Změna v potvrzování bodů !

Loyalty program – LP

Od 7.7.2021 se mění způsob, jakým se potvrzují body. Dříve streamline bonus, nyní loyalty program ! Každý den získáváte body, ale jen pokud si je potvrdíte. Je to dlouho avizovaná změna, aby se oddělili aktivní a neaktivní členové Crowd1. Na ty aktivní zbude více peněz :). Při prvním potvrzení je nutno kliknout i na Claim Miggster a Claim Upload KYC. Za tato potvrzení obdržíte po 10 LP. Tlačítka potom zešednou a jsou neaktivní. Pokud vám u Claim Upload KYC vyskočí, že máte KYC neaktivní, je nutno ověřit svůj účet (popisuji zde) a nahrát doklady znovu. Nakonec si potvrďte denní body, zde po kliknutí na Claim vyskočí okénko s odpočtem, je nutno 5 sekund vyčkat, než se aktivuje tlačítko. Poté, co zmodrá, je možno na něho kliknout. Postup uvádím na animovaném souboru, doufám, že ho každý pochopí. Ti, kdo máte pod sebou lidi ve své síti, neprodleně je o těchto změnách informujte, protože jinak přicházejí o body (a peníze).

Všimněte si při potvrzování, jaký máte statut, respektive kolik % vám chybí na další úroveň na vyšší statut (White-Black-Gold-Titanium-Titanium Pro). Podle svého statutu získáváte násobně víc LP, než základní statut White – více je zřejmé z tabulky. Sbíráním bodů tedy navyšujete svůj statut a máte čím dále tím větší výhody.

Obrázek zobrazuje Statut White

Obrázek zobrazuje Statut Gold

Násobky LP  % podle statutu – Výhody jednotlivých statutů je nutno potvrdit v průběhu 12 měsíců

Pokud po startu do 14 dnů aktivujete všechny produkty ve svém balíčku, získáte níže uvedené  LP  (podle balíčku)

Crowd1 akceleruje a příštích 90 dní bude opravdu nabité novinkami. Bude startovat Multiwallet, asi nejdůležitější produkt tohoto roku. Každý si tuto softwarowou peněženku bude muset pořídit, pokud chce brát dividendy z akcií a mít vypláceny provize ze sítě. Výhodou pro členy Titan a TitanPro je, že ji mají zahrnutou v základním balíčku, ostatní si ji budou muset asi koupit. Pokud ovšem do 13.7. neudělají upgrade na TitanPro. Nyní stojí 849€ a s každou další promotion akcí to zdražuje. Kde jsou ty časy, kdy jsme TitanPro, který je v ceně 3499€, pořídili v upgrade za 500€.