Události v Crowd1.

Vítám vás u přehledu týdne v Crowd1. V pondělí 19.června má být dostupná registrace do Emperor Knights. Popisuji to v článku ZDE. Je důležité, abyste si hru stáhli a registrovali se. Ptáte se proč, když hry na mobilu nehraju? Protože s registrací získáte možnost komukoli předat svůj sponzorský registrační odkaz a říct mu, že si hraním může vydělat (platí zejména pro ty mladší). Provize za stažení a zaplacení aplikace nevyplácí Crowd1, ale přímo Rebel Nation, firma, která vyvíjí hry. Nepotřebujete ověření KYC apod.

Více informací ve zmíněném článku, když bude něco nového, rozešlu newsletter. Jde o to chytit začátek hry a nejlepší pozici na startu.

Nyní k přehledu týdne v Crowd1:

Pondělí 12.6.

Teaser 3 – Krátké video propagující Emperor Knights

Úterý 13.6.

Teaser 4 – Krátké video ke spuštění Emperor Knights

Středa 14.6.

Informace o prodloužení Epic promotion do 21.6.

Čtvrtek 15.6.

Teaser 5 – Krátké video ke spuštění Emperor Knights

Pátek 16.6.

Informace o spuštění Emperor Knights, posunutí termínu na pondělí 19.6.

Sobota 17.6.

Informace o dolaďování hry a o termínu spuštění 19.6.ve 14 hodin našeho času

Nedělě 18.6.

Informace o konečné fázi testování a spuštění Emperor Knights

Planet IX

Pokračuje soutěž o Airdrop ve výši 5 000 000 IXT. Bude zahájen prodej nejcennějšího Metashare NetEmpire. Předprodej začne ve 14 hodin a veřejný prodej, pokud něco zbyde, v 16 hodin.

Dne 20.6.2023 ve 14 hodin SEČ startuje prodej NetEmpire Metashare pro držitele zlatého a stříbrného odznaku, NetEmpire genesis nebo Pinball, popř. ti, co jsou n White Listu.

Cena je v předprodeji 0,08 ETH, dá se platit USDT nebo IXT a MATIC.

Po tomto předprodeji následuje veřejný prodej od 16 hodin.

Byla spuštěna soutěž na serveru Zealy, kde se přihlásíte přes email, sociální sítě nebo peněženku Metamask a potom plníte denní úkoly a sbíráte body. Body se vám počítají do soutěže, která probíhá současně s Airdrop soutěží Planet IX. Čím více bodů nasbíráte, tím lepší ceny můžete vyhrát. Pořád se objevují nové denní úkoly a výzvy, takže každý den je co sbírat.

Odkaz na přihlášení můžete vyzkoušet ZDE.

Kdo bude mít s registrací problém, volejte, pište. V týdnu od 19. mám dovolenou, takže jsem k dispozici a dáme to spolu dohromady.

Dosud vidělo:96Dnes vidělo:1