Události v Crowd1.

Léto je plném proudu a teploty lámou rekordy. Je příjemné sedět u vody a lelkovat. Při tom nicnedělání si najděte čas a přečtěte si články na našem blogu. I když to tak nevypadá, připravuje Crowd1 událost roku v kryptu. Náznaky je možno pozorovat už nyní.

Narážím na letní propagaci Power up promotion, o které jsem už psal. Jako členové máme jedinečnou možnost nakoupit v předprodeji C1 Token, který má být spuštěn koncem roku. Již nyní lze zakoupit GIFT kódy na koupi těchto tokenů. Jeden balíček za 500 € obsahuje 15 000 tokenů C1.  Tolik na úvod, ti, kdo se v oboru pohybují, už zbystřili. Akce trvá do konce července, takže času na rozmýšlení není mnoho. Neberte to jako investiční doporučení a zařiďte se podle sebe.

Podívejme se na týdenní přehled podle zažité schémy:

Pondělí 10.7.

Upozornění na nákup balíčku C1 tokenu

Tady ve společnosti C1 se vždy staráme o to, aby vaše podnikání rostlo ještě silněji! Proto vám přinášíme dosud nejskvělejší akci: balíček C1 Token Power Up Package – který vychází dnes ve 12:00 SEČ!

Chcete udělat obrovský skok směrem k úspěchu? To je ono! Už víte, že váš token C1, který je k dispozici v každém startovacím balíčku Elements, je neuvěřitelný. Chystáme se to ještě vylepšit s přeplňovaným výkonem C1. Ode dneška za pouhých 500 Euro získá vaše firma mega převahu, když přidáme 15 000 žetonů C1.

C1 směřuje k neuvěřitelnému 4. čtvrtletí roku 2023. Připravte se na budoucnost, která otřásá zemí, protože token C1 bude uveden na předních globálních kryptoburzách! Token C1 se bude snažit stát se jednou ze tří nejlepších kryptoměn na světě a díky své bezkonkurenční síle a užitečnosti je připraven způsobit revoluci v tomto odvětví. A co je na tom nejlepší? Jako člen C1 jste první na řadě, abyste získali tento jedinečný token. Zamíříme přímo na vrchol krypto hory a vy pojedete s námi.

Váš token C1 je vaším klíčem ke světu Web3 a je ve spojení s vaší vlastní kryptoekonomikou. Vezměte svůj token C1 do budoucnosti a dejte mu mega podporu s balíčkem C1 Token Power Up. Power Up potrvá ode dneška do 31. července, nebo dokud nebudou vyprodány propagační balíčky. Víme, že půjdou rychle, takže si budete muset pospíšit! Chyťte ten svůj právě teď!

Úterý 11.7.

Připravte se na cestování, ušetřete a profitujte!

Nejnovější produkt C1 je nyní LIVE! Mluvíme o super cestovní stránce Travellia. Statisíce členů čekaly na její spuštění a den je tady! Nejen, že tento produkt usnadní život, ale také poskytne silnou podporu možnostem příjmů všech členů!

Chcete se vydat na výlet na celý život? Nyní můžete s Travellia, naším novým online rezervačním portálem, který vám také přináší neuvěřitelné možnosti příjmů! Všichni členové C1 získají okamžitý přístup k exkluzivním super úsporám na hotelové rezervace na více než 800 000 místech po celém světě. Kolik ušetříte? Až 65% sleva – exkluzivně na Travellia!

Nezapomeňte: u všech předplatných bude udělen bonus za přímý prodej, zbytkový bonus a body aktivity.

Všichni členové obdrží doporučující poukázky a AP odpovídající balíčku, který si zvolí (k dispozici je předplatné na 1, 6 nebo 12 měsíců). Předplatné na 1 měsíc má nárok na 2 poukázky; 6 měsíců dostanete 12 poukazů; a 12 měsíců obdrží 24 poukázek. Tyto doporučující poukazy získáte ZDARMA, které budete moci darovat každému, kdo má zájem o C1. Předtím, než se tito lidé potenciálně připojí k C1, budou moci vyzkoušet jeden z našich fantastických produktů. To vám usnadní prezentaci této silné společnosti a růst vašeho podnikání. Ano, jedná se o nejlepší nabídky a bonusy na světě – stejně jako nejneuvěřitelnější příležitost k růstu vaší sítě a podnikání!

Exkluzivní zaváděcí nabídka

C1 vám vždy dává úžasné příležitosti a my to děláme znovu s úžasnou zaváděcí cenovou nabídkou na Travellia. Pouze do 30. srpna získáte všechny výhody Travellia – super hotelové úspory a fantastické možnosti příjmu – v následující časově omezené nabídce předplatného: 1 měsíc za 29 €, včetně 5 AP; 6 měsíců za 159 EUR, včetně 30 AP (rozloženo na 6 měsíců, 5 měsíců) 12 měsíců bude 299 EUR, včetně 60 AP (rozloženo na 12 měsíců, 5 měsíčně).

Středa 12.7.

Weekly update – episode 24

C1 má zatím nárazový červenec! V dnešní epizodě Weekly Update oslavuje zakladatel Jonas Werner všechny neuvěřitelné věci, které se staly ve vesmíru C1 v posledních několika týdnech. Díky nabitému letnímu bonusu Power Up, neustálému vylepšování revolučního fenoménu Play2Earn 3.0 Emperor Knights a nově vydané rezervační stránce Travellia vidí členové C1 své podnikání vzkvétat jako nikdy předtím. Chcete se dozvědět více? Sledujte, učte se a prospívejte. Týdenní aktualizace Episode 24, právě venku!

Čtvrtek 13.7.

Emperor Knights Cannes Prize Trip: 24 hours left!

Je to výlet na celý život

Jak vypadá skóre Emperor Knights? Jste jedním z Top 10 Play2Earners? Už jen 24 hodin zbývá kvalifikovat se na báječný výlet do francouzského Cannes!

Abyste se kvalifikovali, máte čas do 14:00 SEČ dne 14. července, abyste se ujistili, že jste v Top 10 Emperor Knights Play2Earners. Zde je to, co získáte: 4 noci nocleh se snídaní pobyt v nádherném 5 * hotelu Martinez, hotelový kredit 2 000 EUR, který můžete utratit za jídlo, nápoje nebo lázně, a zpáteční transfery z letiště v Nice.

Počet hráčů každý den byl ohromující, ale kvalifikovat se bude pouze Top 10. Je to cesta, ze které se skládají sny. Jste v běhu? Kdo ví? Možná budete muset podepsat pár dalších přátel a vyrazíte do Cannes! Zbývá už jen 24 hodin!

Pátek 14.7.

C1 founder wows the audience at the Crypto Expo Asia

Podívejte se na jeho prezentaci zde

Na veletrhu Crypto Expo Asia, který se konal v červnu v Singapuru, představil zakladatel společnosti C1 Jonas Werner angažovanému publiku výhody jedinečného modelu onboardingu C1.

C1 je v perfektní pozici pro onboarding nových produktů a služeb, s naším vestavěným členstvím rychle blížícím se 60 milionům lidí. Jonas dokázal divákům ukázat, jak užitečné bude použít náš model k uvedení jejich digitálních produktů.

Jak všichni víme, infrastruktura C1 je nejlepší cestou vpřed a vy jako členové a přidružené společnosti budete mít prospěch ze všech nových společností, které se na nás jistě obrátí. Chcete vidět, o čem je všechen humbuk? Podívejte se na jeho prezentaci zde.

Sobota 15.7.

Emperor Knights C1 benefits: only 48 hours left!

Získejte více s Play2Earn 3.0

Členové a partneři C1 vždy dostanou více – a to platí i pro Emperor Knights! Jedná se o mobilní hru, kde se zábava setkává s finančními prostředky, a protože jste součástí C1, vaše zábava a finanční prostředky jsou maximalizovány dvěma exkluzivními výhodami Emperor Knights pro členy C1.

Máte pouze čas do 17. července, abyste získali co nejvíce členů vašeho týmu C1, aby se zaregistrovali a začali hrát. Když tak učiníte, budete odměněni herními diamanty a bitcoiny – a s C1 získáte za dalších 48 hodin dvojnásobek diamantů! Abyste se kvalifikovali na double Diamonds, potřebujete alespoň 4 osobně registrované hráče.

Musíte si však pospíšit. Tyto výhody budou k dispozici pouze dalších 48 hodin! Emperor Knights vám přináší Play2Earn 3.0. Nenechte si to ujít!

Neděle 16.7.

Weekly update – episode 25

Už jste využili neuvěřitelnou akci C1 Power Up? V dnešní epizodě týdenních aktualizací nám zakladatel Jonas Werner ukazuje, jak budete připraveni na neuvěřitelnou budoucnost C1 s propagací Power Up. Dejte svůj tým dohromady a podívejte se na epizodu 25!

Banner, který zjednodušeně zobrazuje , co získáte při nákupu tokenu C1.

Ceník členství v Travellia. Na webu je vydán k uvedení Travellia samostatný článek.

Planet IX

Blíží se vydání dalšího NFT, tentokrát je to korporace GRAVITY GRADE, která stojí za distribucí balíčků s PIX a dalšími aktivy. Ražba je nastavena na 20.7. od 12 hodin světového času pro držitele zlatého odznaku a ty, kdo se kvalifikovali na white list. Ostatní to mohou zkusit o hodinu později.

V článku na Planet IX se píše:

Dnes vám přinášíme zprávu, že druhá nejmocnější korporace ve hře, Gravity Grade, bude mít příští týden svůj Genesis Mint. Tato korporace je spolu s Netempirem středobodem hry a my vám nyní můžeme odhalit jak její krásu, tak i podrobnosti o tom, jak můžete jeden z těchto vzácných kousků Genesis získat.

Pro mincovnu Genesis stupně Gravity se korporace rozhodla vydat 500 kusů Genesis k ražbě – v souladu s ostatními předchozími korporacemi, které své mincovny Genesis vyprodaly během několika minut.

Užitkovost těchto Genesis bude oznámena po ražbě. Můžeme vás ujistit, že bude epická. Kromě toho se s vámi můžeme podělit o to, že držitelům tohoto Genesis bude při jeho vydání airdropováno 10 MetaShares Gravity Grade.

Víme, že to znamená, že se spousta A.O.C. chce pokusit dostat do předprodeje této mincovny, proto vám doporučujeme, abyste měli oči otevřené na našich kanálech sociálních médií a získali místo na bílé listině.

Jako vždy platí, že vlastnictví zlatého odznaku A.O.C. vám poskytuje přímý přístup do předprodeje – pokud tedy vlastníte jeden z nich, jste automaticky přidáni do předprodeje. Pokud si chcete zlatý odznak zakoupit, nejlepší místo je na našem tržišti, přímo zde. Zásoba mincovny je stanovena na 500 kusů, které budou po dobu jedné hodiny k dispozici lidem, kteří se kvalifikovali do předprodeje, poté zbývající kusy přejdou do veřejného prodeje.

Pojďme se podívat na podrobnosti této velmi očekávané ražby:

Datum: 20. července
Nabídka mincovny: 500
Cena: 0,19 Etherea
Předprodej: 12.00 UTC
Veřejný prodej: 13.00 UTC
Airdrop / Genesis: 10 MetaShares
Utility: TBA

Nemůžeme se dočkat, až bude tento kousek Genesis vydán. Je to jeden z nejlépe provedených návrhů našeho tvůrčího týmu a prodej GG Packů je jedním z hlavních pilířů hry a tokenomiky. Doufáme, že každý, kdo si chce tento Genesis vyrazit, bude mít příležitost.

Na téma Planet IX jsem napsal článek, který popisuje tříletou cestu s touto strategickou hrou. Musím říci, že mě samotného překvapilo, jak se vyvíjí, protože před třemi lety jsem o hrách na blockchainu, které se začaly rodit jako nové odvětví, neměl sebemenší potuchy.

Dnes už vím, že to byl krok správným směrem. Počáteční obavy, zda bylo rozhodnutí správné, jsem překonal. Důležité bylo pochopit princip hry a podle toho nasměrovat aktivity. Myslím si, že se to podařilo a výsledky tomu odpovídají.

Další informace si nechám na příště. Důležité události jsou popsány, datumy zveřejněny, informace máte.

Dosud vidělo:69Dnes vidělo:1