Události v Crowd1.

Vítejte u přehledu týdenních zpráv. Prakticky všechno v uplynulém týdnu bylo podřízeno konferenci v Dubai. První dojmy jsou shrnuty v samostatném článku ZDE.

Je potřeba říci, že padla zásadní oznámení. Jednak o startu a zavádění Metaversy, dále zavádění C1 tokenu a o dalších možnostech, jak využít Loyalty Points a C1 Rewards. Nebude to hned, protože start tokenu na světové kryptoměnové burzy je naplánován na rok 2024, spíše to vidím na druhou polovinu roku. Do té doby musí proběhnut spousta úkonů.

Zájemci o krypto, kteří se vzpamatovali po informaci, jaké možnosti využití bude C1 token v ekosystému C1 mít, začínají nakupovat nové balíčky. Čas mají ale jen do 31.10.2023. Poté bude za nákup nového balíčku účtován poplatek 19 €. Kryptoburzy a sťí Polygon nevytvářejí (nerazí) tokeny zadarmo.

Později si budou majitelé balíčků směňovat své LP a C1Rewards na tokeny, popř. využijí výhody slev, které jim nové balíčky při nákupech C1 tokenu poskytnou. Nějakým způsobem se bude muset vytvořit zásoba C1 tokenů jejich vyražením. Jen pro představu, u Planet IX by vyražení celkového počtu PIX (což jsou samostatná NFT), trvalo síti asi 10 let. Proto se přešlo na model Merkle tree, který umožní PIX vyrazit, až když je ho potřeba. To se bavíme o NFT, ale C1 tokem je kryptoměna. Předpokládám, že tam to bude obdobné. Ale možná C1 už skrytě razí několik let tokeny, aby je mohli dát na trh. To je jen má úvaha 🙂

Každopádně nás čeká hodně vzrušující rok 2024 a předpokládám, že ti, kdo nehodili flintu do žita, tak i něco získají. Nyní k přehled uplynulého týdne.

Pondělí 9.10.

Začala celosvětová konference C1, na kterou v sobotu a v neděli zavítali do dubajské kanceláře C1 vedoucí představitelé z celého světa (více než 30 zemí), aby navázali kontakty, setkali se a prohlédli si ji.

Ve vzduchu je cítit očekávání zbytku akce, která se bude konat v následujících dvou dnech v ikonickém hotelu Atlantis, The Palm. Ale v sobotu a v neděli byla dubajská kancelář tím pravým místem!

Chcete získat aktuální informace o globální konferenci C1? Sledujte naše kanály na sociálních sítích a o dalších informacích se dozvíte zde. Je skvělé být v Dubaji!

Úterý 10.10.

Konečně nastal den, na který vesmír C1 čekal: začátek globální konference C1! Očekávání se stupňovalo několik měsíců a bylo oprávněné. Nazvat první den “velkolepým” by bylo slabé slovo.

Jakmile se otevřely dveře, spěchali na svá místa vrcholní představitelé z více než 30 zemí – a od prvního okamžiku byli fascinováni. Moderátorka Katie Jensenová, pro mnohé známá tvář, zahájila jednání a globální konference C1 se rozběhla.

Svědci mocné budoucnosti

Pokud jde o to, jak nás nadchnout pro budoucnost, nikdo se nevyrovná Jonasi Wernerovi. Zakladatel C1 svým inspirativním pohledem na to, co nás všechny čeká příště, postavil všechny na nohy. A to byl teprve začátek! Nejvyšším představitelům byla oficiálně představena obchodní ředitelka Belynda Lee, která představila novou éru C1: nové logo, nové webové stránky, nové produkty; stejně silná společnost.

Středa 11.10.

Úžasný začátek 2. dne události roku

Globální konference C1 byla jedním z vrcholů roku 2023, o čemž svědčí nadšené publikum, které se sešlo na 2. den akce. Jakmile se otevřely dveře, proudili na svá místa přední představitelé C1 z celého světa. Čekal je výjimečný den.

Uznávání: tradice C1

Tradice C1 oslavovat a vyznamenávat členy, kteří se vyšvihli v žebříčku, je něco, na co se vrcholoví lídři těší, a dopolední jednání je nezklamalo. Noví manažeři, ředitelé, prezidenti a senior prezidenti byli oslaveni v pravém stylu C1. Jaká to inspirace!

Čtvrtek 12.10.

Globální konference C1 oficiálně skončila, ale neuvěřitelná budoucnost C1 se rozbíhá. Účastníci akce, která se konala v Dubaji ve Spojených arabských emirátech od 7. do 10. října, měli možnost poprvé nahlédnout, jak neuvěřitelná bude naše digitální budoucnost.

Od prohlídek kanceláří v prvních dnech, setkání a navazování kontaktů až po stylovou VIP galavečeři to byla bezpochyby událost roku. Největší poznatek: s Web3, tokenem C1 a burzou směřujeme k ovládnutí síťového průmyslu na celém světě.

Pátek 13.10.

Token C1 a burza C1 jsou připraveny způsobit revoluci nejen v odvětví síťového marketingu, ale v celém digitálním světě. Zakladatel C1 Jonas Werner fantastickou konferenci C1 Global Conference strhujícím způsobem zakončil a všem přítomným přesně ukázal, jak se jejich životy a podnikání změní.

V elektrizující prezentaci nám ukázal revoluční budoucnost, která je exkluzivní pro svět C1, a to díky tokenu C1 a burze C1. Jsme na pokraji průmyslové velikosti a vizionář Jonas Werner byl po ruce, aby nám ukázal cestu.

Chcete vidět, jak C1 opět přepisuje pravidla a nastoluje nový úsvit pro odvětví síťového marketingu? Podívejte se, jak s velkou pompou uzavřel globální konferenci C1 – událost roku.

Jonas E. Werner Speech | Global Conference Day 2 on Vimeo

Sobota 14.10.

Pokud jde o neuvěřitelná odhalení, byla globální konference C1 tím pravým místem. Do Dubaje se sjeli přední světoví lídři, aby se seznámili s nejnovějšími informacemi, ale nebyli připraveni na to, co mělo přijít: na představení přeplňovaného tokenu C1.

Aby nám ukázal, jak mocným obchodním nástrojem jsou naše úžasné produkty a služby, není nikdo lepší než ředitel sítě Kenny Nordlund. V elektrizující prezentaci, která uzavřela první den akce, dostali účastníci krok za krokem informace, které potřebovali k supernabití svého podnikání pomocí převratného tokenu C1.

Náš vlastní token je připraven způsobit revoluci v tomto odvětví – a Kenny nám přesně ukázal, jak vynese naše podniky C1 do stratosféry. Byli jste tam? Podívejte se znovu. Pokud jste to nestihli, máme pro vás informace. Podívejte se na jeho silný projev přímo zde!

Neděle 15.10.

Globální konference C1 byla neuvěřitelná! V Dubaji se sešli špičkoví lídři z celého světa, aby se stali svědky silné digitální budoucnosti, do které se C1 chystá vstoupit. V tuto chvíli se již zprávy dostaly do našeho více než 50milionového světa C1 a poselství je jasné: ujistěte se, že jste připraveni na celosvětovou nadvládu.

Nejlepší způsob, jak toho dosáhnout? Tím, že budete vlastnit ultimátní startovací balíček Elements! Naše epická akce Upgrade zdarma je nejjednodušší způsob, jak se dostat na silnější úroveň, a máme skvělou zprávu! Akce Upgrade zdarma byla prodloužena do 31. října.

Funguje to takto: zakoupíte si libovolnou úroveň startovacího balíčku Elements a automaticky získáte upgrade na další výkonnou úroveň ZDARMA. Kupte si Zemi a získáte Vzduch; kupte si Vzduch a získáte Vodu; kupte si Vodu a získáte Oheň; kupte si Oheň a získáte Pátý živel OKAMŽITĚ. Všechny vylepšené produkty z vyššího balíčku získáte ihned. To je skutečná síla.

Taková příležitost by vás neměla minout; připravte své podnikání na revoluci. Upgrade zdarma do 31. října!

Pravděpodobně od 1. listopadu započne možnost směny LP a C1 rewards na C1 token.

Aplikace Metaversy ve verzi 1 bude v listopadu přístupná pro účastníky konference a majitele balíčků Unicorn.

Důležité informace jsou shrnuty do samostatného článku na blogu, ale stejně se budu k tomu, co bylo vyhlášeno, vracet. Postupně, jak budou uvolňovány další informace, budou na blogu shrnuty zásadní věci v článcích, v postupech a návodech, co je potřeba udělat, abyste něco získali. Samozřejmě, kdo chce získat co nejvíc, pořídí si některý z nových balíčků. Zejména když je k tomu motivován probíhající akcí Epic upgrade.

Poměrně hodně členů týmu TeamCSM přišlo k prvním, původním, balíčkům zadarmo. Proto by byla škoda jejich potenciál nechat padnout.

Ti, kdo si pořídili, a tím pádem zakoupili, nové balíčky s NFT, je určitě budou chtít vytěžit na maximum. Získali v nich 5000 LP a podle druhu balíčku i patřičný počet C1 tokenů. Co s tím se brzy dozvíme.

Sledujte další zprávy zde na blogu, ať nikomu nic neuteče!

Dosud vidělo:58Dnes vidělo:1