu obavu z toho, že se někdo rozhoduje do toho jít naplno a chopit se příležitosti jako podnikání. Neustále sonduje, hledá informace, chyby a čas běží. Zde je nutno se vzdělávat.

Pro ty z vás uvedu jeden příklad:

V roce 2000 mi do kanceláře jako vedoucímu úseku nainstalovali počítač. Po směně jsme s kolegy dumali, jak se to vypíná. Nepřišli jsme na to, tak jsem jednoduše vytáhl kabel ze zástrčky. Hodně lidí se mi tehdy vysmálo, ale ten posměch mě nakopnul tak, že od té doby jsem se učil ovládat Windows. A po čase jsem všechny na míle předběhl. Není se čeho bát, zejména když víte, komu můžete zavolat nebo napsat.

Jsem tu pro vás a vy to víte. I proto píšu tyhle řádky.

Takže takhle to nyní vidím já. Jestli to tak bude nebo ne, ukáže čas. Přeberte si to, jak chcete, já mám v tom jasno.

Vytrhněte kabel ze zástrčky!

minercsm