Události v Crowd1.

Neskutečné novinky z minulého týdne: co se stalo v akcích Crowd1 a jak to ovlivní váš život?

Dnešní přehled týdne bude trochu jiný. Událo se neskutečně mnoho věcí, každá novinka si zaslouží samostatný článek. Dlouho jsem zvažoval, co všechno napsat, ale když bych chtěl napsat vše, co se za ten týden událo, měli byste z toho zamotanou hlavu. Proto budu informace předávat postupně, i v týdnu, abyste to stačili vydýchat. To nejdůležitější zmíním v tomto přehledu, protože 31.3.2023 končí některé akce Crowd1 a bylo by škoda, abyste o to přišli, pokud se rozhodnete změnit si život.

Crowd1

Proběhla akce v Thajsku na Phuketu, kde se kvalifikoval každý člen, který registroval 4 nové s FIRE balíčky. Byly to 4 dny, nabité prezentací novinek, zábavy, dobrého jídla a pití. Postupně budou na sociálních sítích zveřejňována videa z této akce a informace o novinkách.

Asi nejdůležitější prezentacÍ bylo vystoupení majitele J.E.Wernera, který mluvil o C1 tokenu. Video je dostupné v Back Office, jdou tam vložit anglické titulky. Předpokládám, že během několika týdnů bude i na You Tube a bude se dát strojově přeložit do češtiny. Informace, které zazněly, nenechaly nikoho klidným. Je před námi velká příležitost, taková, kterou získáte 1 – 2 x za život. Crowd1 chystá na konci roku uvedení své vlastní kryptoměny – C1 tokenu. Podle slov J.E.Wernera má potenciál stát se třetí nejsilnější kryptoměnou, po bitcoinu a ethereu. Protože se o krypto dva roky intenzivně zajímám, tak této zprávě silně důvěřuji. Vydání C1 tokenu do komunity Crowd1 spustí revoluci v kryptosvětě i ve web3 obchodování. Nikdo nemá tak silně vybudovaný ekosystém, podpořený Crowd1 NFT, které vlastní každý, kdo si koupil nový balíček (viz obrázek na konci článku).

Planet IX, která je největším herním projektem na síti Polygon, je propojena s Crowd1. Možná jste si všimli, že v nastavení účtu máte pod svými údaji tlačítko na propojení Crowd1 a své web3 peněženky Planet IX. Kdo má účet v Planet IX, tak si ho propojte s Crowd1!

Největší pecka ovšem je, že pro majitele nových balíčků jsou připraveny tokeny ZDARMA a potom bude možnost si dokoupit další C1 tokeny za slevu, která se odvíjí od ceny vašeho balíčku. Více na obrázcích níže.

Slevy na nákup dalších tokenů, které můžete získat podle typu svého balíčku:

Earth – 20 %

Air – 30%

Water – 40%

Fire – 50%

Fifth – 70%

Jak vidíte na obrázku, tak majitel příslušného balíčku obdrží určitý počet tokenů podle typu:

Earth – 1000

Air – 2 500

Water – 7 500

Fire – 20 000

Fifth – 35 000

Tyto informace máme jako členové Crowd1 první. Proč se ale krátí čas, když C1 token bude dostupný ke konci roku? Protože v současné době probíhá akce Epic promotion, ve které si můžete zakoupit balíček Earth za své BP přímo z účtu, pokud tam máte 1290 BP. Když si zakoupíte balíček Air a vyšší, máte automatický upgrade o level výše! To vše končí 31.3.2023, ale je možné, že se akce protáhne, protože Crowd1 je tím pověstný. Toto je šance, kterou máme jednou za život a víme o ní.

Představte si, že byste si před 12 lety koupili 35 000 bitcoinů. Co byste dnes s těmi penězi dělali? (odhadem 1 932 000 000 Kč při současné ceně). Bylo by krásné to vědět dopředu, že jo?

Ale nyní to víme dopředu !

Netvrdím, že hodnota C1 tokenu bude na úrovni bitcoinu a ani si netroufám spekulovat, jak poroste nebo poklesne, ale podle hodnoty firmy a počtu vydaných tokenů se bude dát spočítat.

Nevnucuji nikomu tuto příležitost, je na každém, jak se rozhodne. Kdo nic nedělá nic nezkazí, ale ani nic nezíská. Kdo má trochu kuráže, tak do toho půjde. S nejnižším balíčkem oželí 129 Euro, což se dá přežít.

Lidem ve své linii umím pomoci se zasláním GIFT kódu na balíček, který si vyberete. Na platbě se domluvíme, kontakt na mě máte. Asi tušíte, že já do toho jdu naplno…

I KDYŽ VÁS TO NEZAJÍMÁ, ŘEKNĚTE O TÉTO PŘÍLEŽITOSTI SVÝM BLÍZKÝM, ZNÁMÝM, KAMARÁDŮM. 

Protože pokud je to zaujme a chtěli by jí využít, musí se registrovat do Crowd1 a koupit si některý z balíčků. To je vaše příležitost rozšířit si svou linii a připravit si půdu pro budoucí provize.

V back Office se dočtete:

Crowd1 spustil jednu z nejúspěšnějších sérií NFT na Polygon Blockchain v roce 2023.

Stovky tisíc poboček Crowd1 se připojily k revoluci C1 NFT, což z ní činí dosud nejúspěšnější spuštění NFT na blockchainu Polygon v roce 2023! Naše startovací balíčky Elements s NFT jsou klíčem k tokenu C1, který odemkne skutečnou hodnotu a užitečnost! Token C1 si klade za cíl stát se špičkovým hráčem na Polygon Blockchain a top 5 kryptoměnami po bitcoinu a ethereu.

Předpokládá se, že token C1 bude spuštěn na konci roku 2023 a nyní budou mít časní osvojitelé příležitost držet neuvěřitelnou sílu před spuštěním: C1 Entrepreneur Token Pool. Průkopníci, kteří si nyní zakoupí balíčky NFT, budou mít přístup k neuvěřitelným výhodám, jako je získání dvojnásobného počtu tokenů C1 z fondu Genesis, získání dalších žetonů s masivními slevami z fondu podnikatelů a získání bezplatného přístupu k novým krypto aplikacím a vzdělávání. Není lepší čas stát se průkopníkem C1 Tokenu!

Kromě Airdropu z fondu žetonů Genesis bude mít každý, kdo má startovací balíček Elements, možnost zakoupit si další žetony. Čím vyšší hodnotu má váš balíček Elements, tím více žetonů navíc získáte.

Tímto způsobem se nejen stanete součástí krypto revoluce, ale také ji ovládnete. Tento hodnotový fond byl vytvořen se všemi našimi globálními produkty a službami. Má za sebou sílu Crowd1, který vám dává sílu. Získejte svůj balíček NFT nyní a staňte se součástí historie a budoucnosti!

NEZAPOMEŇTE: Do konce měsíce, tj. do 31.3.2023, je nutno aktivovat Status Elements těm, kdo nemají zakoupený nový balíček. Všiml jsem si, že řada lidí z mého týmu, má pod sebou členy, kteří Status Elements aktivován nemají. Poznáte to tak, že ikona účtu obsahuje písmena W,B,G,T (white, black, gold, titan). Nové ikony zobrazují modročervenou kouli, opásánou nápisem Elements. Zkontrolujte si to, máte na to 3 dny ! Aby lidé ve vaší linii neolitovali. Potvrzení Statusu Element najdete na úvodní stránce Back Office, na kterou se vždy dostanete kliknutím na nápis CROWD1 v levém horním rohu. Potom si to na webu nebo v mobilu narolujete, až uvidíte obrázek a kliknete na CLAIM.

Více k C1 tokenu zatím psát nebudu, i když by se dalo. V budoucnu se k tomu několikrát vrátím. Času je relativně dost, máte o čem přemýšlet. To porovnání s Bitcoinem je poměrně přesné. C1 token bude vydán formu Airdropu – nového uvedení na trh. I když někdo z vás bude tvrdit, že ho kryptoměny a web3 nezajímají, tak jsem přesvědčen, že do 3 let provedete nějakou kryptoplatbu, nebo budete vlastnit nějakou kryptopeněženku. Život a vývoj nás k tomu všechny donutí. Díky těmto stránkám máte náskok, o který se nenechte připravit. Kdo nevěří Airdropům, neboli předprodeji ve slevě, může si na serveru Trade.cz vyhledat a přečíst článek, jak jde vydělat 1 milion Kč. Viz obrázek.

Odkaz zde: Arbitrum – cesta naší krypto-komunity k „life changing“ airdropu | TradeCZ

DPN

Ve svém účtu DPN máte novou zprávu. Nyní je k dispozici vlastní IBAN a možnost vložení financí do peněženky, popř. platit s aplikací CleverDo. Navíc je tam zmínka, že těm, kterým nedorazil email, si mohou o přístup požádat na support@dpnetwork.com . Pomoci překladače Google zvládne každý svou žádost naformulovat a odeslat, ZDE na blogu se to už řešilo.

Další novinky

Ještě nemáte dost 🙂 Další novinky zmíním jen krátce, budu o nich informovat později a podrobněji.

Metaversy – je možno nakupovat a vygenerovat herní karty, v budoucnu budou velmi cenné. Pod článkem je video, ve kterém si můžete nastavit české titulky. (klik na ozubené kolečko Nastavení – Titulky – Automatický překlad – čeština)

Planet IX – Marketplace 2  ve verzi BETA je v provozu ! Vylepšený systém obchodování na Planet IX.

Mindoe – rozšiřuje se počet jazyků, bude možno vkládat vlastní výukový obsah, za jehož zobrazení dostanete peníze (ano, lidi vám budou platit). Nejvíce vyhledávaným a zobrazovaným obsahem jsou různé návody a kuchařky, takže hospodyňky a kutilové máte šanci.

Tigra Crypto – nová aplikace i do mobilu, kde bude probíhat vaše seznamování s kryptem, budou zasílány a zobrazovány informace. Bude to produkt v Crowd1, oficiální stránky tigracrypto.com.

Podle typu zakoupeného balíčku získáte limitovaný přístup:

EARTH – do 3/2024

AIR – do 6/2024

WATER – do 12/2024

FIRE – do 5/2025

Další důvod, proč si koupit nový balíček !

Travellia – rezervace ubytování a pobytů se slevou až 65 % oproti tržní ceně. Bude uvedeno v dubnu 2023. Web: travellia.com

Za 29 EUR / měsíc získáte možnost 2 Free referral voucherů, 3 AP (body aktivity pro provize) a až 65% slevu na ubytování. Pro všechny členy Crowd1 bude 1 měsíc zdarma na vyzkoušení. Už jste plánovali dovolenou? Možná s tím ještě počkejte, vyjde vás levněji.

Empires Knights – hra do mobilu, která má vlastní referral systém. Každý, kdo si koupí tuto hru na vaše doporučení, nebo na doporučení od někoho, kdo ho dostal od vás, vám přinese provizi. Hra bude stát 9 eur a je předpoklad, že se bude šířit rychle. Další z důvodů, proč mít nový balíček nebo status elements. Je vydávána s tím, že má potenciál přitáhnout k Crowd1 další lidi.

To by už možná stačilo, i tak jste dobří, když jste dočetli až sem. Propagujte Crowd1 a mluvte o jeho produktech, na to lidé budou slyšet. Čekají nás velké věci, které mnohým změní život. Cítím to v kostech a můj šestý smysl mě většinou neklame. Jsem s Crowd1 tři roky a směr, kterým se ubírá, je správný. Bude to ještě chvíli trvat, ale bude to stát za to. Blíží se čas zahodit minulost a začít přemýšlet o nové etapě života. Hodně se na ni těším.

Kdo není v Crowd1 a zajímají ho do budoucna slevy na nákupy pobytů, her a možnosti provizí a výdělků, může se bezplatně registrovat a projít si stránky Crowd1. Pro zisk maximálních výhod lze kdykoli provést upgrade účtu zakoupením některého z placených členství .

Dosud vidělo:179Dnes vidělo:1